Erica Terpstra Kost

Erica Terpstra hade en lång övervikt. Hon försökte då ibland en diet, men alltid föll tillbaka i sina gamla vanor. Och det kom också en gång till håret faktiskt kunde inte bry sig mindre att hon var för tjock. I början av maj 2008 beslutade hon att det inte kunde gå på och hon började bantning. Beslutet var dock inte från fåfänga, men på grund av hälsoproblem. Hon hade problem med knäna, på grund av hennes tunga kropp, och var därför svårt att gå. Med denna diet hon är inte mindre än 40 kilo! Efter framgångarna med her diet, har hon skrivit en bok om det titeln ?? Hjälp, jag faller ner! ??

Hur fungerar denna diet?

Erica Terpstra har en proteinrik diet följt Prodimed. Prodimed arbetar med olika faser och måltidsersättningar. På webbplatsen kan du få alla dessa måltidsersättningar ordning och vägledning för att gå ner i vikt. Vid första du äter bara måltidsersättningar och de olika stegen du går sakta bygga upp till vanlig mat. Dessutom kan du äta så många grönsaker utöver denna diet om du vill. Avsikten är också att du tränar samtidigt som du följer denna diet. Detta påminde Erica Terpstra också med hjälp av en personlig tränare. I början var de tvungna att dra sig till gymmet, men så småningom de åkte dit med glädje det. För att förhindra hennes synd, tog Erica egna pannkakor för fester där mycket att äta.

Olika syn

Åsikter variera mycket på denna diet. På bol.com kan du beställa sin bok, och det ligger recensioner för sig själva. Många människor trodde att det var en diet med pulver och dospåsar. Det är också ännu en gång kommer till det är dyra produkter och därför endast möjligt för ett fåtal personer. Det sades också att kosten skulle återbetalas, men det är bara att gå till de samråd som du har med en nutritionist och detta omfattas inte heller 100%. En personlig tränare är otroligt bra för din motivation, men tyvärr är detta bara möjligt för ett fåtal personer, eftersom det är snarare på dyra sida.
Å andra sidan finns det också människor som tror verkligen i denna diet. Detta kan delvis bero på den mångsidighet av måltiderna. De har många olika smaker och du kan i princip vad som helst matlagning. Om du kan hålla din väl till kosten flyga kilo ?? s blev av faktum.

Slutsats

Om du vill gå ner i vikt på ett enkelt och snabbt sätt och du är inte ont om kontanter, då du kan mycket väl följa denna diet. Men kom ihåg, det är alltid bättre att ändra din livsstil och justera din kost. Detta innebär att du bäst kan titta på hur och hur mycket du äter nu och det kommer att få förändring. Det finns gott om webbplatser där du kan beräkna din energi att du ska få en dag. Se till att om du följer en diet, du får tillräckligt med näringsämnen. Och vad är mycket viktigt i en diet: Ät inte för mycket! En annan viktig punkt: steg alltid återgår till normal kost i måltidsersättningar kan inte leva.
Vill du veta mer om viktminskning på ett ansvarsfullt sätt? Klicka här.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha