Egenskaper och beredning av basilika te

Ingali Dahlman Februari 27, 2016 Miscellanea 51 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Basilika är populärt kallas lövträd basilika, mejram och basilika-of-cowboy. Det odlas i Indien, och olja som används i stor utsträckning i kosmetika och livsmedelsindustrin. Förutom att ha medicinska och även afrodisiakum egenskaper, är denna växt mycket uppskattat som prydnadsväxt på grund av dess blommor, vilka, eftersom dess blad används inom folkmedicinen för framställning av te, som betjänar de olika applikationer. Basilikabladen används också i livsmedel, som kryddor, mycket som uppskattas i pizzor, medföljande såser och ostar.

Här är några av den avsedda användningen av basilika te

  • BEHANDLING HUVUDVÄRK: Gör en dekokt med 30 gram basilikablad i en kopp vatten, koka i sju minuter och dricka fortfarande heta.
  • Avsluta Aftas: göra gips, målning bladen och sätta dem på trasten;
  • Som ett afrodisiakum: Bered på samma sätt som behandlings huvudvärk och dricka tre gånger om dagen.
  • FEST EARACHE: mala bladen och fukta en bomullstuss, placera den i örat, utan att det i bakgrunden, så agerar läkemedel på inner- och ytterväggarna.
  • Flyger iväg ELLER MOSQUITO Bett: Om flugorna är runt, stör, placera grenar av anläggningen runt och om sting myggor, krossa ett ark och placera på bettet.

Det bidrar också till att öka mjölkproduktionen hos ammande mödrar, förhindrar magkramper, eliminerar slem, feber, hosta, influensa, hjälper till att behandla njurproblem, matsmältningsbesvär, gastrit, illamående och kräkningar och tarminfektioner.

Hur man förbereder?

Basilika läkemedel te framställs genom infusion och ska drickas medan den är varm innan sängen, eftersom under sömnen, kroppen är återställd, gynnar läkning.

- Placera bladen i en kopp och häll kokande vatten över dem, lämna dem att dra i 10 till 15 minuter. Sila och dryck.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha