Elektriska känslighet och borrelia

Många människor som kommer till sin läkare ser inte sjuk. Men de inte bara boka tid. De känner sig inte bra. Ofta en mycket lång tid. En osynlig sjuka är tyvärr ofta avfärdas med ?? den invanda ??. Detta då regelbundna tester inte hjälper och kan inte diagnostisera. Så också med borrelia och så fortsätter det med elöverkänslighet. Borrelia är 15 maj, 2014 godkänts av regeringen och kunskapen om detta kommer att buntas. Elektrisk Känsligheten ännu inte är erkänd.

Lyme-sjukdom

Den borrelia bakterien är det orsakande medlet för borrelia, och är en spirochete. Genom blodomloppet det sprider sig i hela kroppen. Borrelia bakterien överförs till människor genom en bock infekterad med denna bakterie. Cirka 20% av fästingarna är smittade med bakterien Borrelia. Denna bakterie orsakar Lyme sjukdom hos människor. Denna sjukdom kallas också den stora imitatör ?? ?? heter eftersom den kan härma andra sjukdomar. Sjukdomar gillar:
 • multipel-skleros
 • artrit
 • kroniskt trötthetssyndrom
 • Fibromyalgi
 • ALS
 • ADHD
 • Alzheimers

I mycket allvarliga fall, är Lyme patienter förlamad eller i koma.
Inte varje tick innehåller Borrelia bakterier. En indikation efter ett fästingbett är uppkomsten av en röd ring, men inte alltid det verkar med en smittad ?? ?? fästingbett. Den mest uppmärksamma på dubbelkolla varje kväll om en fästing någonstans och det är att spela med en penna. När bakterierna i kroppen är att det kan finnas influensaliknande symtom uppträder. Om infektionen inte diagnostiseras och behandlas, kan den orsaka alla typer av hälsoproblem, såsom förlamning av ansiktsmuskler, dubbelseende, svaghet i benen, smärtsamma eller svullna leder och hjärtproblem. CDC uppskattar att antalet fall av Lyme är 480 000, vilket är mycket vanligare än Lyme aids i Amerika. Antalet fall av borrelia rapporteras årligen har ökat nästan 25 gånger sedan den började en nationell sökning 1982. En fästingbett i Nederländerna kan rapporteras till tekenradar.nl. Efter rapportering ett fästingbett upptages tre månader senare kontakt med detektorn. Du blir ombedd bland annat om det finns en röd ring var synlig efter fästingen biter att inventera under en annan där hans infekterade fästingar. Det är också synlig där klagomålen lämnats in och där rapporter om en röd ring.
Borrelia kan vara svåra att upptäcka genom laboratorietest, eftersom inga antikroppar är synliga i kronisk Lyme patient. Immunsystemet kan inte spåra eller identifiera den intracellulära bakterien.

Elektrisk Känslighet

Genom att stanna på platser med höga nivåer av elektromagnetisk strålning ?? s del människor kan utveckla en känslighet för frekvensvågor att de trådlösa enheter ?? ?? strålar. Anordningar såsom smartphones, tabletter, WiFi, DECT-telefon och alla master och WiFi hotspots som behövs för att ansluta till Internet trådlöst, facebooking och kvittrande. Så snart en ?? ren ?? plats sökte symptomen försvinner efter några dagar. Utan kännedom om där symptomen orsakas av, kan ackumuleras. Många nybörjare klagomål avfärdas som: trötthet, alltför mycket på gaffeln och kvinnor: överföring eller jag blir så sjuk. Symptomen av borrelia är mycket lika symptomen på elektrisk känslighet. Hör elöverkänslighet också de sjukdomar som kan imitera Borrelia bakterien? Klagomålen av känslighet och elektro borrelia bredvid varandra:
Både för den sjuke Lyme som elöverkänslighet, symptom varierar per person.

Finns det ett samband mellan borrelia och elöverkänslighet?

Dr Dietrich Klinghardt anser att en ökning av elektromagnetiska fält är en faktor av ökningen i Lyme sjukdomen. Han studerade medicin och psykologi och graderas på medverkan av det autonoma nervsystemet i autoimmuna sjukdomar.
Infektion med bakterien Borrelia, efter en till synes bota, inga störande överkänslighet. Den extra känsliga för elektriska faktorer såsom:
 • pyloner
 • kraftledningar med sina smutsiga ström
 • mikrovågsugn
 • Trådlösa telefoner
 • datorer, bärbara datorer och TV-apparater ?? s
 • besparingar, fluorescerande, och LED-lampor
 • lukter
 • ljud
 • geopathic influenser

Elektrisk känslighet efterdyningarna av infektion med Borrelia bakterien, kallar han det.
En elektrokänsliga som har borrelia, överallt slår larm eftersom kroppen fientliga elektromagnetiska frekvenser för trådlös teknik ger dig fysiska dödskamp / displayer. Dag och natt. Smärtstillande medel fungerar inte! Länken nedan ger ett exempel på hur borrelia kan göra elektrisk överkänslig. Ett liv utan framtid, utan hjälp och utan hopp. Strålningen i Nederländerna är bara mer och mer. Personer med denna form av elöverkänslighet är också allt mer. Varje år! Klagomålen visar borrelia och symptomen på en överkänslighetsvågor från alla trådlösa tekniker, verkar väldigt lika:

Borrelia redovisas i Nederländerna

En betydande majoritet har anammat medborgarinitiativet 2014 efterlyser bättre och snabbare upptäckt och behandling av borrelia. En forskning och behandling måste vara där all kunskap om sjukdomen är koncentrerad.

Frågan

Borrelia är orsaken till elektro känslighet? Vid denna tidpunkt, är det tänkt att det är en riskfaktor för elektrisk känslighet. I själva verket finns det två grupper av elektro sensitiva:
 • elektro fortfarande rimligt sociala och samhälleliga kunna undvika så många trådlösa tillämpningar
 • elektro-som inte längre socialt och socialt kan. Elektro som inte längre återhämta sig. Detta är oftast den grupp med borrelia.

Anno 2015 ytterligare forskning måste göras.
(0)
(0)
Nästa artikel Fryst Axel

Kommentarer - 2

Tanja dag, fråga din läkare. Vissa läkare fortfarande förskrivning antibiotika och det finns läkare som inte ser poängen här. Dessutom, vad gör dig själv: antibiotika svälja? Det kan också vara en bock utan Borrellia bakterie. 80% är inte smittad. Inte alltid, det finns en röd ring, men rodnad kan också uppstå som en reaktion i kroppen eftersom det finns en främmande för kroppen något. Logga fortfarande på Ria.

Låt bara en fästing hela helgen sitter trodde att det var vilt eller sämre. Såg rött när jag träffade honom. Finns det ett sätt för?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha