En inteckning: Vad ska du se upp för!

Ett hem köp är inte något man gör varje dag. Förmodligen bara en eller två gånger i ditt liv. Ska du köpa ett nytt hem? Eller tror du att du får en ny inteckning på mer fördelaktiga villkor? Innan du hamna sitter vid notarie att underteckna kontraktet bör du läsa först som följande.

Få tillräckligt finansiella muskler

Många bolåneinstitut har blivit mycket försiktiga med många juridiska spetsfundigheter med utlåning. Att låna en hel del pengar kan få allvarliga konsekvenser för framtiden. Omständigheter kan förändras dramatiskt i en människas liv, såsom funktionshinder, familjeplanering, arbetslöshet, skilsmässa eller en plötslig räntehöjningar. Det är lämpligt att ta hänsyn till detta. Så bygga några ekonomiskt utrymme om du fastnar tight. Regeln med banker och finansinstitut är alltid 4,5 gånger den årliga bruttolön som kan användas för att låna. Du kan till exempel den andra lönen för 50% integration eller helt utelämna.

Satsa på en fast period av intresse

Du kan nu välja fast ränta perioder av fem, 10, 15 eller till och med 20 år. Säkerhet med din månatliga betalningar är viktigt. För en räntebindningstiden är därför mycket viktigt för framtiden. Vill du ändå dra nytta av räntesänkningarna? Överväga att skära din inteckning i tre delar, till exempel fast ränta perioder om tre, fem och 20 år. Sedan sprida din Risken och ränte, och du kan fortfarande också möjligt att dra nytta av detta på kort sikt.
På webbplatser och du hittar mest aktuella räntor för tillfället.

Riskförsäkring

En term livförsäkring i tillägg till din inteckning är inte en lyx. Absolut inte under de första åren. Senare, kan ditt kapital täcka mycket mer. Med tidens år uppgår det genom dina ackumulerade tillgångar och försvinner normalt behovet av full pension. Överväg nästa livförsäkring du kanske redan slutat minska livförsäkring. På detta sätt inte bara minskar död nytta, men också minskar bidraget.

Ytterligare lån

Vad är det låneprogram? Det är lätt, vinsten på din gamla egendom som ska användas för det nya hemmet. Vet du inte? Då du skattemässigt skruvas! Då räntekostnader på den del som du kan använda för ditt nya hem är inte längre avdragsgill. Exempel: du säljer ditt hem en vinst på 90.000 euro. Stoppa dig pengarna i ditt nya hem, kan du glömma ränteavdrag 90.000 euro. Som kan lägga upp.

Lindra

Om inteckning kommer att kosta dig netto mer än att ge dina besparingar, är det ibland bra och värt att betala av lånet. Med denna inteckning återbetalning miniräknare kan du räkna ut om det är lönsamt eller inte. Innan du i denna åtgärd kommer att ta den när som helst skulle du behöva rådgöra med en finansiell rådgivare att veta säkert om det är rätt väg.

Anspråk på förvärvsintresse

Det finns fortfarande gott om banker som skiljer mellan nya kunder och befintliga kunder i området räntorna. De lägre räntor än inte sluta med lojala kunder, men de nya kunder för att locka dem som över tröskeln. Detta kallas upptagningshastigheten. Din bestämd period takt än du brukar få driver en ny ränta som erbjuds är ofta högre än din nuvarande ränta. Detta kan avsevärt öka kostnaderna. Detta är ren marknadsföring, låga räntor som gör det rätt en gång i reklam för att locka nya kunder. Venture ett försök att inleda förhandlingar med banken för att den nya räntebindningstid och se om du kan kvalificera sig för lägre anskaffningspriser. Släpp sedan denna post i inteckning avtal.

Hus med garanti

En inteckning med National Mortgage garanti kan vara mycket attraktiv. Du kommer att få denna extra rabatt på dina lånekostnader. På NHG webbplatsen innehåller en matematisk modell som gör att du kan räkna ut om du är berättigad eller inte.

Notera de villkor

Kontrollera i förväg villkoren väl. Det finstilta kan ge många fördelar och har långtgående konsekvenser i vissa åtgärder i framtiden. Kommer räntan sänkas om ditt hem har ökat i värde? . Vad händer om du flyttar i förtid? Kan du ta din gynnsamma hypotekslån eller du måste betala höga böter. Hur mycket du kan betala tillbaka utan påföljd under löptiden? Vanligtvis 10%, men du kan förhandla, till exempel, 20% eller mer. Om det i framtiden sjunkande marknadsräntor, kan du lösa in ditt sparande. Eller med ett nytt lån under gynnsamma förhållanden.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha