En styv karaktärsstruktur

Om någon har en styv karaktär struktur kan detta för sig själva och för miljön ibland vara en knepig en. Genom någonstans till varje pris hålla fast vid, kan du finna dig själv och / eller manövrera den andra till icke önskvärda situationer, men du kan också göra själv allvarligt kort och detta gäller även för personer i din omedelbara närhet. Inte för att det är avsikten, men någonstans ?? mestadels i tidig barndom ?? något tas i drift i den anda som åstadkommer detta. Det brukar åtföljas med stor motvilja. Hur går detta arbete och hur när du startar processen?

Vad är det?

Varje tecken struktur är uppdelad i en del fysiska, del mentala och naturligtvis känslomässigt. Här är dina egenskaper, dina begränsningar och ?? absolut viktigt ?? din förmåga att lära. Om du har en stel personlighetsstruktur, då är det kännetecknas av en större eller mindre grad av återhållsamhet. Denna ovilja är som ett slags skydd uppfördes för att skydda hjärta för mer smärta. Den stela man eller kvinna vill tala dominera eller kontrollera känslor. Detta i sin tur innebär att du inte snabbt kan engagera sig i relationer.
Kommer du född med det, eller är det inlärt beteende?
Du är inte född med det, men generellt kommer att utvecklas under de tidiga skolåren. Under denna period av, säga att du har en 4: e-7: e 8: e levnadsår, finner en betydande förändring i kroppsställning. Somliga kallar det en pånyttfödelse. Under denna period kommer att mer än någonsin barnet ?? och på ett annat sätt - bifoga till föräldrar, där det är lite mer uppenbart hos modern. Hur föräldrar / vårdnadshavare under denna period som behandlar barn är alltid viktigt att göra dem. Tänk på ett avslag, till exempel, en pojke som som pappa ?? man ?? bör och inte bör visa för mycket kärlek. Men också den första kärleken ?? ?? för en flicka far och pojkens mamma. Detta är en utveckling som skulle göra barn med och utan din hjälp ?? ?? måste släppa taget. Det finns fortfarande alltför många situationer.
Barn hakor omedvetet skada på detta sätt, eftersom denna utveckling inte skapas. När barnet blir äldre, kommer den inte att skada på detta sätt och bildar ett slags pansar runt sig själva. En sele vad händer om ?? stel ?? dubbade och vad ser till att du inte kommer att bli sårad. Du stänger ditt hjärta så att säga helt eller delvis avstängd.
Fast förbunden med uttryck såsom:
 • ?? Stjärna ????
 • ?? Orörlig ??
 • ?? Obönhörligen ??
 • ?? Hårt ??
 • ?? Strikt ??
 • ?? Styv ??

Hur känner du igen det?
Det finns flera egenskaper som kan hittas i kombination ofta hos personer med en styv personlighetsstruktur tillbaka, såsom:
 • Ohälsosam rädsla för att erkänna.
 • Själv som intakt ?? ?? profilering.
 • Alltid göra vad ?? höra ?? .
 • Själv till det motsatta könet för att ge allvarliga svårigheter.
 • Ohälsosam rädsla för att missbruka ?? ?? av er tas.

Alla dessa saker hindra dig öppnar upp som en person och därför dina svagheter. På detta sätt kan du skydda dig själv att bli sårad och tillhörande psykisk smärta. Till en början verkar det fungera ande bra eftersom du inte känner den specifika smärta. Det är naturligtvis inte så, eftersom stänga ditt hjärta, kan du också begränsa utom sura och cynisk.
För övrigt kan det också uttryckas synes plötsligt, till exempel efter döden av en älskad och detta om du redan är i vuxen ålder. Den normala sorgeprocessen kan allvarligt stagnerat, men oftast har ?? ofta omedvetet ?? att göra något från det förflutna. Vad första organiserade ?? ?? måste vara för att gå genom den normala sörjande process.
"Om du verkligen älskade dig, kan du aldrig skada någon annan." Buddha

Hur löser man det?

Traditionell
Rädda dig från sorg har att ta itu med en primär process och det är, din hjärna är inte eller alldeles för lite i kontakt med ditt könsorgan.
Det är specifik behandling för dem med en särskild inriktning på ?? ut ?? fångst av rädsla och ilska och ditt huvud och könsorgan sedan tillbaka i kontakt med varandra. Detta skapar ett hål och kommer tillbaka rummet att vilja ha kontakt och att bli accepterad.
Alternativa
Om du har eller fortsätta att ha svårt att prata, eftersom du inte kan undvika psykologen, kan du också titta i andra hand krets som kan hjälpa till. Naturligtvis finns det frågar, men med gott exempel med din kropp fysiskt för att komma igång, kan frågor ställas mycket specifikt och hjälpa dig i processen att komma till saken, hur smärtsamt du upplever detta alls. Även i den alternativa scenen är inte allt av sig självt.

Slutligen

Inser och erkänner en, men att lösa det är ofta inte så enkelt. Ett bra psykolog eller alternativ terapeut, en man eller kvinna som du har en bra känsla om det, kan du hjälpa till i denna process. Bara fungerar bara om du verkligen vill det. Först se denna goda professionell, gå det i varje yrke mindre gudar runt, och du känner sätta öppen för det klicket. Därmed har du redan lagt ett viktigt steg ?? att sedan gå in i terapi och lära sig att öppna upp och acceptera att bli sårad är en del av livet. Din miljö för att uttrycka det i kunskap, och därför en potentiell ny kärlek, du sätter ett viktigt steg i processen för att bli av med den stela personlighet.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha