Elbil standard från 2025

Enligt en tysk undersökning bör löpa från och med 2015 med ett genombrott av elbilen. Det kommer även att ta fram till 2025 innan miljövänlig bil är en standardutseende på våra vägar. Men detta verkar något som "Müsli-modellen" som vi känner det nu.

Genombrott elbil från 2015

Intresset för miljövänliga elbil ?? s och hybriddrivna bilar ökar för varje dag. Enligt tyska forskare måste dock räknas endast från och med 2015 med ett verkligt genombrott för elbilen. Det kommer även att ta fram till 2025 innan de kommer att utgöra en standardutseende på våra vägar.

Intresset för elbilar och hybrid ökar kraftigt

Om de tyska bilist lögner är inte dåliga betydligt fler elbilar på det löpande bandet. En färsk undersökning på uppdrag av däckföretaget Continental fann att 43% av de tillfrågade var villiga att köpa en bil som drivs effekt på uttaget. Lämplig gynnsam beskattning och utsikterna att tyska innerstäder småningom ibland inte vanlig bil ?? s kommer att vara tillgänglig, gör detta vilja ökningen ännu till 58%.
Även hybridbilar ?? s står en hel del uppmärksamhet. Runt 27% av tyskarna har allvarliga planer på att köpa en bil med en kombinerad bensin / el. Vid en skattemässig fördel kanske två tredjedelar av de tillfrågade anser att köpa en hybrid!

Väntar på billig produktion

Framför dem miljövänliga bilen ?? s har faktiskt lagt de senaste dock många år. Enligt ovannämnda studie bör övervägas endast i omkring 2015 med ett genombrott av elbilen. Bilindustrin kommer att passera då på prisvärda tillverkningstekniker till sitt förfogande för tillverkning av litium-ion batteri ?? s. Först då kan börja den massiva leverans av elmotorer.

Framtida elbilar har ande

Till skillnad från många samtida elbil bilen vid den tidpunkten kommer att vara mycket kryddigare. ?? Det kommer att finnas snabbrörliga fordon, absolut ingen Müsli bil ?? s! ?? som det kallas i studien. För närvarande är tillgången på miljövänliga bilar ?? är fortfarande låg, särskilt elbil ?? har varit en nischprodukt för en utvald grupp av köpare. Och vi finner massproduktion av hybridfordon för närvarande endast i vissa japanska tillverkare.

Ingen fiktion: från 2025 tystas våra vägar

Under de närmaste åren kommer att erbjuda och marknadsandelarna fortfarande blygsam. När hela världen bara ?? s hybridbilar och elbilar kommer att rulla band, kommer det förmodligen att ta fram 2025. Men också alla nya personbilar ?? s powered by miljövänliga motorer. Bilen ?? s på våra gator kommer att vara utan ljud och "spinna som katters skriva tyska forskare. Fram till dess är vi tvungna att minska bränsleförbrukningen i vår bil främst genom en anpassad körstil.
(0)
(0)

Kommentarer - 3

Tyvärr finns det inget annat sätt, till den tid då oljereserverna kör ut för att hitta alternativ som gör transporterna möjligt utan fossil energi. Jag tror att elbilen är det ett bra alternativ. Genom fler studier inom området batterier eller andra former för att spara energi, kommer utbudet bara ökar. Vi bör inte vänta tills det är dags att oljan faktiskt är. Vi behöver den energi som vi måste använda för att skapa enheter som levererar vackra och energi inte beroende av fossila energie.Anders vi står inför är på samma gång ett stort problem tror jag.

Inte alla väntar på sunda förlorar elbilar. Den hårda bilen är borta. Njuter av block som är i bilen är borta.

Tack för ditt svar, men jag ser det annorlunda.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också