Enkelt att skapa ditt eget spel med Game Maker

Evalotti Lundell Februari 22, 2016 Elektronisk 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Helt enkelt göra ditt eget spel, men ingen skicklighet i alla koder eller programmering? Det är möjligt med den fria nedladdningsprogrammet Gamemaker. I den här artikeln hittar du information om Game Maker; inklusive där du kan ladda ner programmet och hur programmet fungerar.

Information om Game Maker

Game Maker är ett program för YoYo Games; ett engelskt företag som utvecklar och säljer spel. Programmet ger enkla spel görs utan att det krävs för denna programmeringskunskaper. Game Maker är en gratis nedladdning på webbplatsen för YoYo spel, men du kan också ladda ner en betald version av programmet. Möjligt i den betalda versionen finns fler saker som du kan göra mer professionella och en hemlagad spel.

Vilka spel kan du skapa med Game Maker?

En hel del är möjlig med programmet Game Maker 8. Så du kan skapa din egen variant av Pacman, skytten speldesign eller konvertera ett äventyr tillsammans. På webbplatsen för YoYo Games kan du visa flera exempel på spel som är gjorda av människor runt om i världen med Game Maker. Dessutom är det tillåtet att sälja hemlagad spel via Internet; Så du äger rättigheterna till ditt spel.

Hur ska man börja?

Gå till webbplatsen för YoYo Spel nedladdning och eftersom programmet Gamemaker. Den senaste versionen av programmet Game Maker 8. Installera programmet på datorn och öppna programmet. När öppningen kommer att bli tillfrågad om du vill använda den fria versionen av programmet; Den "Lite Edition" eller en registrerad version. Lite Edition är bäst för nybörjare.

Hur Game Maker?

Game Maker att lära sig god användning är lämpligt att först göra några enkla spel. Programmet har sin egen handledning som låter dig bekanta dig med Game Maker 8. För att kunna göra lite runt i Game Maker förklaras några grundläggande termer och åtgärder nedan.
Arbeta med Game Maker kan inledningsvis bäst vara lika svårt eftersom det finns många steg som krävs för att lägga till ett element till ditt spel. När du utför en handling att glömma det så att spelet inte fungerar direkt som det ska och du måste därför ta reda på för dig själv där du gjorde misstaget. Det mesta av arbetet är i skapandet av de objekt; Det bör därför ges mest uppmärksamhet åt.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha