En trevlig och tryggt hem för alla

Varje levande varelse har ett tryggt hem bas behövs så bra / fin touch. Trots att säkerheten eller avsaknaden därav är i huvudet, som fortfarande är hem för att säkra en plats ?? vad som kan vara minimala mått ?? som personen behöver för att kunna ta ut vid en tidpunkt då det finns anledning att. Detta är för alla igen en annan gång, men det är ofta säkerheten ?? fysiskt eller psykiskt ?? på spel. Hur skapar vi vår fristad?

Vad är ett tryggt hem?

Bilden av ett tryggt hem är en där mannen eller kvinnan i fråga kan ta ut utan att störas av någon eller något. En plats där du kan stänga av omvärlden vid en tidpunkt när du vill. Det känns trevligt, bra och mestadels bekväm.
Alla behövs och en sådan plats, för om det på jobbet eller i skolan ?? steniga ?? , Då kan du komma i balans när du har en säker privat hem. Är också sant att om hemmet är inte stabil, du med en tydlig och trevlig säker arbetsplats, du hitta balansen. Men med tanke på utvecklingen i världen, det finns mycket få företag som fortfarande ?? ?? stå. De ofta många utvecklingen i näringslivet, så att hemmet alltid ska vara säkrare.
Den ekonomiska utvecklingen
Den ekonomiska krisen 2008, till exempel, de många människor som därför ser sina inkomster har stadigt minskar och / eller deras hem måste ha haft att sälja den grupp på ett ostadigt har bara ökat. Detta sedan i sin tur bidrar till instabila åsikter / uttalanden av många människor. I alla tänka på saker tyst är svårt när du är bokstavligen på en spade stol. Odifferentierad faktor ökar därför. Det kan vara en attack, både fysiskt och mentalt. Detta kan orsaka problem i många områden.
Vid det här laget ser du i praktiken människor runt omkring dig, som har hittat ett jobb såsom väder och därför har möjlighet att skapa ett tryggt hem. Det är lugnare. Balansen kommer sakta tillbaka och en som studsar tillbaka lätt skapar ett hem i alla miljöer. Är du mycket känslig miljö och fjäder du mindre lätt, kommer denna process att ta längre tid. För många människor som när de är ute ur den nedåtgående spiral och återigen rör sig uppåt, denna process som helst av sig själv och ofta även relativt snabbt.

Hur skapar man det perfekta hemmet känslan?

Live någonstans är inte så svårt. Du pekar in den och gå bor där och sova. Men det är ett tryggt hem en känsla som kommer med det och absolut inte alla överallt. De flesta människor har sina saker som ger dem som känner sig trygga och att de behöver. Tänk på det lilla barnet som går att sova någonstans. Det måste känna sig säkra, och det kan och leksak, en filt, en kudde eller en måste. Vad barn som ger säker känsla, är det att se, beröring och lukt.
Om du letar efter den fristad, innebär det ett antal aspekter som spelar en roll, med en stor lås på dörren är inte utgångspunkten.
  • Lukter är nödvändiga och om de är varma dofter från köket, aromatiska luft från en diffusor eller lukten av tvättade tvätt i torkdukar, täcker kudde etc., som faktiskt gör ingen skillnad.
  • De visuella aspekter är å ena sidan i utsmyckningen av huset. En speciell stil av möbler, till exempel, kan vara viktigt. Men är vanligare i vila eller inte, vad du upplever som en hemort. Man har minimalism behöver och lite färg, den andra föredrar att en kåk som ger en känsla av hem.
  • Ljud är också viktigt eftersom du vill att människor omkring dig och händelser eller vill ha fullständig tystnad och höra fåglarna sjunga den sötaste. Vilket ljud får dig att känna dig som hemma?
  • Känner vi ser det mindre som en del av det tryggt hem och ändå spelar en roll. Den enda oftare ofrivilliga. Tänk om du ska köpa till exempel kuddar på en soffa. Det är ofta omedveten om att du gå någonstans med handen över den. Det bör vara väl och ?? varm ?? känner.
Inte så mycket hur stor lås på dörren eller hur många kameror övervaka ditt hem bestämmer att säkra känsla hemma, men "hem atmosfär" som gör hembesök dig hur säker du känner. Figur form av säkerhet så.
Form
Utse dig som ?? hem ?? erfarenhet är en sak, men då måste man ge substans åt det. Vem strukturerade tacklar och en efter en tar upp allt, gör det ofta bäst. Att ta sig tid att komma till vad som är komfort och där du kan och vill dra tillbaka om det behövs.
Sakta fylla med saker som du möter och skapa din egen plats så att du ?? ??. I slutändan är det inte relaterad till storleken av utrymmet, men utrymmet till känslan som ger dig.

Slutligen

Ett tryggt hem är definitivt viktigt för alla, även om vi förnekar det ibland. Om det finns en anledning till det, kan du göra även utan det. Men alltför länge kan ett angrepp på dig. Både fysiskt och mentalt. Försök att hålla balansen med minst en fristad.
(0)
(0)
Tidigare artikel Ta hand om ditt hår
Nästa artikel Billiga Warszawa?

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha