En fast kostnader konto ger översikt

Intäkterna är vanligtvis deponeras på samma konto som det är också de fasta kostnaderna från nöjd. Du kan få grundläggande överblick genom att upprätthålla två betalkonton. Om alla transaktioner från ett konto som ska utföras, är det svårt att hålla koll. De flesta fasta kostnaderna är konstanta och andra kan variera, såsom telefonräkningen. Genom att upprätthålla två konton, kan du se en överblick hur mycket pengar kvar att spendera utanför de fasta kostnaderna till.

Gör fasta kostnader insikt

Innan du kan dela kostnader och intäkter, behöver du en inblick i vad som kommer in varje månad och hur mycket går ut igen. Du bör också veta att pengarna spenderas. Du kan göra detta klart genom att bryta av alla kontoutdrag för en period av ett år. Gör en lista över de fasta kostnaderna och konsumtion. De fasta kostnaderna är kostnader som månadsvis, kvartalsvis eller årsvis komma tillbaka och att du vet om omfattningen av beloppet. Under de fasta kostnaderna täcks inkluderar:
  • Hyra eller amorteringar
  • Servicekostnader
  • Försäkring
  • Kommunala avgifter
  • Telekommunikationskostnader
  • Abonnemang
  • Månatliga beloppet du sätter in på ditt sparkonto
  • Fasta avgifter för banktjänster

Dessutom finns dessa kostnader kan du ställa in fasta kostnader under rubriken, men du vet inte hur hög dessa kostnader faller. I det här exemplet kan du tänka på: bränsle och underhåll av bilen. Du kan uppskatta om och räknas som fasta kostnader, eller om du fortsätter att betala dessa kostnader från din vanliga checkkonto.

Checkkonto öppnas för de fasta kostnaderna

När du har gjort klart vad avgifterna är fasta, kan du öppna ett särskilt bankkonto för de fasta kostnaderna. Det belopp som du måste betala månatliga fasta kostnader kan du ha en periodisk överskrivning varje månad för att överföra till det här kontot. Avgifterna betalas årligen måste ha tillgängliga för dig när de förfaller. På så sätt kan du separera de fasta kostnaderna och konsumtion. Du måste också ta hänsyn till att bankavgifter kommer att debiteras för denna extra kontot.

Fasta kostnader i lön gång

Med fasta avgifter gång, kan du spara pengar. Försäkringsgivare belöning till exempel försäkrade personer som betalar premien i en klartecken för en period av ett år i stället för månadsvis eller kvartalsvis. Den rabatt som du kan uppnå på detta sätt kan vara upp till 5 procent. En sådan prestanda du inte kommer att tjäna på ett sparkonto. Fasta avgifter årligen på en gång är svårt att göra bokningar. Vad du kan göra är att spara varje månad till månad betalning. Så du måste bygga ett månatligt belopp så att det begärda beloppet har byggts i tid.

Extra stöd för de fasta kostnaderna även användbara för att separera tillgångar

Sambor och makar som vardera innehar den egna ekonomin kan också enkelt använda en sådan ytterligare betalning. Alla kan månatligt belopp för att fylla på kontot som fasta kostnader kan uppfyllas. Detta sätt att rättvist fördela de fasta kostnaderna för båda parter, eventuellt i förhållande till inkomsten.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha