Effekterna av att använda cannabis

Vad som nu händer med dig när din cannabis / marijuana / marijuana har rökt. I dessa artiklar alla konsekvenser av att använda detta läkemedel beskrivs tydligt. Bland andra förklarade varför de har röda ögon, får du en känsla av hunger och varför du känner så avslappnad och avslappnad. Dessutom finns det också beskrivs i denna artikel vad exakt är de fysiska effekterna. Eftersom ogräs är väl beroendeframkallande? Och det är skadligt för kroppen?

Lycka, njutning och avslappnad känsla

Genom att använda marijuana så man får en känsla av lycka och njutning. Detta beror på att THC stimulerar indirekt belöningscentrum i våra hjärnor, eftersom THC orsakar indirekt frisättningen av dopamin ökar. Dopamin är en signalsubstans som spelar en viktig roll i upplevelsen av glädje, glädje och välbefinnande, men det kan också binda till de basala ganglierna, som garanterar kontroll av rörelser, här kommer vi tillbaka till det senare i det här kapitlet. Dopamin skapar säker belöningscentrum stimuleras som skapar känslor glädje och tillfredsställelse. Frisättningen av dopamin styrs av neurotransmittorn GABA. GABA är den huvudsakliga hämmande neurotransmittor i hjärnan. Detta ökar mängden dopamin som skapas kan inte överföras i stora kvantiteter till belöning, eftersom GABA hämmar detta.
THC stoppar effekten av GABA, dopamin som har fria händer, och kan utföras i större mängder mot belöningscentrum. Eftersom det finns mer dopamin i belöningscentrum så också stimuleras flera gånger, vilket gör att fler signaler överförs. Detta gör det möjligt för användaren av marijuana får olika känslor som glädje, lycka och tillfredsställelse.
Dessutom THC säkerställer också störning av korttidsminnet. Detta är ibland svårt att komma ihåg den senaste tidens händelser efter användning av marijuana. Detta beror på störningar av anandamid av THC. Anandamid kan binda till ett antal specifika delar av hjärnan vid receptorerna. Exempelvis kan anandamid binder till receptorema hippocampus, hypotalamus, cerebellum och den basala

Den korttidsminnet

Hippocampus spelar en viktig roll när det gäller korttidsminnet och inte längre sikt minne, de lagras i hjärnbarken. Med korttidsminnet handlar om lagring av information, men också för att få saker gjorda på kort sikt.
När THC binder till cannabisreceptorer i hippocampus, är minnesfunktionen störd. THC ser till att den ordning i vilken informationen lagras störs, är det svårt att komma ihåg den senaste tidens händelser.

Kardiovaskulär

De cannabinoider påverkar även blodkärlen att fungera hjärtat och. Cannabinoider minska blodtrycket genom kärlutvidgning, i kombination med en ökad puls. Den sänkning av blodtryck och ökad hjärtfrekvens beror på funktionen av hypotalamus är störd. Eftersom THC passerar genom inverkan av signalsubstansen anandamine stör och fler signaler, hypotalamus får också fler pulser inom. Som ett resultat, hypotalamus, passerar signalen genom att blodkärlen och hjärtat att sänka blodtrycket och hjärtat att arbeta hårdare.
Dessutom är hjärtfrekvensen också ökat på grund av att komma fram till att röka en gemensam kolmonoxid i blodet. Som ett resultat finns det mindre syre kan transporteras, så att hjärtat måste arbeta hårdare för fortfarande för erhållande av mängden av syre genom kroppen. Detta är riskabelt för personer med hjärtsjukdomar, åderförkalkning eller högt blodtryck.

Hunger

Det är också en av konsekvenserna av att använda marijuana munchies. Hungern kommer från hypotalamus. Dessutom orsakar hypotalamus även för blodtryck, hjärtfrekvens, sömn-vakna rytm, sexuell upphetsning, kroppstemperatur.
Och dessa blir upprörda när THC binder till receptorerna. Eftersom THC ser till att det finns fler signaler överförs till hypotalamus, visar det i sin tur, som ytterligare signaler. Resultatet är att man får mycket hungrig, så kallade chuckar.
En annan förklaring är att effekten av THC är ansvarar för aktivering av parasympatiska nervsystemet. Det parasympatiska nervsystemet är den del av nervsystemet som fungerar särskilt reglera och stimulera metabolism.

Röda ögon

När någon har rökt cannabis, får han röda ögon. Detta beror på att utvidgning av blodkärl. På grund av dilatation, såsom just beskrivits i denna sektion, av blodkärlen i ögat mer blod kan strömma genom vener och artärer, vilket gör att ögat ges en röd färg.

Balans

Slutligen är det också jämvikten störs av att röka marijuana. Detta har två orsaker.
Först jämviktscentrum i lillhjärnan, störs när THC binder till CB1-receptorer. Lillhjärnan är en del av det centrala nervsystemet. Skador på lillhjärnan leder till ryckiga rörelser och kan också orsaka balansproblem. Vad händer när THC i kroppen, är att en del av lillhjärnan är avstängd av THC, kommer det att ge med ryckiga rörelser och balansproblem. THC har sålunda en inhiberande effekt på cerrebellum.
Dessutom är de basala ganglierna påverkas också av THC. Den basala ganglierna är en grupp av hjärnstrukturer som omger thalamus vilka är involverade i kontrollen av rörelser. Tillsammans bildar de ett kontrollsystem som säkerställer att vissa rörelser lättare gått ut och andra undertrycks. Ett exempel på detta är hur du sätter ner foten på golvet, här du mig inte tänka på det.
Vad händer när situationen är att THC, THC binder till receptorerna och sänder signaler, som människor kan utföra vissa rörelser svårare och kommer att balansera problem

Fysiska effekter

Mentalt beroendeframkallande
Marijuana orsakar inte en fysiskt beroende. Även om ingen kan tala om en fysisk missbruk, stoppa användningen av marijuana efter intensiv användning har åtföljts av abstinenssymptom. Om du lider av zweterigheid, huvudvärk, darrningar, sömnlöshet och irritabilitet när de slutar att använda marijuana.
Emellertid kan användningen av marijuana leda till en mental missbruk, du alltid vill starkt till återanvändning av marijuana eftersom det ger så ?? s må bra, eller att kliva ur verkligheten och inte tänka på problemen. Det finns en ökande användning av läkemedlet. Det kan se ut som ett beroende. Förresten, betyder inte att användningen av marijuana leder till att användningen av tyngre resurser.
När en fortsatt användning av läkemedlet skapar ett toleransutveckling i tunga missbrukare. På grund av tillvänjning resultat av vilken tröskelvärdet av signalerna går upp. Exempelvis är de tunga användare måste använda mer och mer för att känna läkemedlet.
Lungor
Det finns också ett antal risker ?? s en kör med tung användning av marijuana. För det första är det dåligt för lungorna, detta beror på att du andas in skadliga tjära när leden brann. Tjäran innehåller cancerframkallande ämnen, och kan orsaka stor skada på lång sikt e i luftvägarna och lungorna. Ett gemensamt är också mer skadlig än en vanlig cigarett, i det att den inte innehåller något filter. Även marijuanarök annorlunda än tobak. Nämligen användaren inhalerar djupare och under längre tid än med en vanlig cigarrett.
För det andra, användningen av marijuana har också inflytande på minnet, och koncentrationen av en människa. Användare som ofta använder marijuana kan få mindre information lätt. Hur detta fungerar förklaras i föregående kapitel
Graviditet och Fertilitet
Också användningen av marijuana på långsiktig påverkan på befruktning och graviditet. Till exempel, användning av marijuana negativa effekter under graviditet. Eftersom THC genom bröstmjölken kan nå barnet. Forskning har visat att nyfödda barn ?? s mödrar som använt marijuana nedsatt minnesfunktion, uppmärksamhetsstörning och hyperaktivitet kan få ett resultat. Den exakta i dess funktion är ännu inte helt klarlagt, men förmodligen har att göra med att utvecklingen av nervsystemet under de första åren.
Om fertilitet hos män som använder marijuana har varit många olika studier. En studie säger att marijuana spermier skadas av rörlighet och deras förmåga att THC bundna spermier går ner. Enligt forskning från Queens University i Belfast. I en annan studie där en syntetisk version av en cannabinoid som också förekommer i människokroppen och cannabisplantan, fann att spermierna var rätt drag och enklare att penetrera ägget framgångsrika
Även kortsiktig marijuana kan vara skadliga för kroppen. Så du kan gå på allvar vid hög dosseringen ?? vända ??. Dessutom människor som inte känner dig bekväm, deprimerad eller psykotisk förvärra deras känslor är korrekta. Detta gör det möjligt för människor att bli mer deprimerad medan rökning knark, då de var innan. Vad sägs om med att minska ögontrycket?
(0)
(0)
Tidigare artikel Anatomi vår immunitet

Kommentarer - 50

Hej Maxwell, vad kan du säga om dina källor som används? Där jag hittar ingenting tillbaka ??

Röda ögon - hade aldrig lidit av hunger - aldrig haft problem med balansen - aldrig haft korttidsminne - fungerar perfekt dåligt för lungorna? - Tar i tobak inte i potten, så ren rök! med en bong det liefst.de REAL konsekvenserna av rökning cannabis: du blir en bättre, smartare, sötare och mer kreativ person!

Jag röker en joint varje dag i flera år efter arbete, men nu har jag blivit lite mer försiktig med att kalla att det inte kan skada. Var på min 23: e registrerades efter en hasch psykos, glad efter ett bra samtal med en krympa omedelbart befriad, men den som orsakar den andra. Vad jag försöker säga är att om du är instabila eller kan ha blivit marijuana / hasch du bara ge knuff i fel riktning, den andra är också möjligt. Se upp och hålla sig nyktra med dina tankar och slag tills du har gjort dina grejer, skola / hushåll / viktiga saker. Med en tomt huvud blowt det mycket roligare, också prova alternativ men inte luktade tobak men ren, sparar du longen.Of göra en bra utrymme tårta, effekten är allt annat än tar mycket langer.Rook ingen skuff eller tung skunk om du just har börjat, är ogräs som ett gott vin för många gånger, det finns en annan typ efter lite mygel snabbt veta vad som bäst passar dig. Var försiktig när du köper NL är ett efterblivet politik vi har för länge sedan blivit omsprungen av länderna runt oss. Men ogräset är den sista 10years enormt förorenat med kemisk skräp ogräs kemiskt förstärkt. Köp med fiffiga butiker några sleezy lederna, akta när du bränner aska konen svart eller mycket mörk, ofta har du en muddring weedje, är den höga inte trevligt men hålls eller gör oroligheter i stället för fred. när blowde ganska NL och ogräset var faktiskt mycket bättre, det bästa ogräs går nu att exportera röran dröjer här. Om jag står för valet att gå igen blåser Jag var inte där, men bara gått till sprit, öl eller vin.

Hej Jag är inte riktigt brytt sig om jag inte röker. Men som att ge god och vacker effekt. Det påverkar min prestation inte. Även jag röker aldrig innan sängen eftersom jag tror att synden hög. Jag tror att det normala efter och inte panik eller något att attackera. Bara att gå till jobbet etc. Det påverkar mitt liv egentligen. Tro inte att du kan få slut på THC. Inte lider. Jag tror snarare att det är på grund av dåligt skick. Som du kan läsa nedan här är att jag har en slutsats. Kanske ogräs inte läggs ut för dig då. Den längsta jag hade slutat var arton månader. Inga problem alls. Inte sova. Röka nu nästan 25 år.

Enligt min psykiater cannabis ultra-farligt för mig. Hon säger att det är inte för mig och åtminstone jag skulle vara psykotisk i henne på grund av min schizofreni. Är det motiverat vetenskapen?

Har slutat nu två veckor med rökning ogräs, nu har jag vakna från halv sex eftersom jag inte kunde sova ?? Jag är verkligen bruten! Jag fick ett nytt jobb och jag kunde inte få fruktansvärt påverkas av din intelligens så jag tänkte ?? sist bara stoppa den skiten. Första veckan gick bra nu efter två veckor kan jag säga att jag verkligen bruten känsla utan sömn, verkligen vill sova igen men det fungerar inte Jag kan inte mer än 4 eller 5 timmars sömn jag gå sönder, kommer min ADHD upp igen troligt Jag återvände till den ritalin röran moeten.Begin inte där när jag började för 15 år sedan, var bara läckra ogräs när jag var minns det väl jack Herrer ogräs ?? booooooom wow, inte behövde göra mindre och ger maximalt, år senare, sjönk detta ogräs mot mitten av listan ogräs omkörd av ännu hårdare ogräsarter dis ogräs. smakar hemskt men verkligen super kvalitet. Jack Herrer är en normal ogräs har blivit inget särskilt ?? Nu sitter jag mentalt hela vägen igenom och det kärleksfullt till kaféet kör jag vet att jag har rökt cannabis mig sönder och jag har ett stort problem och kanske kommer det inte ens lyckas utan hjälp, tror att om du bara röka en joint i den månad du är där främst fördelar ?? men om du har 3 eller 4 leder per dag rökare du ändrar långsamt i anläggningen där det där kommer ifrån. Under ett år, kan jag bara säga att jag stannade och jag kan säga att jag inte känner under det kommande året. Om du är för närvarande några röker 2 till 3 veckor ?? sluta nu kan du enkelt bli av med det ?? tro mig när du är ett ogräs skräp jag tror sluta tunga droger är ännu lättare när sluta ogräs. CANNABIS inte längre existerar THC bomber är vad som finns kvar och som gör mannen bröt!

Tom, som troligen orsakas av en av dessa orsaker: -wrong dos-Weed utomlands kan vara annorlunda än i Nederländerna, eftersom det är olagligt orsakar dem där än du använde skräp i doen.-Du var i en annan miljö som ger dig du inte är tillfreds voelde.Heb själv sista två gånger upplevt en dålig resa och trodde att allt jag "uppfann" var sant och kunde inte under. Så jag såg också efter svar.

Det är också troligt att ha en panikattack genom användning av ogräs fick jag mig ett par år rökt i Nederländerna, men när jag går på semester och det vill röka brukar gå fel sista rökte på balkongen och jag var bara på grund av detta meddelande Jag insåg plötsligt att mitt hjärta bultade som gick igenom en panikattack bara någon har en aning om varför jag bara utomlands erfarenhet och inte hemma?

Effekterna av THC lagring i kroppen är verkligen mycket underskattade. Jag rökte gräs från min 13: e till 27: e min och har slutat nu mer än sex månader. Jag känner mig fortfarande utmattad och tryck på ett negativt sätt när jag tapetsering stenade mig. Eftersom både grop blåser dina energireserver i sin helhet och för det andra tar mina ögon alltid för THC som din kropp är ute. Jag har knappt något fett på min kropp, så dammet fortfarande faktiskt redan borde ha lämnat min kropp. Jag läste någonstans att THC också lagras i hersenvet och att dess utsläpp eller sju år kan ta, någon som vet något om det? Dessutom vill jag också nämna att jag slutade några gånger och slutade efter ett par månader , återigen för att ha intas några THC mig från det ögonblicket i månader har känt hemskt. Jag var helt stressad, kunde inte sova och jag kände de följande månaderna om jag hade landat i en dålig resa. Medan jag var alltid så bra mot många ogräs fil. Har någon detta alltför bekant? Röka cannabis var stor när stora, men problemen kommer in i mina ögon när du slutar med det, och särskilt när det gäller med stödberättigade sedan igen, så alltför passivt andas. Kort sagt, jag gör allt möjligt nu, efter att ha slutat allt för att inte komma in på något sätt och jag är glad över att de första sex månaderna är över. Men hur länge allt kommer detta ännu?

Artikeln är helt sant, om man betänker någon som är helt frisk = i balans.Als du är sjuk, såsom Alzheimers, Parkinson har cannabis är en välsignelse .; det är din naturmedicin. Min make är ett levande bevis. Han tar 3x dagligen ett riskorn Rick Simpson Olja och inom en timme skakningar i händerna stabiliserades i stor utsträckning. Sedan oktober i år finns det ingen diagnos Parkinsons meer.Alle andra aspekter knock också har fibromyalgi, artrit, epilepsi, Crohns sjukdom, etc. hjälper sedan Cannabis. Det är nämligen. Bevisat av specialister under 1996 att det är ett medel för att få Endo-cannabinoid system människan tillbaka i balans. Ett barn i livmodern har en "naturlig balans" med cannabis du stör det, trots att det är känt att barnet har en fysisk eller psykisk defekt. Respektera den naturliga balansen av det ofödda barnet.

 Vad har du upplevt i ditt liv som du vågar tala så lätt om "livet är inte alltid en säng?" Jag tror att du har upplevt inget särskilt. Lätt pratar du har. Om du har en kronisk sjukdom som påverkar hela ditt liv överlistar än du kanske tror annorlunda om cannabis. Cannabis kan hjälpa så lättnad för många kroniska sjukdomar att korrigera DAN göra allt mycket mer beboelig. Givetvis även zillioner andra mediciner för det, men många biverkningar värre än cannabis.Overigens cannabis är inte mycket beroendeframkallande, och det finns ingen litet steg att gå vidare till tung narkotika. Har du använt den alls ibland? Och jag menar inte en eller två gånger. Cannabis kan vara milt beroendeframkallande, eftersom du längtar efter den goda känslan av en resa. Men så överdrivet som du beskriver det är nonsens. Vad är beroendeframkallande, nikotinet i en cigarett / fog. När förångning cannabis är mycket friskare, kommer du inte tjära och ingen Nicotine.Bovendien du vet effekten av ogräs heller, för när du är ledsen, kommer det bara att öka din sorg och om du är glad att det kommer att göra dig Större glädje. Med andra ord sitta på bänken som konsumerar zombier måste påverkas att glömma vår sorg och förvandlas till glädje du kommer inte att lyckas med cannabis.En den sista meningen verkligen verkligen inte vettigt. Gör fel horor? Gör dessa trasiga? Berätta. Du vet vad som dödar oss? Gänget i produkter, växthusgaser och strålning. Du har verkligen ingen aning om och ingen empati. Men vad ni kallar tutar som alla andra hycklande bönor. Om du verkligen skulle gå till vad människan förstör du hade kommit upp med en annan lista. Horor? Jag har i hemlighet skratta, så enkelt som jag tycker att kommentar. kopp kaffe, skulle jag även lämna. Koffein är också dåligt för människor och driver verslavend.Medicinaal säga ja jag gör. Ungdomar som börjar med det för skojs skull, säger jag inte. Du behöver inte ens börja använda Ritalin eller antidepressiva medel för skojs skull? Cannabis är bara ett läkemedel. Och ett mycket effektivt läkemedel för vissa sjukdomar. Ytterst handlar det ens eget val.

Prova hampa olja hampa utsäde olja, ingen riktig hampa olja. Så frisk, och otroligt verk mot många sjukdomar ??

Rökning cannabis är bara super dåligt! Naturligtvis du känner dig bättre efter några hijsjes eftersom jag vet av erfarenhet nu när du schyzofreen av burk / panikattacker / hjärtarytmier etc. och det har ingenting att göra med hur röken gör hela din kropp i bitar och naturligtvis ditt utseende. Det är mycket beroendeframkallande och ett litet steg att gå från att blåsa tunga droger och exempel att vara alkoholist. Vi människor måste lära oss att söka efter hobby och att utveckla dig själv och njuta av livet utan att förbruka som zombies att sitta på bänken och påverkas att glömma vår sorg och skratta igen. Livet är inte alltid en säng. Ibland är det svårt och därför uppskattar du fortfarande andra goda stunder! Börja leva! Du kan också hålla blåser 30 år och sedan ångrar vad du kastade bort alla dessa år och ditt liv är förstört. Maarja de var och en välja sin egen väg! Och det bör vara förbjudet, naturligtvis. Allt dödar oss skulle vara borta från detta land som sprit och fnask och droger behaga jag verkligen inte förstå vilken typ av störd mark vi lever!

Själv har jag länge varit rökt cannabis, men jag är glad att jag är från, av knark du blir lat och slarvig, du har ingen riktig ser mer som livet, du låter dig styras av falska känslor och det finns andra sätt att koppla av, fläktar är nästan alla människor, som Nederländerna en masse till ogräset skulle gå störta ekonomin helt tillsammans, och kom gärna mer med berättelser till knark gör inte ont, eftersom detta ord endast påstod sig tala ditt eget ogräs använda bra, så nu sätta en kopp kaffe ?? utan tobaksrökning eftersom jag inte meer.groet Freek

Har en djup depression och nu har jag röker ett halvt år 2 eller 3 leder en dag i början det hjälpte mig. Jag glömde mina problem igen, jag kunde ha ett skratt ?? men nu känner jag mig alltid ganska känner dig trött och slö, en känsla av att jag försvagas eftersom jag inte gör något mer än min plats att gå till kontoret, naturligtvis, lider mitt sociala kontakter där under. dags att sluta allt detta kommer inte att bli lätt eftersom HIGH missbruk faktorn.

 Faffinator: Det finns fördelar namn i artikeln. Du pratar om en "tvättlista" över voordelen.Ik tror att man kan bättre fokusera på de negativa symptomen.

Den här artikeln är mycket ensidig. Det är nästan anti cannabis propaganda. Var är den långa listan över fördelarna med cannabis? Och om du hänvisar till undersöka, måste du också nämna källorna.

Var finns de vetenskapliga referenser för denna artikel på Cannabis Det finns flera fel, om så önskas, jag tar denna studie att vara verbeteren.Anandamide är inte en signalsubstans, men en endo-cannabinoid ?; en substans som reglerar neurotransmittorafgifte. Ganska något anders.Daarnaast Cannabis har inte skapat någon effekt på hjärnan .Perhaps det bör finnas en lista med en översikt över de olika aktiva substanser och deras farmakologiska aktivitet. Ange diskussion med din "semi-vetenskapliga" terminologi än efteråt, har nu ingen katt igenom vad du pratar om, och kom ihåg en singel kallad "skadlig effecten'.Wanneer du förutom åtdragning av cannabis är dåligt för lungorna, har detta ingenting att göra med skadlighet cannabis, bara genom hur de använder det. Absorptionen genom lungorna är det mest effektiva sättet att få den dos som "titrera", så att man aldrig kan gå bläddra som du kallar det. Det är något för LSD-män bland befolkningen. Att rökning cannabis inte förbruka den hälsosammaste formen är helt korrekt. Men det gör Cannabis fortfarande skadligt för lungorna. Detta är en stor skillnad! Det finns också en sådan sak som '' avdunstar "med hjälp av en förångare. Då kan du få exakt 0 föroreningar inuti. Vare sig du är i artikeln THC ses också som skadliga ämnen? Kanske även besöka LD-50 av detta ämne? Det är verkligen en banbrytande forskning av Dr Donald Taskin som har studerat effekten på lungorna hos människor som rökt tobak och cannabis rök ren. Denna studie tog 30 år och de två grupperna jämfördes med en kontrollgrupp av icke-rökare cirka 30 jaar.Conclusie: människor som röker ren cannabis hade ännu mindre chans lungsjukdom och sjukdomar än icke-rökare. Uppenbarligen har undersökningen inte varit en del av "forskning" som har gått in i utarbetandet av denna artikel. Detta är olyckligt för korrekt informera bevolking.Waarom i artikeln om inget annat phytocannabinoids som CBG, CBC, CBN, CBL och särskilt den neuroprotektiva CBD? Cannabis är mer än bara THC! Likaså spelar lukten av arten Cannabis deltar i fastställandet av effect.Vergeet inte att det inte är vad Cannabis är "skadligt" till befolkningen, men WEL misbruik.Misbruik orsakas av en olaglig situation och bristen på utbildning och sensibilisering! Jag älskar att höra reaktionen av redactie.Vriendelijke hälsning dominique av Gruisen

Allvarligt jag bara läst kapitlet om lungorna och om allt som inte var ens värt det. Under det senaste året många nya relevant information om cannabis att det är här. Burning bara verklig risk med cannabis har en lägre lungfunktion, men att säga att du får lika cancer. De kan inte ens underbygga förmodligen skandalöst och kallade medvetenhet!

Kära Maurice, absolut ingenting. Du ska inte vara så angelägen om att förvärras känslor. Jag har nio års daglig rökt cannabis, har ett bra jobb, goda vänner och lever fortfarande. Under tiden jag stoppades eftersom knark inte längre passar mig. Bara röker jag inte längre göra. Men pojke, dina symptom är normala och jag ska satsa dig resten av söndag har liggande slapen.Er här är några kommentarer bra, vilket tyder på att Hampa / Cannabis är faktiskt väldigt bra för dig, men de tror sig att diskutera sitt missbruk väl. Visst det finns positiva sidor, men de resulterande negativa sidor flera gånger högre. Robert reaktion lämnas ut, han är väl door.Voor dem som ser på denna webbplats för första gången att röka en blowtje, hitta en uppfödare som säljer naturlig cannabis. Inte ens kaféet, som är kemisk röra där du verkligen inte glad. Min mest ärliga tips, ber inte. Hur som helst, jag kan inte bestämma åt dig, och om du har disciplin du, det kommer med en möjlig mental missbruk också okej. Blanda aldrig alkohol med cannabis, som interagerar med varandra och sju av 10 gånger kommer du att vara väldigt sjuka van.Succes!

Hej alla. Maurice och jag är 15 år gammal. 2x've rökt ogräs. Brukar jag röker shag!. Jag fick igår. Lördag, 16 Februari, 2013 kl 16:30 rökte en fog. Han var 27 år!. Jag hade 4x gehijzen och han 4x. Efter leden var klar, gick jag hem. Väl uppe, drabbades jag av yrsel och jag störtade NÄSTAN några gånger. Nu är det söndag 17-02-2013 08:39 och har en fruktansvärd huvudvärk. vad mer kan hända? Gr. Maurice

Snyggt sade Robert! Att då säga något om de andra delarna av hampa växten; fibrer, oljeväxter etc.Papier gjorda av hampa kan återanvändas oftare än om den är gjord av träd, plus en bom i årtionden att växa och marijuana / hampa behöver ett par månader. Att då inte tala om det är mycket duurbaarder än katoenen.Maar Så med alla dessa fördelar du skär naturligt i fingrarna av företag som bara vill att du ska göra något som inte länge. (God natt!

Det finns få människor som är här, enligt min mening, talar från verklig upplevelse. Det finns mycket få människor, justerad text och kommentarer till det här forumet som vet vad sålla faktiskt gör exakt this1 av de skönheter ogräs är att jag skulle lära sig att titta på allt från flera vinklar. Att jag får lära sig att alltid agera positivt. Det fanns många, om inte den mest, kan man lära av. Folk ställs allt så negativ. Förståeligt men! Eftersom negativa är alltid så lätt. Och man väljer alltid minsta motståndets väg. Med framgång? Tja, bara se dig omkring. Spara bara öppna tidningen eller slå på TV: n men det. Det gör vi nästan alla gör. Allt som kommer till oss som negativa vi sparar som sanning. Om det är positivt, vi har våra reservationer snart och därför anser vi att det redo för positivismen att undertrycka. Även på detta forum ?? Lite olyckligt eftersom folk här på detta forum har kommit hit mycket men inte för ingenting. Inga människor, som jag, söka en lösning. Hela positiv attityd om du vraagt.Als mig jag läste kommentarernadå jag är förvånad faktiskt inte vara mer överens. Alla vet att det är alltid bättre, särskilt när det gäller en annan. Varför jag frågar mig ändå slutade dock. Jag gör bara detta för vissa reaktioner begrijpen.De De flesta tror att marijuana är dåligt. Jag kan säga er att marijuana är inte dåligt. Kaffe är kanske ännu värre. Jag vill att du ska förklara, men jag avvika från min punt.Wiet eller cannabis, som marijuana är ett derivat form av ogräsrensning faktiskt är meningslöst. Men sedan språket har förändrats nu en gång är faktiskt en mycket underskattad och mycket fel utvecklat naturrikedomar. Det är inte där de flesta människor talar om är inte mer ogräs ?? Inte allt som säljs i en coffe shop är faktiskt en sorts hård press. För om du vet vad det normala tetrahydrocannabinol (THC) värde är noll, är det ganska chockerande att se vad dag THC nivåer inte har i dag. Chockerande eftersom THC är en kemikalie. Ett ämne som håller på att utvecklas, i synnerhet CO2. Ja du bara avgaserna i röken. Så om du tala om för mig att "ogräs" det är dåligt då jag undrar om du någonsin har studerat frågan. Och om du gör det då eller kommer du att förstå. Eftersom du inte gå suga på avgaserna av en bil! Jag vet att det låter mycket extrem, och så mycket är inte bra igen eftersom anläggningen renar CO2. Detta även jag bäst förklara men jag avvika af.Cannabis igen, som naturen har gett oss är ett mirakel växt! Varför undra? Enkelt, det finns ingen växt som hittills upptäckts på jorden som har gett oss så mycket. Cannabis är liksom resten av naturen förstört! Men trots att det fortfarande finns många lösningar från vår stat. Bara en liten lista på vad det för oss också; astma, inflammatoriska medlet mot cancer och AIDS, sömnlöshet, illamående och kräkningar, mot anorexi och kakexi, anti spasticitet, mot rörelse mot smärta, mot claucoma, för epilepsi, mot beroende och abstinenssymtom till psykiatriska symptom, mot autoimmuna sjukdomar och infektioner, mot olika blandade syndrom. Nog eller vill du ha mer? Cannabis dåligt? Nix. Men för den uppmärksamme läsaren som har läst min text i missbruk är inte vad jag rökte också faktiskt skadligt. Och så jag kan inte få mitt sinne varför regeringen gör ingenting om detta. Rädsla? Okunnighet? Föreställ dig att regeringen kommer att reflektera över vissa positiva om användningen av cannabis ?? Främmande land vi lever fortfarande. Allt tas ifrån oss. Varför? Enkelt, det finns en negativ tanke. Så för mig är frågan om regeringen kommer att stänga alla butiker? Trevligt och lätt ?? Föreställ dig att de kommer fram till en lösning. Med lösning menar jag verkligen en lösning! Inte de lösningar som regeringen, världen, att göra människor försöker i morgon. Nej, eftersom lösningen i morgon är ett nytt problem för framtiden. Förhandsgranskningen är för närvarande upplever en vardera. Medelvärdet kan inte exakt säga att det går så bra med politik i Nederländerna och i hela världen ?? Föreställ dig att vi börjar tänka positivt ?? Skulle fortfarande ganska zijn.Dus så om du fortfarande tror att du har själv ett yttrande än någonsin undrar vad du vill uppnå. Är dina principer väl värt att hålla på med om du ska titta på det inte vad du vill uppnå. För egen del, en före detta första klassens principen manliga första klass, jag kommer mycket snart efter att min princip jag tog mig ofta ytterligare ändamål än någonsin tidigare. Roligt Jag tycker att jag har lärt mig detta genom mitt beroende. Ett beroende som jag nu redan 22 dagar inte svara på gegeven.Dus cannabis är dåligt? Well. Jag kan bara säga eller kanske fråga, vad är definitionen av dåligt? Eftersom det är alltid publiken sägs vara dålig, är det så illa? Eller är det ganska lätt tanke? Så negativ ?? Eftersom ja, vem är du att säga att det har en "skräp" ett dåligt liv? Väl ärligt säga att inte skulle vara mitt val. Men om dessa "skräp" själv väljer och det glad då är det fortfarande bra? Och ja jag vet att de flesta missbrukare har svårt med livet som en knarkare, men jag vet några som är mycket medvetet val. Så vem är jag att bland dessa människor, att tala emot? Jag talar emot det, jag gillar bara resten av flocken. Eftersom ja, mannen ett flockdjur. Om du inte har märkt bör du överväga att titta runt vad som hänt ?? Cannabis är en naturlig skatt. En skatt där jag kan förespråka för forskning och legalisering, men som jag är glad att det inte hända mig därifrån kan göra för mig var / är de slecht.Als du har några frågor eller kommentarer, jag kommer gärna svara .Jag är inte en författare så att texten kommer utan tvivel bli fullvärdiga fel. Hur som helst, om du bara ser misstag då är du i fel insenstie min verhaal.Bedankt för lezen.Een Med vänliga hälsningar, Robert

Jag tror inte att marijuana kan förstöra en människas liv, men kan dyrka genen. Blåsa mig i 3 år nu och det är faktiskt ganska rimligt, men ibland har mindre motivation att göra saker eller till exempel. Gå till en födelsedag. Är ibland trött ibland efter röka en joint. När jag märker att något går fel, jag försöker stoppa igen ett par dagar, detta inte alltid fungerar, eftersom vanligtvis satte jag i slutet av dagen fortfarande en upp. Jag tror definitivt ogräs särskilt på lång sikt är dåligt, det vill säga, till exempel på samma sätt som varje dag ett par hamburgare få mac. Och rök är rök, logiskt det är dåligt för dina lungor, men det finns alltid utrymme tårta;) Jag måste säga att cannabis kan vara oerhört läckra och jag tycker inte att det är förvånande att vissa människor är svåra att bli av med, till exempel. Cigarettrökning inte bara mår bra när du har haft någon efter en lång tid men ändå ger inte så bra effekt som weed.Mijn tips är att göra det med mätningar, försök att hålla dig så mycket som möjligt under kontroll!

Hur vet de att fertiliteten minskar genom att blåsa? Studeras i rena ogräs rökare? Eller personer som har tobak i att göra så jag gör ingenting på fakta. Och hur visste de att röka cannabis är dåligt när du gör båda i en gemensam

Njut med måtta och gör någon särskild dramatik. Människor fortfarande använder. . Människor som vet ingen gräns missbruka den. Biten av personligt ansvar i min mening. Så länge du är din närmaste omgivning men inte en börda. Mycket viktigt vid användning av stimulantia, lära känna dig själv. Använd inte det om du inte sitter i huden eller att fly problem. Vänligen fråga i förväg där du alltid måste ta itu med och accepterar de risker du tar och mer om nödvändiga försiktighetsåtgärder. Så länge du använder din hjärna som, låt oss hålla det på det sättet. Alla de problem som skapas kring lagar inte göra det värre. Bättre vi fokusera på utbildning.

Jag tror att en hel del kommentarer som jag läst riktigt skitsnack. Jag blåser sedan jag var 15 och är nu 32. Tyvärr, jag var tvungen att sluta med min flickvän. På grund av sin "tillåtna" jag absolut inte blowen.Het är sant att röka cannabis kan ha en negativ inverkan. Jag inser verkligen rökning potten och ha sex utföra mer än skit. Det betyder inte att du kan uppnå med knark ingenting. Trots den dagliga knark jag fortfarande avslutat en kandidatexamen och jag har ett bra jobb så bra att jag även betalas med deltidsarbete kan leva i en lägenhet! Användning av hastighet, koks eller vad? Alltför ofta gjort. Det är inte så att om du en gång använt dig lika fastnat. För övrigt går det för heroin, det måste du verkligen FRÅN kvar. När hastigheten, koks gång, verkligen kan inte skada, men om du inte är starka i ditt skor skick och du inte genast släppa gör det sedan inte.

Vi vet alla att dåliga is.Maar ogräs då och då kan du använda vad vi vet alla att röka, dricka, droger är dåliga. Hur jag tänker på det, kanske du föredrar att ta varje dag en Rolling leder än 20 cigaretter per dag take. Om du röker marijuana du gör det på kvällen om du är smarta bent.van 1 Rolling lederna känna sig mer än 20 Sigareten och det är dåligt för dina lungor när du i stället för 20 cigaretter tar ett gemensamt. Men marijuana använda klokt och inte svalna med det om du vill koppla av en kväll du gör det ibland.

Kära L: Jag känner igen din historia helt och hållet. Jag har också en bror som är mycket ung började röka hasch / marijuana. Han slutade även ett antal år, men säger att han röker aldrig, men vi aldrig veta säkert om han verkligen stoppas. Vi har nyligen honom fångade röka en joint. Tidigare var han en mycket söt och social kille, men av dåliga vänner och droganvändning, ändrade han helt. Han har blivit en annan person, ett ögonblick det är normalt att slag och nästa minut han får alla upprörd och boos.Hij har inga vänner och kan knappast vara snäll mot andra. Skolan bara gör honom inte att han inte ens avsluta gymnasiet. Ingen kan förklara varför han har förändrats så mycket? Det är ogräset? Många säger ja, men han har länge varit stoppad, och vi trodde att med tiden förutsatt att han också skulle komma runt. Vi var väl verkligen fel. Jag ser samma kille som han nogsteeds geleden.Hoe som fem år svarar hur han talar som om han inte är mentalt odlas verkar. Jag hoppas att få tillbaka friska och glada en dag.

Min bror har en längre tid hasch / marijuana och rökte en hel del. Han har nu slutat göra detta i flera år, men nu ser vi konsekvenserna, en annan personlighet, irritabilitet, drömmande / frånvarande, dålig koncentration, social isolering är / kan inte gå vänskapsband och minskad / ingen libido.Herkent någon min historia ? Jag vill gärna höra det.

Jag blåser sedan jag var 16, nu har jag 39. Är avsluta cigaretter för ett år, men varje kväll rökt flera leder på lediga dagar under dagen. Jag älskade det, så avkopplande var mer kreativ, fick insikter. Men jag var mycket dåligt ser och jag var tvungen att få upp redan behöver en gemensam. Om jag rökte gräs, var jag också skakar, jag var skakig van.Nu min far har cancer och är döende, jag röker cannabis gestopt.Ik fel trots all den negativa sidan: det var en tröst, en belöning efter en lång dag. Men jag kan inte längre kalla mig, eftersom jag vet vad en försvagande cancersjukdom är och hur snabbt det kan komma sloopt.Hopelijk mina dopaminnivåer tillbaka till det normala, eftersom jag fortfarande känner en tomhet utan ogräs.

Amatör; i denna artikel emellertid ingenting om det faktum att THC kan också användas antingen oralt eller med hjälp av en förångare, så att historien inte är sant alls beträffande toxicitet i förhållande till lungorna. Cannabis behöver inte rökas, per definition, i ett gemensamt eller rör. Även om jag har sedan min 19: e levnadsåret har experimenterat med hasch och cannabis, bara röka men de senaste åren genom förångaren och muntligt, har jag inte upplevt något av ovanstående symtom. Lita på att jag har tagit saker ordentligt.

Vi talar om röda ögon. Jag har ingen erfarenhet eller klåda i mitt ogen.Kan genom att röka dimmig övervägas? För mig en viktig fråga.

För en tid ser jag dåligt eller om det finns dimma hänger. Jag använder cannabis i många år. Är det möjligt att klagomål till mina ögon som sett dimmigt på grund av användningen av cannabis? När man röker här jag brukar klia i mina ögon. Dina meddelanden Jag ser fram emot med stort intresse.

Om du bara vill röka en joint, sitta fint och röka en joint med meningslöst. Men bara på hårda droger. Eftersom de förstöra ditt liv har jag sett det ofta nog, bara du har en tid hastigheten till koks eller heroinmissbruk och du har fastnat med det. Och du verkligen gå sönder.

Kära läsare, jag har personligen aldrig varit en riktig rökare och när jag rökte, var det oftast utanför Weed eller lättaste ogräs de hade i coffeshop. 9 gånger av 10 jag stenades men egentligen stenas tre lyft. Vilket visar hur skadligt ogräs är och vad det gör med dig. Och tänk om jag istället för 3 hissa 3 ansluta par eller tre gram hade rökt vad skulle det göra mig och hur stor konsekvenserna är långsiktiga. Paniekanvallen är agitation, hypertension, viktminskning och osäkerhet som du får från att röka ogräs längre du är ful du träffar din skönhet just förlorat. Belöna din hjärna är attackerade och en man inte kan vara utan belöningssystem som ger dig motivation att fungera optimalt i dahelijks liv. Ingen är med en gemensam i handen född så att vi kan ee utan någon signal. Observera ditt beteende när du stenad allt är 10 gånger hårdare än du är nykter. Varför skulle du göra detta mot dig något medan allt du gör kan enkelt välja den svåra versionen. Konsekvenserna är enorma hälsa och dina sociala kontakter dit först lider sedan följa din sinnesstämning och så småningom hela ditt liv. Genom att använda cannabis. Du VERBLOW ditt eget liv. Med andra ord går ditt liv upp i rök.

Röka cannabis förstör dig lite i taget jag slutade nu två år bijna.en men jag lider av det måste välsignelse att jag nu kan leren.en 100x bättre ogräs är nu eller tidigare så mycket starkare om ungdomar bättre start Det finns inte och det är inte stoer.heb totalt 12 nonstop 3 gram rökt cannabis per dag och har nästan ingenting Dessutom har nått 12 år

Jag blåser i 18 år och jag känner mig fortfarande varje natt för att hitta den 1tje roken.ik läckra och lugnande. Den enda nackdelen som jag kan hitta är att det gör mig lite likgiltigt, men fördelen med detta är att jag har denna hårda verkligheten kan vara bättre som offer för krig, våldtäkt i nyheterna och min tjat flickvän. det stärker dina känslor så inte blåser när du arg eller aggressiv bent.de regeringen inte bör förbjuda det, eftersom jag är därför fortfarande mycket tyst på bänken är som de flesta fläktar och så jag får mycket mindre olagliga metoder, därmed mindre brott. Nu vill de ytterligare införa en weedpas till drogturister mot gaan.nou slips eller värsta komplikation dum regering, eftersom du bara dra turismen tillbaka till Nederländerna. alla filmstjärnor och sångare sångare som kommer till vår redan starka cannabis också sätta sina pengar här, vad Nederländerna välbehövligt, på grund av statsskulden. de verkligen inte komma hit för blommor, träskor och molens.dit jag ville mitt hjärta och hoppas att någon från 2: a plats denna gång också en X kommer lezen.ps: sluta om du inte är om dig. Jag menar, hallucinationer, kräkningar, och eventuella negativa biverkningar om du har en eller få.

Det finns bara en oplissing pojkar, inte ett liv utan tobak inte blåsa och blunts rökning och ren cannabisrökning är rökning

Jag blåser nu över 14 år med mellanliggande stopp i ett par månader. Om jag är ärlig nykter kallats den finaste, har du kontroll över allt du säger och gör, du kommer ihåg allt mycket bättre. När jag har rökt en joint jag bär inget mer utanför än jag och jag förblir sittande. Under de månader som jag inte har rökt ogräs, kände jag mig mycket piggare och mer avslappnad. Men jag röker nu varje natt ... men det gör inte mig lyckligare. Jag strävar nu att beställa för kvällen att röka en joint, du behöver inte röra behov av att må bra hela lycka ämnet våra kroppar gör och röka marijuana du rivning. När jag är nere och jag blåser det bli värre inte bättre.

Jag reagerar fortfarande samma eftersom jag ser också komma tillbaka till ogräs i dag blir alltmer märkt som en hård läkemedel. Bli hävdade att den aktiva substansen THC utgör nu en mycket högre andel i ogräs och att det därför skulle ha varit en hård läkemedel. Jag tror att detta är en falsk motivering. För mig betyder bara att du en gång så kanske två avtrubbningar att röka känna stenas och nu kanske bara en halv? Vacker men, kan du göra mer med din påse med ogräs. Naturligtvis innebär detta att vi gör våra kroppar och sinnen att lyssna och inte bara "blind" ett gemensamt ska röka det, men våra gränser bör lugnt verkennen.Verder jag tror det är definitivt värt att nämna att på grund av kriminaliseringen av cannabis av våra regeringar vi producerar det sätta i händerna på stora pengar beslutsfattare som därmed har förlorat synen av en sund och naturlig produkt. Detta resulterar i vissa shitty produkter som du köper i butiken och sedan faktiskt kan vara riktigt skadligt för människor. Vår primal marijuana var en riktigt underbar ört med massor av nyttiga möjligheter för människor. Synd att ingen använder sig av okunnighet och belangverstrengelingen och användare visas ett felaktigt sätt av samhället. Exemplet med läkemedel har lyckligtvis utsetts här, men kom ihåg att vår socialt accepterat stimulerande alkohol göra en hel del skador, men får ofta gebagetalliseerd.

Effekterna av THC lagras i människokroppen är starkt onderschat.Ik har rökt cannabis 20 år varav de senaste 10 åren av ren ogräs utan tabak.Inmiddels jag slutade tre månader, men jag känner mig stenad på daglig basis särskilt efter övning eftersom under bränningen fett fortfarande släpptes THC. Jag sover i 3 månader dåligt, har spasmer under min sömn och vaknar regelbundet vaknar drink med fullständig trånga handen.Ook kaffe jag blir stenad och trött eftersom te ökar ämnesomsättningen och THC gör vrijkomen.Wetenschappelijk forskning om effekterna av THC lagring i människokroppen är nästan inte gjort, men tyvärr kan jag talar av egen erfarenhet att denna enorma zijn.Bij jag vet finns inte en annan drog som långa vistelser i den mänskliga kroppen som THC Marijuana och det är hög tid detta en hård läkemedel inte längre en mjuk läkemedel som kallas eftersom effekterna av långvarig användning är fruktansvärt för både kropp och geest.Ik önskar jag hade aldrig börjat med skit men kommer nu att fortsätta att kämpa mig igen förrän jag känner mig normal och frisk person .

Jag tror att halvmjuk informationen är så farligt som någon information. varje användare ser rakt igenom alla anti-drog läger Agnes det, eftersom det IIG är inte mycket korrekt, även nya användare. det är enorma, frågan om vad som kom först, marijuana eller ökning av hjärnans storlek bara för att nämna ett herrgårdsmiljö. Det är också nonsens att STM exempel glömma allt komplett. du glömmer lite, och små bitar om du är i en något avslappnad atmosfär är det är inte ett problem för de flesta. ytterligare ogräs, och faktiskt gäller alla naturdroger, mycket säkrare än alla chemiese terapie droger "läkemedel" som sammanblandning med din kropp. kriminalisatie ogräs är också staplade anledningen till att vi gång på gång få ett socialt problem med varje ny "läkemedel". som demoniseras sedan i sin tur orsakar klyftan mellan den offentliga och politik kommer bara att öka.

Synd det är över lederna med tobak cigaretter. Förstöra faktiskt inhoudeijke värdet av detta stycke som ren cannabisrökning är många gånger hälsosammare än cigarett tobaksrök och användning av korrekt förångare skador på din kropp är verkligen noll, många konventionella läkemedel har varit värre för dig.

Artikeln pratade mycket om intag av tjära och eventuellt nikotin när röker en joint. Det finns dock flera sätt att innemen.Bij användning av hash röret förbränns endast hash. Hash är den rena thc harts som bränns och innehåller inget teer.Ook användning av en evaporator / förångaren blir allt populärare. Tills nyligen var detta främst av medicinska användare, men nu alltmer av fritids användaren. I en indunstare, är cannabis noggrant indunstades upp till en viss temperatur som sker utan förbränning. När du använder en förångare är den enda inhalerad THC och är inga ämnen som tjära och annat skräp gratis.

 Det finns fortfarande vissa risker existerar som kan uppstå med flitigt användande av marijuana. För det första är det dåligt för lungorna, beror detta på att din skadliga tjära andas, och naturligtvis inte att förglömma bearbetad marijuana för att tjäna mer pengar så att livsälskare kan njuta av mindre tid i sina liv eftersom deras köpt marijuana på gatan är nästan alltid behandlas med lite amoniac eller annat skräp dig mer benägna att lungorna krijgt.legaliseren är lösningen! Låt staten växa ogräs, de tjäna ännu något går kriminella tillbaka och sparar Nederländerna igen några liv "" ett gemensamt på morgonen är en dag utan att oroa dig ''

Cannabis är också bra för en avgör stund eftersom du känner gladare så i ett anfall av skratt du vågar mer, eftersom du inte har god kontroll du säger din åsikt tidigare än normalt

 Sjoerd och mrs. Schouten.De chans dig 5 minuter i ett kafé känner effekten av THC är nonsens. Det beror bara på var du sitter du focust.Voor en lång tid bland rökarna eller blåsmaskiner räknas som passiv rökning. Din kropp är riktigt stark nog att överleva någon tidpunkt. Frekvent exponering kommer så småningom få samma konsekvenser som ovan genoemd.Let väl ungefär samma gäller exponering att måla rök, byggmaterial, dammkvalster, bilavgaser, fabriksgaser etc. Så, inte sitta hela dagen mellan men ta det alltför definitivt inte För att serieus.Groet! Ps. Fyllnings makt som idag kallas är minst lika skadligt!

 MVR schouten.ik am för mitt arbete någonsin varit i ett kafé i ca 5 till 10 minuter, inte alltför länge jag dus.toen gick ut igen märkte jag fortfarande att det påverkade mig eftersom jag var lite ljusare i mitt huvud .Enligt mig vittnade som säkert påverkar åskådare, dessa pengar också för bara röker jag hoppas att jag har på denna geholpengr :-)

De kommer att vara uigelecht åkomma har tagit med vad du gör och sedan bara få talade om dem som använder men hur är det med åskådare skor om de människor som inte använder men mellan zittenwat är konsekvenserna för dessa människor?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också