Essential Oil Vanilla: Spice Det regenererar och slappnar

Kellie Rosenqvist Januari 28, 2016 Miscellanea 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Federica Borghi - När trötthet, irritabilitet och nervositet överta vanilj är ett kraftfullt svar på våra böner kan ta in vårt sinne lugn och ro.
Vanilj och "en krydda av forntida Aztec ursprung härrör från grönt och köttiga odling i Mexiko och i de flesta tropiska länder.
Av de gamle kallades "tilxochitl" som betyder "svart pod" och ansågs värdefullt både kurativ och kulinariska: det är aromatisk växt som blandades med choklad och det var det "hemliga" av preparatet av choklad kan ge det just smak och oefterhärmlig så "älskad och uppskattad.
Hennes söta, mild doft är det viktigaste inslaget som gör vanilj ett värdefullt naturläkemedel för att slappna av och stimulera hjärnan, ge honom ny energi, klarhet och lugn och avvärja depression och ångest.
Den nuvarande användningen av vanilj är genom sin eterisk olja: 5 droppar i ca 20 ml vegetabilisk olja är tillräckligt för en delikat massage på huden, kan slappna av nerver och skapa en mjuk och behaglig.
Under duschen kan du sätta 3-4 droppar på våt svamp och gå vidare till rengöring av hela kroppen och även om du fortsätter att tvätta håret kan lägga 1-2 droppar till den vanliga dosen av schampo: vanilj eterisk olja är det också utmärkt för sin näring.
Du kan också dra nytta av lugnande och bärare av lugn vanilj under sömnen: det tar 8-10 droppar i en förångare eller en diffusor eller 1-2 droppar eterisk olja till sidorna av kudden i rummet för att sprida doften lugnande och avkopplande att vakna upp på morgonen utvilad och laddas batterierna.
På grund av sin extrema delikatess, är dess användning också mycket lämplig för barn: Om dina små är särskilt upprörd, inte sova, vi ofta kallar på natten eller lider av mardrömmar bara en droppe placeras under huvudkudden för att göra dem mer "lugn och serene.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha