En pool för hundar

Simning är bra för hunden, men det är inte överallt och på vintern är mycket kallt eller havet är alltför långt borta. Men det finns en lösning: hunden ?? ?? pool. Det finns vissa hund simma i Nederländerna där du befinner dig i en uppvärmd pool gjorda speciellt för hundar kan gå varje vecka. Lyx? Jag tror inte utövar automatiskt muskel hundarna i vattnet gör att vissa sjukdomar bara helande. Detta bortsett från det faktum att hundar älskar helt enkelt att simma. Förutom de särskilda hund pooler du se fler och fler hund pension som har en pool med. Men dessa inte utrustade som de särskilda hund pooler är utrustade. Kontrollera detta i god tid.

Vad ska du leta efter?

  • Ägaren till hunden poolen måste vara en animal lover och inte sek med driften av poolen är upptagen.
  • Vilken vägledning ges
  • Det bör finnas tillräcklig garanti för säkerheten av djuret
  • Kan hunden torkas

Varför simma med hunden?

Förutom det faktum att hundar oftast som att simma, rörelsen också bra för dem. Bra för tillståndet och vikten hos hunden. Därför är ägare av stora hundar uppmanas också att bada med sin hund. Den muskelutveckling av hunden igen för att bygga upp eller upprätthålla nivån så mycket som möjligt är för hundar med OA, till exempel, är väsentligt. Men vid armbåge eller höftledsdysplasi. Veterinären kommer ibland hänvisa dig direkt för terapi.

Tips för hundägare

  • Observera att hundar med en stor kappa. Pälsen kan vara mycket tungt efter en tid i vattnet och buken kan då sänka ner det. I det fallet, att en pool göra buken.
  • Se till att hunden vet väl hur man får ut av poolen. Bör få hunden panik och inte lyssna, kan han söka sin egen väg.
  • Ta hunden inte alltför våt att ta hem. Stone delvis föna är viktigt.
  • Se till att du har några egna leksaker för hunden. Det är inte säkert om hunden svarar tillräckligt bra på de leksaker som är i poolen.
  • Försök att göra det till en regelbunden rutin, speciellt hunden som kommer av hälsoskäl.
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Jag skulle gärna vilja gå med min Labrador till en pool, men i Rotterdam jag inte kan hitta en. Han kan inte simma i Kralingen på grund av alger. Det är verkligen ett straff för honom. Vi går nu varje helg med rimlig tillbaka till stranden så att han kan simma det men en pool i grannskapet skulle vara perfekt!

Hej, jag vet nyligen att min hund har artrit i hans höft och knä, och ett slags artrit i hans ryggrad. Det är en bra idé att låta en hund simning, men det är om fastigheten finns också ett pulver jag måste se om jag namn kan skriva som måste sedan ges varje dag genom att äta, det finns en berättelse i privat om det så att folk har den privata ännu inte kasta bort ens läsa! Hälsningar Ursula

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha