Ekonomisk och bekväm i ditt eget hem genom att spara tips

Kalla händer och kalla fötter, och naturligtvis en kall känsla temperatur för hela kroppen. De är de viktigaste skälen till aggregatet för att slå på fotogenkamin eller gas värmeelement, eller att kasta en annan logg i spisen. Ett sådant block av trä kan fortfarande hittas ibland, men uppvärmningskostnader för uppvärmning köras på ganska snabbt. Spara så många människor i dessa ekonomiskt svåra tider. Här är några gyllene tips och tricks.

Sätt en sjal och tröja hemma

Varför gamla adeln av denna chockertjes och halsdukar runt halsen och eller haer. Det är från den tid de levde i stora kyliga slott. Du förlorar åttio procent av din kroppsvärme genom huvudet. Detta är logiskt eftersom värme stiger. Så halsen är ett stort värmeläckage. Gör du en krage företrädesvis med en halsduk sedan sparar en enorm värmeförluster och så du behöver inte lång tid att värma upp så högt att du känner dig så mycket bekvämt.

En sängfösare

Ännu mer effekt, av samma skäl, är hem för att sätta ett tak för. Har du besöker eller gör du känner dig obekväm? Gör det bara om du är ensam. Bara en trevlig varm mössa på. Fryser du att du satt för länge bakom den bärbara datorn? Gå ändra sängen eller diska. Tre flugor i en smäll. Rörelsen går blodet flödar igen snabbt och det gör för varmare lemmar. Rätter är gjort rätt och dina händer är varma genom tvättvattnet.

Aah varma fötter

Varma fötter är också en stor välsmakande behaglig upplevelse om du har viss betydelse sparken. Investera i mycket tjocka termiska sockor och sulor. Köp dina skor storlek och låt dem nära ovanför ankeln. Till exempel, två par strumpor och en pälskantad innersula och insidan än det gör resten.

Köp dina varma skor en storlek för stor

På grund av storleken större, det finns också ett extra lager av stillastående luft som extra isolering. Och din päls förblir något mer intakt. Exempelvis förblir den isolerande effekten av dina skor optimala. Ibland en ny innersula för de många trapporna du går ut i luften och arbeta mindre. Observera också att tjockleken av sulan är måttlig till mycket tjock. Samtliga golv kan vara kallt om inte dra dina fina varma fötter. Därför får inte bara deras päls att hålla sig varm, men också behöver. Detta håller dem högt och torrt över den kalla marken.

Sätt på en ylletröja

Ett får ulltröja är också mycket varmt. Särskilt när det finns en termisk skjorta och en skjorta under den. De luftlagren mellan alla olika tygskikten ger ytterligare isolering. Lite som luftskiktet mellan dubbelrutan. Detta trick också använda dem i armén. Hemlösa och Elfstedentocht förare göra det också. Men med tidningar under jersey.

Vi städar 7000 liter per år bort

Byt ut dina gamla kranar och dusch med vattensparande versioner. Din vattenförbrukning kan vara som en tredjedel ner. Genomsnittliga besparingar på 35 liter per person och dag.
Nya toaletter har en väljare eller spola avbrott för sex liter spola värdefulla dricksvatten. Du kan köpa i äldre cisterner enkelt skapa en flush avbrott för fem till åtta euro. Det sparar en jättestor 7000 liter dricksvatten per år.

Växterna får vatten från gammaldags regn fat

Regnet under takfoten är bra att tvätta med och att vattna trädgården. I stället för dagen munstycket kan du ha med vattenkanna för att vattna blommorna.
Har du en elektrisk varmvattenberedare, kan du stänga av varmvattenberedaren med en timer på natten makt. Men ta reda på om det inte är dyrare än under dagtid uppvärmning av vatten hela natten för att hålla sig varm.

Matt svart radiatorer på ditt tak gratis varmvatten

Ganska billigt att måla och sätta på ditt tak några gamla radiatorer rivning matt svart. Solen värmer vattnet genom den svarta färgen. Och så du har gratis varmvatten. Observera med salmonella. Anslut radiatorerna till dusch och du också spara igen 50 procent.

Att duscha är billigare

Bättre än en dusch ta ett bad. Ett bad är 150 liter varmvatten. Duscha kostar mycket mindre och det sparar 3000 liter per år. Men förlorar du din varm dusch vatten. Om du har en camping dusch där du har en stor svart plastpåse för att låta varmt i solen under dagen, då kan du gratis kväll varm dusch.
Vill du göra det samma princip bra med svarta radiatorer på ditt tak, så är det helt flytande. Eftersom du inte behöver bära väskan.

Svart slang i en behållare av glas det är rykande het

Du kan också uppnå samma resultat med en hoprullad svart trädgårdsslang i en isolerad behållare som är sluten med ett glas eller transparent plexiglas plattan. Då vattnet verkligen kokande varm. Om det kommer ut ur slangen. Var försiktig med salmonella.

Slutligen

Poängen är att dela dessa tips inte bara acceptera för information. Om du inte gör någonting med tips så är det inte ger så mycket. Bara en liten medvetenhet. Det är bra, eftersom det håller dig på andra sätt också mer uppmärksam och mer medveten du göra val. Som förr eller senare leder till en förbättring om det är bra. Men varför vänta tills sent om du redan börjat. Det sparar återigen en massa pengar.
Så använd dessa tips för effektiv, fri, billig, effektiv, ekonomisk, hållbar, bekväma och mysiga att leva.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha