Electro-överkänslig, Hautes-Alpes välkomnar dig!

Britmari Nordstrom Februari 26, 2016 Miscellanea 3 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Electro-överkänslig, Hautes-Alpes välkomnar dig!

Byn Saint-Julien en Beauchêne vill skapa den första "vita området" French, ett skyddat område av elektromagnetiska vågor.

Vid en presskonferens i går, den 30 oktober Michèle Rivasi, MEP Europe ekologi gröna, och staden Saint-Julien en Beauchene Hautes-Alpes lanserar den första franska projektet "vita zonen". Detta är att erbjuda en lugn oas, en plats för andrum för elektrokänsliga människor, vars kroppar kan inte stå exponering för elektromagnetiska vågor på grund av mobiltelefoner, basstationer, wifi ...

Denna by har redan värd två kvinnor sin tillflykt till en grotta. Det vill nu ta emot trettio personer, under en begränsad tid, för att ge dem möjlighet att "ladda" i ord Michèle Rivasi. Beläget vid foten av ett berg och omgiven av fält, är staden mycket liten exponering för elektromagnetiska vågor.

Ett experiment med några volontärer ska börja i slutet av året. Men staden hoppas att få ekonomiskt stöd från staten för nedgrävning av kraftledningar och gasinstallation uppvärmning. Efter detta arbete kunde det vita området dyka upp i två till tre år.

EHS är ett mysterium för läkare. Patienter klagar på störd sömn, ångest, tinnitus, huvudvärk ... Med tanke på bristen på fasta vetenskapliga studier har ANSES gjort elöverkänslighet en av sina prioriteringar för 2014.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha