Extrakt av vita bönor eller vita bönor "

Den gemensamma bönor eller "Phaseolus vulgaris är en växt av Fabaceae familjen. Uttrycket "bean" är den allmänna termen för både frukt och frön av bönor anläggningen. Frukten är också känd som "skida" och fröna 'baljväxter', vilket gör saker extra förvirrande.

Namnet på det "gemensamma bean" beror på scenen i tillväxtcykeln där bönan finner, men också form, odling och förädling. Således, den gemensamma bönor även känd som bland annat gröna bönor, böna, sträng böna, böna, böna, haricot vert, flageolet, paus böna, dopboon och helt enkelt "bean".

Den franska bönor odlas av och förekommer i alla typer av raser och sorter. Sex är så för alla "vanliga" böna samma, men utseende, smak och näringsvärde skiljer sig mycket per pod. Även de frön eller baljväxter av de olika gemensamma bönor är inbördes mycket olika. Därmed skiljer man bland annat den bruna bönor, vita bönor, svarta bönor, njure bönor, soldater bönor och njure bönor eller njure bönor.

Bönan som under de senaste åren finns alltid mer att göra, den vita varianten av kidneyböna, som kallas "vit kidney bean" ...

Vit kidney böna eller "vita njure bean"

"Kidney" är den engelska översättningen av "njure". Kidneybönor därför ha formen av en liten njure. Den vita kidneybean är också känd som:

 • Cannellini
 • Vit kidney böna
 • Navy bean
 • Bönor
 • Vit kidney böna

Nedan kan du läsa allt om hälsosamma och ohälsosamma egenskaper hos vita bönor och "Vita Kidney Bean Extract" ...

Kidneybönor är i grunden giftiga

Den "normala" kidneyböna är röd-brun till lila-brun färg och är känd under olika namn, bland annat "red ärta. Du hittar den normala, brun till röd kindneybonen många gånger i alla typer av rätter, inklusive "chili con carne".

Nästan alla bönorna i viss mån är giftiga om äts råa. Röda kidneybönor, dock är överlägset mest giftiga bönor som finns i naturen. Fem råa bönor kan redan orsaka hälsoproblem. Detta är på grund av den extremt höga koncentrationen dvs fytohemagglutinin fytohemagglutinin. Detta är ett lektin som finns i bl bönplantor, och i stora doser är mycket giftigt. Vita bönor är nästan lika giftiga som rött.

Kidneybönor bör läggas i blöt för länge, och därefter minst 10 minuter vid 100 grader som ska tillagas innan gifter utvisas och / eller neutraliseras. För att vara säker, en koktid på minst 30 minuter som används för bönor.

När kidneybönor äts råa eller kokta korrekt, kan de orsaka förgiftning. Raw kidneybönor laga mat i en långsam spis "runt 80 grader kan även vara dödlig.

Fytohemagglutinin

Fytohemagglutinin består av två besläktade proteiner, nämligen PHA och L-PHA-E. PHA-E är en erytrocyt och en leukocyt PHA-L. Detta komplex kolhydrat är en oligosackarid bestående av galaktos, N-acetyl-glukosamin och mannos. Om proteinbyggstenar bönor på ett särskilt sätt kan isoleras och extraheras, de kan ha en positiv effekt på den mänskliga kroppen. Således, även former av fytohemagglutinin används i modern medicin.

Den aktiva substansen från vita bönor som skulle tjäna som en fettbrännare är för övrigt phaseolamin.

Dr Oz: Vit Kidney Bean Extract

I ett avsnitt av "Dr. Oz Show "kommer Dr. Mehmet Cengiz Öz med fem så kallade fettförbrännare att komma som verkligen skulle fungera, säger han. Den ena är "vit Kidney Bean Extract" eller utdrag ur vita bönor. Men om du går in i det här bevisar entusiasm Dr. Oz en smula för tidigt ...

De förmodade hemligheter vit kidney böna extrakt beror på att en dag är i tyg, som kallas phaseolamin. Leverantörer och förespråkare för vit Kidney Bean Extract anspråk phaseolamin i vitt kidney bean extrakt på bland annat följande funktioner har ... Vit Kidney Bean Extract:

 • Skulle hindra enzymet alfa-amylas bryter ner komplexa kolhydrater till enkla sockerarter
 • Skulle reducera aktiviteten av matsmältningsenzymer, så att det finns mindre socker står att omvandlas till kroppsfett
 • Detta skulle bidra till att bekämpa fetma och bukfett kan inträffa
 • Om blodsockret kan hålla balansen och därmed kan minska insulinresistens och diabetes
 • Skulle minska symtom på artrit
 • Skulle öka den fysiska energi och prestationsförmågan
 • Kan hjärtsjukdomar kan motverka och är även effektiv mot vissa typer av cancer

Förresten, ovanstående krav är inte alla Dr. Oz kommer, utan snarare om webbplatser som säljer extrakt av vita njure bönor sedan episoden av "Dr. Oz Show "sänds.

Baksidan av vitt njure bönor

Tyvärr, de föreslagna hälsofördelarna med vita njure bean extrakt är helt ogrundade. Först av allt, är det knappast studeras utdrag ur vita bönor. Dessutom finns det inga vetenskapliga belägg för att "vita njure bean extrakt" hälsofrämjande egenskaper.

Hur som helst vit kidney böna extrakt har ingenting att göra med din energimetabolism och fettförbränning-som Dr. Oz veronderstelt- och alla block av stärkelse inom matsmältningskanalen. En fett brännare är därför inte fråga. WKBE är bara en annan "stärkelse blockerare".

Om du äter stärkelse från bönor, korn börjar potatis etc. matsmältningen direkt i munnen på grund av matsmältningsenzymer i din saliv. Tack vare saliv enzymet alfa-amylas som är ptyaline redan delvis bryts ned stärkelse till socker, därav den söta smaken av bröd om du håller länge i munnen. Enzymerna som skall neutraliseras i CHYMUS från mage juice, men en gång i det tunna armen kommer att anlände nya matsmältningsenzymer i tarmen uppslamningen länkade av bukspottkörteln, så att stärkelsen ytterligare falla samman och kan ske via tarmväggen införlivad i form av enkla socker.

Nackdelen är att tarmarna i detta fall inte kan äta dig att få användbara mikronäringsämnen. Tänk på vitaminer, spårämnen, fytonäringsämnen och antioxidanter. Så om phaseolamin skulle göra vad lovar skaparna av vit Kidney Bean Extract, sedan hälsosam mat i teorin omvandlas till en värdelös gröt tarmen. Bästa undvikas.

Chansen att WKBE verkligen fungerar är annars noll eftersom forskning från Mayo Clinic visar att så många som 4.000 till 6.000 milligram ren phaseolamin behövs för att effektivt blockerar stärkelse. Och det motsvarar farliga mängder från White Kidney Bean extrakt.

Slutsats

Många baljväxter har den speciella förmågan att ingå en symbios med bakterier i rotknölar. Dessa bakterier kan binda kväve från luften, vilket gör baljor, bönor och ärtor ett överraskande antal proteiner som kan producera i förhållande till andra växter.

Således vissa bönor är bland de sällsynta växtmatar som kan kallas protein. Så hellre äta en servering väl kokta bönor och baljväxter, och inte bara experimentera med stora volymer från White Kidney Bean Extract och hög doser phaseolamin. Och om du bara äter färre kolhydrater, behöver du inte några kolhydrater blockerare!

Har du erfarenhet med pulver tillverkade från vita bönor kallas "Vita Kidney Bean extrakt? Dela dina erfarenheter och resultat nedan!

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha