Eredivisie 2013-2014 Eredivisie marknadsföring / nedflyttning

Efter Eredivisie och Jupiler League 2013-2014 finns fortfarande spel som spelas i slutspelet. Detta innebär att antalet 16 och 17 från åtta klubbar från Eredivisie och Jupiler League från. Vinnarna i den sista rundan kommer att kvalificera sig för Premier League 2014-2015. Den här artikeln kan hittas när klubbarna kommer att spela varandra i slutspelet.

Innehållsförteckning

  • Klubbar från Eredivisie
  • Periodekampioenen
  • Mycket placerade klubbar Jupiler League
  • First Round
  • Andra omgången
  • Tredje omgången "> tredje omgången

Klubbar från Eredivisie

Efter den sista omgången av spel i Premier League är känt vilka klubbar har hamnat på 16: e och 17: e. Dessa klubbar kommer att tävla mot klubbar från Jupiler League som har kvalificerat sig för slutspelet för två platser i Premier League 2014-2015.

Periodekampioenen

Den Jupiler League 2013-2014 är uppdelad i fyra perioder. Klubben under denna period har tjänat flest poäng kommer att kvalificera sig automatiskt för slutspel. Om en klubb är periodekampioen och de fem bästa platserna slutar plats erhålls genom tids titeln vidare till en annan klubb. Klubbarna på plats två till fem har slutade komma ut i andra omgången av slutspelet, de andra klubbar som har kvalificerat sig för slutspel redan spelar i den första rundan.

Mycket placerade klubbar Jupiler League

Klubbarna på platser två genom fem har slutade därmed kvalificera sig för slutspel. De kommer att spela sina första matcher i den andra omgången av slutspelet.

First Round


Andra omgången


Tredje omgången


(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha