Eurovision Song Contest 2016 ?? Douwe Bob går till Nederländerna

Ingali Dahlman Januari 8, 2016 Underhållning 29 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Singer-songwritern Bob Douwe kommer att representera Nederländerna på Eurovision Song Contest 2016. 61th Eurovision Song Contest 2016 i Stockholm i Sverige. Deltagandet av Douwe Bob läckte ut och officiellt publiceras i TV-sändning av världen Håller Turning 22 september 2015. AVRO TROS sänder låten festivalen, bekräftar deltagande unga sångerskan.

Stockholm

Eurovision

Den 61th Eurovision Song Contest maj 2016 i Stockholm. Semifinalerna på 10 och 12 maj och den stora finalen är den 14 maj.
Douwe Bob får in för att vinna trots att han inte säga att han faktiskt kommer att vinna. Han ser vägen till Eurovision Song Contest som ett äventyr.

Ingen spektakelshow

Sångaren är inte en spektakelshow. Det är traditionen av de nederländska poster under de senaste åren. Trijntje Oosterhuis hennes prestation var helt enkelt att Anouk var utan krångel och upplagan där de gemensamma Linnits nästan vann gick Nederländerna inte heller innebära en hel del show.
Douwe Bob nämner, med en nick till diskussionen om klänningen och pantsuit som Trijntje Oosterhuis 2015 var klädd, att han "en hemsk pack" är. Han kallar sina föregångare inspiration och musiker som har öppnat dörrarna till ESF för sanna konstnärer. Pastorerna är:
  • 2015 Trijntje Oosterhuis med promenad längs
  • 2014 Gemensamma Linnits med lugn efter stormen
  • 2013 Anouk med fåglar

Kommissionen och nummer

Antalet Douwe Bob kommer att sjunga presenteras i februari 2016. Det är redan klar och är en up-tempo samtida sång. Jan Smit, en av den kommitté som avgör vem som ska representera Nederländerna på ESF, är entusiastisk. I kommittén också sitta Cornald Maas och Daniel Dekker. Mesh tillsammans med Smit, kommentatorn på ESF.
Douwe Bob först måste gå igenom semifinalen att erövra en plats i finalen och vinna topplaceringen. Det är under festivalen tillsammans bland annat av Jan Smit och ett professionellt team. Lagen kommer att vara bättre förberedda den här gången. Handlingen att Trijntje Oosterhuis gick helt fel, medger Jan Smit och bör bättre med den utgåva av 2016 stycken.
Den holländska deltagare med sitt eget band till Stockholm.
Douwe Bob

Douwe Vem är Bob?

Douwe Bob fullständiga namn Douwe Bob Posthuma. Han föddes 1992 i Amsterdam och vann 2012 den första upplagan av The Best Sångare och låtskrivare Nederländerna, en av Giel Beelen utarbetat talangjakt på TV.
Han började i tidig ålder gör musik, var en ålder av sex hans första pianolektioner och undervisade främst jazz och klassiskt. Som tonåring, plockade han upp gitarren och sedan dess har han utvecklats till en singer-songwriter, med nationell berömmelse efter att ha vunnit talangshow på tv. Douwe Bob är inspirerad av musik av sextiotalet och countrymusik. Eftersom hans framträdande i TV och vinna talangjakten, spelar han på nationell och internationella festivaler och teatrar. År 2013 framträdde han på Pinkpop festivalen. Det året släppte han sitt debutalbum, född i en storm.
År 2014 var det Amsterdam sångaren ambassadör frihet och han spelade på befrielsedagen Liberation Day festivaler i Assen, Groningen, Leeuwarden, Zwolle och Wageningen. Resan till de olika städerna gjordes med helikopter. År 2015 samarbetade han med Anouk. Det gav enda Hold on Me.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha