En trädgårdsfest och ändå medveten användning av vatten och energi

Sommaren är på väg. Då alla har meningsfullt att ge en trädgårdsfest. Trevlig middag och sedan med ett glas i handen fortfarande pratar en stund i kvällssolen. Vem tror att nu är inte trevligt? Kräver dock ett sådant parti en hel del förberedelser och det är ditt vatten och elräkningar är inte alltid bättre. Men det finns många sätt att göra din trädgård part grönare tackla. Vi har listat dem för dig i ett nötskal.

En frodig och grön gräsmatta

Ingenting är bättre än en gräsmatta med ett tjockt lager av grönt gräs. Ändå din trädgård verkar ibland mer gul än grön. Du kan lösa detta genom att gå sprutning men det kostar pengar. Så tänk på följande tips.
  • Spray för tidigt. Grass återhämtar efter en torr period snabbare än du förväntat. Fukta gräset så endast om det finns en förlängd period av extrem torka.
  • Om du bestämmer dig för att spraya, gör detta bäst på morgonen eller kvällen. Under dagen är det för varmt och du tar ditt gräs mer skada. Vattendroppar avdunstar lättare för första när det är varmt och dessutom de också fungera som ett förstoringsglas. Bränna därför gräset. Vänta så definitivt inte se solen.
  • Spraya inte varje dag för ett par minuter, men begränsa den till en gång i veckan i femton minuter. Om du återfukta varje dag är din gräsmatta kommer vatten ibland stå på ytan. Det är inte avsikten.
  • Använd regnvatten istället för stadens vatten eftersom det är trots allt en mycket billigare.

Tänk på din meny

Det ekologiska fotavtrycket är viktigt att vi inte använder disponibel porslin. Detta kommer att användas igen, och naturligtvis ökar deponi. Om du vill spara på ditt vatten räkningen är hög stapel av rätter inte heller optimalt. Du bättre därför gå för mellanmål som inte är alltför mycket material behövs. Tänk på lagom stora puffar, mellan en bratwurst smörgås ... På så sätt har du lite bestick eller plattor krävs och detta kommer naturligtvis gynna din vattenräkning. Är ni för vegetarisk mat, kan du också välja snacks utan kött. Slutligen, det finns mycket mer vatten behövs i produktionen av animaliska proteiner än den för anläggningen.

Atmosfär dekorationer

En trädgård part utklädd och du kan med hjälp av alla typer av utsmyckning. Men det är också viktigt att du medvetet illa. Så är återanvändbara flaggor mycket bättre för miljön än alla som engångsmaterial. Använd därför en bomull eller linne bordsduk och inga papper. Dessutom har du också många olika typer av trädgårdslampor drivs av solenergi. De går på när det blir mörkt. För din elräkning spelar det ingen roll att smutta på drycken. Eftersom kvällarna blir kallare, kan du gå in, men det är lika trevligt att bo utanför Ge några filtar eller svenska facklor och du kommer att träffa en varm natt.

Ice hinkar istället för kylskåp

När du förväntar dig ett paket av människor, är kylskåpet oftast överfulla. Du får alla hårda och dörren är alltid öppen och nära. På så sätt du också använda naturlig energi pack. Du kan lösa detta genom att använda ice hinkar. Fyll en stor behållare eller hink med iskallt vatten och placera den i dina dryckesflaskor. Vattnet kan också säkert komplett med is. Då vattnet förblir något längre färska. Regnvatten för användning igen här. Efteråt kan du använda vatten för att vattna dina växter eller något annat grönt i din trädgård. Då du inte gör någonting alls till spillo.

Ge leksaker för barnen

Vissa barn missar garden party eftersom de hellre sitta framför TV: n. Detta jaga din elräkning upp och ner och det är inte alltid hälsosamt för din efter. Därför är det viktigt att du tänker även de små på din trädgårdsfest. Ge leksaker och andra roliga saker i trädgården så att de fortsätter att spela där. Du kan hålla dem närmare, är det hälsosammare för barnen och det är billigare för arrangören. I mycket varmt väder, är det också möjligt att tillhandahålla vatten spel. Gör ett spår med lådor och andra hinder. Slå på start och avsluta en flaska och delar upp gruppen i två. Så du kan skapa en Plezante ras. Återigen använder vi regnvatten och kan användas alla resterna för anläggningen.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha