Epic Mickey: The New Face of Walt Disney

Jetten Degermark Januari 28, 2016 Elektronisk 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Spelet Epic Mickey för Wii visar en helt ny dimension av Disney. Walt Disney favorit mus, Musse Pigg, hotas: Mickey fattas av onda skugga Blot den "Wasteland", en ödelagt miljö full av avundsjuka, glömda tecken Musse och är angelägna om att göra bokstavligen ner till storlek.

Allmän information

  • Plattform: Nintendo Wii
  • Kategori: Action, Äventyr
  • PEGI rekommendation: 7 +
  • Språk: Engelska

Story

Spelet börjar med en introduktionsvideo som beskriver bakgrunden till historien. I videon kan man se att en nyfiken Musse Pigg promenader genom en spegel. På grund av detta han kommer in i kontoret av trollkarlen Yen Sid, som arbetade vid tidpunkten med skapandet av en okänd värld genom färg och tunnare. När magikern lämnar Mickey kan vara nyfikenhet igen inte styra. Han tar borsten gör honom ont Shadow Blot levandegör misstag. Genom att kliva tillbaka från spegeln vet Mickey smalt undkomma honom. År senare, som Mickey har ett brett popularitet returnerar Shadow Blot. Han tar Mickey tillbaka till en förstörd värld, till Wasteland. Den Wasteland bebos av bortglömda Disney-figurer såsom Oswald the Lucky Rabbit. De accepterar inte längre att Musse Pigg har varit år i rampljuset, medan de glöms bort.
Målet med spelet är att återställa Wasteland till en vacker park genom färgen och tunnare. Det är viktigt att Mickey parera attacker av hans fiender vet väl att han vet att vinna deras förtroende tillbaka.

Huvudsakliga tecken

  • Mickey Mouse: Han är kanske den mest kända Disney-figur i världen. Spelet är gjort till den korta animerade filmen Boat Willie, som var den första Musse tecknad med ljud.
  • Shadow Blot: I Nederländerna, är han känd som Black Phantom. I början av spelet det är skapat av Mickey misstag.
  • Yen Sid: Om du har vänt, får du namnet "Disney". I början av spelet, gör det till en värld av bortglömda Disney-figurer.
  • Oswald the Lucky Rabbit: Han var den första bosatt i Wasteland. Mickey måste vinna hans förtroende för att till fullo återställa Wasteland.
  • Gremlin Gus: Han är i Wasteland, eftersom den animerade Disney aldrig avsluta det som han gjorde. Han vägleder Mickey i spelet och ge honom råd.

Plussidan

Grafiken är original och av hög kvalitet. Originaliteten reflekteras av olika 2D svartvita bilder med avancerade 3D-grafik. Spelet är fyllt med Disney referenser. Vissa är uppenbara, såsom tecken, och du måste leta efter andra referenser. Det finns, som i Walt Disneys nöjesparker många Musse Pigg former blockerade. Spelet visar ett nytt ansikte av Disney, som också kan tilltala äldre.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha