En dag för mor och dotter

En dag ut för mor och dotter är inte bara roligt, men också bra för bandet. Det finns verkligen tid för varandra för att komma ikapp och bara har inte det liv och rörelse i vardagen måste beaktas. En dag bort, kan du göra det så dyrt som du vill. Det kan vara en spontan dag eller gör en årlig tradition av det.

Varför en utflykt med mor och dotter?

Det finns flera anledningar till döttrar och mor att tillbringa en dag eller några timmar med varje steg. Det kan vara som en födelsedagspresent, som ett tack eller mors dag, men den bästa anledningen är faktiskt bara sådär. En resa mellan mor och dotter stärker vanligtvis obligationen. Det är dags för varandra och därför kommer man återigen att få veta mer om varandra. Därför väljer för en utflykt som kan diskuteras. Ett besök på bio eller teater kan vara väldigt roligt, men under föreställningen inte kan chatta.

Hög te

Hög te eller ett engelskt namn, men i England en hög te kallas korrekt Afternoon tea. Detta är en lätt måltid från 15:00 till 17:00, där te är berusade och små söta och salta snacks äts. I Nederländerna kan du vanligtvis har en hög te bland lunch / brunch tid. En hög te kan pågå så lång eller kort som du vill. Du får olika typer av te och erbjöd några exempel på snacks är:
 • muffins
 • bavarois
 • Puffs
 • quiche
 • wraps
Du har så tid att prata med och en provsmakning av alla godsaker. Om du inte har te kan du också välja en hög vin. Här kommer du att få vin serveras med mer savory än söta mellanmål.

Wellness Center

Vad kan vara bättre än en avkopplande dag i par? Ett besök i bastun är inte varje mor-dotter-relation. Det finns dock, i vissa bastur badkläder också dagar. Njut av lugnet och poolerna, ta en massage, en ansiktsbehandling eller en manikyr eller pedikyr. Mor och dotter ser tillbaka på en dag av avkoppling, bortskämd och avkoppling. En dag på ett hälsocenter är inte billig, men mor och dotter kan vara hela dagen färska.

Upptäcka en annan stad

Nästan alla kvinnor älskar shopping. Detta gör att besöka en stad du inte vet en rolig resa. Sök längs vägen, shoppa resa tillsammans och kanske stanna för en lunch eller middag. Om du väljer en äldre stad, du kan också fri att njuta av de vackra byggnaderna. Besöker en stad skulle kunna vara perfekt kombineras med en resa på kanalbåten. Detta brukar inte varar så länge, men du kan sitta koppla av, titta och lyssna på förklaringen.

Verkstads

En workshop är som en kort kurs av något du kan lika i praktiken under handledning prova. Så du kan följa inkludera workshops:
 • smycken gör
 • måla
 • modell
 • dekorera tårtor
 • Göra sushi
Det finns workshops där du kan kommunicera med din partner, men de flesta workshops hålls från t.ex. åtta personer. Även med flera personer fortfarande ungkarl någonting personlig. Eftersom du är också aktiva finns det oftast en hel del skratt, men också lärt mig mycket. En workshop varar vanligtvis två till tre timmar och vad du har skapat, kan du oftast ta hem.

Njuter av naturen

Ta en promenad i skogen eller längs stranden. Det finns hela Nederländerna en skog i närheten. Stranden är ibland lite längre bort, men det är trevligt att njuta av vinden, även till havs. Eftersom mor och dotter gör detta verkligen i par, det finns en hel del utrymme för att prata med varandra. Ta en picknick korg med läckra saker går. Denna resa kostar ingenting, men lätt fylla ett par timmar. Som en mor och dotter vill göra något aktivt, kan de också välja att gå gyttjiga vandring. Wadlopen kommer vid ett gott samarbete till hands. Utanför det finns tillräckligt med tid att chatta vilja mor och dotter så det borde göras.

Fler tips

Det finns oändliga saker som mor och dotter kan göra tillsammans. Här är några exempel på roliga dagsutflykter:
 • Välj en maträtt tillsammans och göra omfattande matlagning tillsammans
 • Lära sig och upptäcka under ett besök i ett museum
 • Se djuren i världen på zoo
 • Ta en yoga lektion eller kanske en hel kurs
 • Åka skridskor tillsammans under vintern eller cykling på sommaren
(0)
(0)
Tidigare artikel Prune barrträd
Nästa artikel Rovdjur fiske

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha