Eurovision Song Contest 2014 ?? Twitter part

Eurovision Song Contest har slutat i ett Twitter Party. Miljoner tweets flög på kvällen och natten av firande låtar över hela världen med hashtags #esf #esc, #songfestival eller #eurovisiesongfestival underhållning för miljontals människor. Naturligtvis, med tanke på framför allt vinnaren några saker digital hälls över honom. Hon, Conchita Wurst, letade efter ett podium, tog sin chans och hade vunnit bifall och kommentarer. Det började 2014, drivs av deltagande Nederländerna och vinnaren med ett skägg.

B & W Hallerne på Refshaleøen i Köpenhamn

Parti


Eurovision Song Contest har förvandlats till en stor fest Twitter. Kända och okända Nederländerna satt med smartphone i handen och tabletten i ditt knä framför röret och kommentera konstnärerna i Köpenhamn finalen av Eurovision Song Contest försökte vinna gav ett bombardemang av tweets. De var kritiska, uttråkad, missbruk, intressant, nyhetsvärde, grov, förstå, utan att förstå, smutsiga och framför allt den kvicka och roliga. Även Contest Haters nu tittat på sångfestivalen och tweets, speciellt inte missa gebbetjes och kvick i dag. Förskott har betalats till fenomenet i flera pratshower på TV ?? s uppmärksamhet, vilket leder till ännu mer tittare åkte dit och ville vara en del av.
Twitter spelade en viktig roll i underhållnings omger händelsen. Med Twitter, var det många, många gånger roligare än utan.

Twitterhit

Semifinalen i Eurovision Song Contest var en sann Twitterhit. Efter all uppmärksamhet på det och det roliga som de twittrare till sin egen och andras meddelanden upplevt, den sista var en ännu större Twitterhit. Den klassiska bilden var att av songfestivalfan med familj eller vänner, en påse chips och en öl, telefon undan, timmar limmas på röret Lör den bilden justeras. Den songfestivalfan ser sedan Song Contest 2014 med ett öga på TV-skärmen och den andra på smartphone eller tablet-skärmen. Via Twitter, det finns löpande kontakt med omvärlden, med vänner, anhängare och främlingar.

Hashtag

Använda hashtag sina tittare och diskant anslutna. Mest använda hashtag i Nederländerna var # ESF14. Enligt uppgift den här koden användes 4,5 miljoner gånger i tweets. Musikfestivalen var en riktig twitter kväll. Från de första sekunderna av sändningen, med nedsatt de första tonerna i låten tog Twitter avfyra. Ingenting och ingen skonades och ingen kunde undgå att dömas till folket twitter. Presentatörerna i Danmark, inte Nederlanse kommentatorer, inte deltagare, deras musik, deras utseende och deras klädsel och skäggväxt är det inte.

Skägg


Foto slående inslag i finalen diskuterades. En stor del av tweets handlade om skägget av vinnaren och cirkulerade många redigerade foto ?? s barn ?? s och män med skägg. Den holländska deltagare Ilse Delange fick på Twitter skägg monterad.
Kvinnan med skägget måste ha en tjock hud och stor övertygelse för att parera eventuella attacker mot hennes extravaganta utseende. Dessutom mycket tweets handlade om Ilse Delange och Waylon, de enstaka duon Vanliga Linnets de nederländska deltagare som fått den andra platsen.
Några tweets från kända och okända nederländska:
 Väl inte det igen gå sura gör genom att starta på skägget. Bara super prestanda Ilse och Waylon !!!! # ESF14
 EHV
Du får också en pipskägg? # ESF14
 Det var bara ett skägg. # ESF14
 ett spett i Bakkes till Ryssland, Vitryssland och Ukraina vinnaren ?? haha ​​?? # ESF14
 #jankbaard redan tendera? # ESF14
 morgon i konkurs. #oostenrijk # ESF14
 sjunger som en dröm, men nu har han måste mössor med drama #BaardVrouw # ESF14
 Österrike wint..scheer mig hennes skägg ??. # ESF14
 Uttalande av Conchita är värt skägg. Låt oss inte skämtar om att göra. # ESF14
 Österrike-lyckligtvis hon har ingen skägg i halsen
 förlorade inte en kvinna med skägg, men segern var för frihet. Ändra ditt perspektiv # esf14

Rise Like a Phoenix

Detta är ett utdrag ur den text som i sin tweet, uttrycker Conchita Wurst sjöng med sin vinnande sång, som är skriven av Charly Mason, Joey Patulka, Ali Zuckowski och Julian Maas. Kompositörer Charly Mason, Joey Patulka, Ali Zuckowski och Julian Maas.
Rise Like a Phoenix
Rise som en fågel Fenix
Ur askan
Snarare än att försöka hämnd
Retribution
Du varnades
När jag förvandlas,
När jag ?? m återfödd
Du vet att jag kommer att stiga som en fågel Fenix
Men du är min flamma
Jag stiger upp mot himlen
Du kastade mig ner, men
Jag ska flyga
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha