Energi obligatoriskt från och med 2015

När du säljer ditt hem, är du skyldig att leverera en energi till köpare av ditt hem. Baserat på etiketten köparna kan se hur energieffektiva hemmet är. Från och med 2015 ska alla husägare får skickas hem en trevande energi. DigiD du sedan använda en slutlig energi. Köpare bör veta vad de köper. Detta gäller till exempel, tv-apparater och bil ?? s. I butiken eller showroom klart enligt vilken energi släppa objekt. För hus, det är också skyldig att tillhandahålla information om energieffektiviteten. Regeringen ger tidig 2015 på en provisorisk energi. Så slutenergi kan begäras på nätet. Detta görs också från synpunkt på miljön. Genom att göra bostäder mer energieffektiva, är stora steg tas i mindre konsumtion och avfall.

Vad gör energin i?

Energimärkningen är energieffektivitet ett hus bedömas. I den preliminära versionen baseras på data som finns tillgänglig för allmänheten. I det här exemplet kan du tänka på vilken typ av hus och år. Dessa uppgifter kommer från databaserna hos fastighetsregistret. Den preliminära energi är startpunkten. Effektiviteten uttrycks i A-G-tagg till etiketten. Etiketten tippas också för att ytterligare förbättra energieffektiviteten. Den preliminära energi är inte tillräckligt för att sälja huset.

Konvertera till en slutlig energianvändning

Online via webbplatsen Energielabelvoorwoningen.nl du kan konvertera etiketten finalen. Först måste du logga in med ditt DigiD. Då måste man svara på några frågor om ditt hem. Beroende på svaren ditt hus bedöms och kommer att tilldelas en etikett. I vissa fall bevis kan begäras. I det här exemplet kan du tänka på ett fotografi av en nyinstallerad panna. Efter utfärdandet av slutenergi gäller i 10 år. För tillfälliga förbättringar till fastigheten som resulterar i en bättre etikett, kan en ny etikett sökas på nätet.

House försäljning utan en bestämd energi

Miljö- och transportInspektionen har förmågan att hus som är till salu för att kontrollera att den slutliga energi är verkligen tillgänglig. Inspektören har även förmågan att ge en straff ?? 405 i frånvaro av energimärkningen. Till en början verkar en varning logiskt, men de kan ge samma straff.

Energi kan också användas för att spara på dina energikostnader

Du kan spara på din månatliga kostnader genom att effektivt genomföra tips från energimärkningen. Genom att energibesparande åtgärder som kostar lite pengar, kan du ta igen investeringen inom några år. I fall kommer du fortfarande sälja din bostad under de närmaste åren, så har du den nödvändiga energin redan.
(0)
(0)
Nästa artikel KOL i Nederländerna

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha