Eredivisie: FC Twente - Ajax 1-0

På November 8, 2009 Ajax och FC Twente spelade sin trettonde League match. FC Twente gick med en seger 1-0 och är fortfarande först med 35 poäng. Ajax har för närvarande fortfarande 29 poäng. Tävlingen ägde rum i den permanenta stadion FC Twente, den Grolsch Veste och gevloten av Pieter Vink.

Förhandsgranska

Efter en stor seger över Feyenoord Ajax reser nu till Twente. FC Twente, som för närvarande är första tillståndet efter att ha slagit Roda redo för en stark Ajax. Hålet är tre poäng, om Ajax vinner så att den inte kan placeras över FC Twente.

Information om lagen

FC Twente
FC Twente grundades den 1 juli 1965. Sedan dess har hon bara spelat professionell fotboll. Twente har alltid varit aktiv i ligan utom i säsongen 1983/1984. Den fasta arenan för FC Twente, den Grolsch Veste. Detta öppnades 1998 och har plats för 24.000 åskådare. Den färg och kläder FC Twente är röd.
AFC Ajax
AFC Ajax grundades den 18 mars 1900. Ajax har spelat med det sedan starten av Premier League och har redan vunnit flera gånger. Den nuvarande stadium är Amsterdam Arena. Den byggdes 1996 för att ersätta den gamla arenan De Meer. Mer inte uppfyllde kraven i tid. Amsterdam Arena har plats för 51.000 åskådare. De fasta färger och uniformer AFC Ajax är röda och vita.

Tävlingsinformation

Spelet spelades i den vanliga arenan för FC Twente, den Grolsch Veste. Det fanns 24.000 åskådare närvarande. Den domare i natten var Pieter Vink.
Justering
Suppleanter

Banan

Kommentar
FC Twente efter hemmamatchen mot Ajax är fortfarande ledare. Ruiz gjorde i "47 minuter en superb mål av fullständig överraskning med en kort nick Stekelenburg. Ajax gjorde sedan ett antal chanser, men ingen av dessa möjligheter slutade i ett mål.
Mål
Biljetter
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Kära Vincent, Nice artikeln så. Jag hoppas att de spelar lika gynnsamt för Feyenoord. Jag förutspår 3-3. ! Hälsningar massor av mål och förhoppningsvis en hel del spänning, Etsel :-)

Etsel Tack för din kommentar! Jag hoppas att Ajax vinner, född i Amsterdam;) Det var en rolig tävling söndag va?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha