En livlig med julen LUSH

Om det var upp till LUSH är en myllrande jul 2011, med en rad fantastiska vinterprodukter, som består av flera bästsäljare och nya spännande produkter, bland annat några "galna uppfinningar". Effervescence de gör i alla fall Bath Ballistik. Hoppa i badet med Santa, smältande snögubbe eller annan grovhugget stilig manlig som Abombinaball, eller gå med en cocktail i duschen. Du kan med Jilted Elf Dusch Jelly

LUSH och planeten

Det är roligt. LUSH Fresh Handmade Cosmetics är faktiskt ett mycket seriöst företag, när det gäller hälsan hos vår planet och arbetar ständigt för att utveckla innovativa kosmetika som inte skadar miljön. De humoristiska produkter frodig och om igen hämtas på marknaden, är levande bevis på att miljöansvar mycket väl hand i hand kan gå hänga med den omättliga efterfrågan på skoj och lyx. För helgdagar 2011 LUSH dykning med ett antal produkter i december nostalgiska traditioner. Produkterna kommer att finnas tillgängliga September 29, 2011 för att beställa genom och från 7 Okt 2011 LUSH tillgängliga på alla platser.

En hel del bad Ballistik

Fina hanar
 • Satsumo Santa Bad ballistiska; Han är tillbaka! Under midvinter åtta steg i det japanska badet med en leverans av mandariner, eftersom det ger lycka och välstånd. Denna Santa är också mandarin och apelsin olja för att jaga bort vintern blues.
 • Den smält Snowman Bath Melt är en trevlig snö man som - patetiskt nog - i badet naturligtvis avhysas. Men det betyder inte spridas utan en doft av vanilj, apelsin och tonkabönor; ingredienser som skämma bort din hud.
 • Den Abombinaball Bath Ballistic ser ut som en nörd, men det är en goeierd. I badkaret, skapar han en spray av pepparmynta, söt apelsin och vanilj.
 • The Rocketeer Bath Ballistic inte ta det så nära med färgen. Han är som en söt jawbreaker. Vattnet är första gula, sedan blå och slutligen grönt.

Aspirerande att äta
 • Lil Lush Pud bad ballistiska ser ut som en engelsk Christmas pudding, men allt är inte vad det verkar. Eftersom eenmaaal bad kryddnejlika och citron stimulera blodcirkulationen och hjälpa drivande avfall.
 • The Golden Wonder Bath Ballistic ser ut som en present med en båge runt den. Om du denna gåva "packa" doften av konjak olja, söt apelsin och lime din del. Nu à la Hollywood!
 • Cinders Bath Ballistik. För den speciella julstämning med doften av mandel, körsbär, apelsin och en antydan av kanel.

Bubble Bars

Med denna bubbla Bars kan du sitta och äta godis utan att gå upp i vikt.
 • Candy Mountain Bubble Bar egentligen ser ut godis. Aleen alla rosa / vit färg och rika vaniljdoft.
 • Och då naturligtvis stugan Gingerbread Gingerbread House Bubble Bar, som är kryddig och uppvärmningen, med ingefära pulver till cirkulationssystemet och en touch av kalk för extra energi.
 • Trollstaven Bubble Bar är godis rosa. Du kan även göra en önskan med badvattnet. Om det inte gör det, då du håller åtminstone en söt vanilj doft på att drömma sig bort.
 • De tre guldringar Bubble Bar innehåller också alla vanilj, men daaarnaast sötapelsin och myrra.
 • Superstar Bubble Bar är att varva; säkerställa detta jordgubbe, geranium olja och svartpeppar.
 • På julafton är det viktigt att du slappnar av, eftersom du kan behöva nästa dag en julmiddag för I-vet-inte-hur många människor på bordet toveren.Eerst sedan men bara njuter av doften av jasmin och ylang ylang av julen Eve bubbla Bar

Lip nyanser och lip scrub

Läpp nyanser är runt läpparna smällde, men de har också en balsamering åtgärd.
 • Snow Fairy Lipt Hue, en härlig rosa färg. Smör ger mjuka läppar och hallon och florsocker till en söt smak. Du kan använda denna produkt verkligen kinderna lite placering färg.
 • Fira LipTint, pastellrosa och smakar som rosa champagne
 • Chilli tingel Lip Tint, en mandarin färgad nyans med mexikanska peppar för att göra dina läppar pirra och en något fylligare utseende. För den söta smaken är även isbildning tillsatt socker.

Den Pow Wow Lip Scrub innehåller lite koffein. Skura dina läppar med denna mjuka godis, bland annat jojobaolja tillsätts för att mjuka upp och återfukta läpparna.

Jilted Elf Dusch Jelly

Det är som om du står med en cocktail i duschen. Jelly eftersom det inte bara innehåller vodka, honung och fikon att mjuka upp huden, men även kryddig grapefruktolja och kryddig kanel för att komma i rätt stämning. Innehåller även en del guld glitter. Om du fryser gelé, kan du vara den nästa dag väcka extra uppfriskande dusch!
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha