En Escape ... Haag

Många människor besöker aldrig deras eget land. Det är på tiden att vi upptäcker vårt eget land. I själva verket finns det mycket att se. I den här artikeln hittar du tips för ett besök i den kungliga staden: Haag.

Hague

Den kungliga staden i Nederländerna. Hemmet och arbetsplats drottningen och placeringen av representanthuset. Haag är den politiska mitten av Nederländerna. Förutom den politiska Haag har många fler vackra platser att besöka. Tänk på en av de största stränderna i vårt land: Scheveningen. Massor att se och göra i huvudstaden.
  • Sevärt
  • Attraktioner
  • Museer

Sevärt

Det finns många saker att se i Haag. Centret består till stor del fortfarande i de ursprungliga herrgårdar och runt den berömda Spuistraat du hittar det pulserande hjärtat av denna gamla stad.
The Courtyard
Främst känd för klockan åtta nyheten är naturligtvis Binnenhof. I mitten av holländska politiken. Gården innehåller bland annat underhuset och tornet av premiärministern. Kvadraten på gården är fritt tillgängliga. Det är också möjligt att få en rundtur. Eftersom möten etc. Det är inte alltid möjligt att besöka alla rum.
Fredspalatset
Fredspalatset ligger strax utanför centrum av staden och används av Internationella brottmålsdomstolen. Denna vackra palats ligger i en vacker trädgård och kan besökas genom en guidad tur. Det finns många roliga och intressanta fakta som du bara kan komma att veta under turnén.
Noordeinde Palace
I centrum av staden är Noordeinde. Arbetsgruppen palats drottning Beatrix. Palatset är inte öppen för besökare. Det är möjligt att ta en promenad genom slottsträdgården på baksidan av slottet.
Trädgårdarna är också de kungliga stall där hästar och vagnar i Kungafamiljen är uppställda.

Attraktioner

Haag har inte många attraktioner. Det finns dock ett antal där som är värt.
Madurodam
Nederländerna miniatyr. Om du aldrig har besökt Madurodam bör du definitivt göra det igen! De vackraste sevärdheterna från hela Nederländerna rekonstruerade i miniatyr. Du hittar här omfattar Schiphol Airport, Erasmusbron och Delta Works. Madurodam är mer interaktiv liksom. Detta gör att du kan styra sedan början 2012 själva fordonen.
Omniverse
Omniversum är en IMAX-teater. De mest fantastiska naturfilmer kan ses i domteatern.
Filmerna visar här är främst vackra naturfilmer. För en älskare detta definitivt rekommenderas.
Scheveningen
Scheveningen är officiellt ett distrikt i Haag, men ses av många som en separat badort bredvid Haag. Scheveningen är en av de största stränderna i Nederländerna och erbjuder alla en form av avkoppling. En avkopplande promenad på piren, en drink i en av de många strandbarer eller njuta av en musikal på Cirkus teatern.

Museer

Haag är liknande museer i första hand en stad av konst. De flesta museer innehåller konst. Så håll dina målningar? Då Haag är staden för dig.
Panorama Mesdag
Panorama Mesdag är en av de äldsta och största panorama målningar i världen. Målningen visar vyn i Scheveningen från år 1880. Hendrik Willem Mesdag, målningen gjordes med sin fru och ett antal vrieden. Det finns massor av trevliga små saker gömda i målningen, så att du kan bokstavligen spendera timmar tittar på.
Mauritshuis
Mauritshuis är i den politiska mitten på Courtyard. Museet kallas också den kungliga bildgalleri och är mest känd för en berömd målning: Flicka med pärlörhänge av Johannes Vermeer. Förutom denna målning kan hittas i detta museum flera verk av den berömda mästarna.
Museon
Museon är ett roligt och pedagogiskt science museum för unga och gamla. Tanken med denna "gör-museum" är att du lär dig mer genom att uppleva. Den permanenta utställningen i museets din värld, min värld "talar om hur livet på jorden uppstod. Ett trevligt museum där alltför mycket erfarenhet. Speciellt för familjer med barn rekommenderas.
Mer information om Haag kan hittas på webbplatsen för nederländska DNA mark.
(0)
(0)
Tidigare artikel Tärningsspel i puben
Nästa artikel Och bygga en baldakin

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha