Embryodonation, hur det går?

Embryodonation, hur det går?

Detta är en mycket speciellt fall. Embryodonation, föreskrivs i 1994 bioetik lagen, är underutvecklad i Frankrike. Över 300 centra, bara 20 öva. Uppdatering av praxis.

För det första är det viktigt att klargöra att embryodonatorer är par som har tillgripit provrörsbefruktning. Gåvan avser således överflödiga embryon fryst för eventuella försök.

Efter framgången eller nedläggning av föräldraprojekt, kan paret besluta att ge embryona. I allmänhet kommer detta beslut i flera år efter att ha testat IVF där mannen och kvinnan var tvungen att genomgå en hälsokontroll för just en eventuell donation.

Ett välgrundat beslut och skriftligt

För att stödja deras önskan att ge dessa embryon till ett annat par, måste givare genomgå en eller flera intervjuer med det medicinska teamet och en psykolog eller psykiater. De kommer då att informeras om anonymitet donationen kommer att lägga fram ytterligare tester om det behövs, och information om deras hälsostatus kommer att behållas.

Deras samtycke lämnas skriftligt innan en läkare medicinska center i fortplantning och bekräftas efter en betänketid tremånaders. Denna begäran sedan hänvisas till ordföranden för distriktsdomstolen som godkänd station. En hearing ibland begärs.

En dubbel infertilitet för mottagarna

Innan hävda embryot mottagning måste mottagaren paret har fått diagnosen från en dubbel sterilitet. Specifikt innebär detta att kvinnor och män skall vara infertila. Båda har en intervju med en läkare och en psykolog eller psykiater i en godkänd station för donation av embryon.

Det medicinska teamet dörren innan ordföranden för High Court ansökan om embryot Home tillstånd görs av paret. Deras begäran analyseras, och svaret genom en skrivelse.

Donation av embryoöverföring till en identisk IVF

Efter att ha mottagit överenskommelse mellan parterna, mottagaren paret går i den godkända centrum för gåvan. Eller de berörda embryona tinas och embryoöverföringsteknik liknar en konventionell provrörsbefruktning. Livmoderslemhinnan måste vara redo för ett embryo, kan en behandling av flera veckor krävas.

Inte riktigt slumpmässig

När det gäller valet av embryot, och i möjligaste mån, det medicinska teamet försöka hitta likheter mellan givare och mottagare: hudfärg, hår, blod. Detta förfarande bevarar anonymitet naturligtvis gåva.

Framgången liknar befruktning in vitro efter fryst embryo transfer.

För mer information: www.procreationmedicale.fr

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha