DVD diskussion: Bruce Lee 40th Anniversary jubileums- Set

Den "Bruce Lee 40th Anniversary jubileums- Set" var, som titeln redan nämnts, publicerad i samband med det fyrtionde årsdagen av Bruce Lee död och samlar alla filmer han någonsin gjort, tillsammans med "Game of Death II" och två dokumentärer.

Inverkan av Bruce Lee

Vikten av Bruce Lee bör inte underskattas. TIME Magazine släppte kinesiska från Hongkong bland sin lista över de 100 mest viktigaste personerna av nittonhundratalet, People Magazine valde honom som en av de största popkulturikoner och bara om varje självrespekt kampsporter tidningen pekade upprepade gånger till den enorma inverkan som Bruce Lee hade striderna världen. Anno 2013 är 40 år sedan som mannen hittades död och det är inte ologiskt att Excesso Entertainment samlas filmverk har fått en ny utsläppt som Bruce Lee 40th Anniversary jubileums- Set.

Film Karriär

Även Bruce Lee föddes i San Francisco växte han som anges på i Hong Kong, där han studerade bland annat balett och andra dansstilar. Age of tretton han undervisade wing chun gungfu av den legendariska Grandmaster Yip Man, men Lee ?? riktiga namn juni Fan ?? var ett verkligt problem barn. Han lockas regelbundna slagsmål i skolan och på gatan var han inte exakt utan skuld, lämnar sin familj, men sedan bestämde sig för att skicka honom på slaget av mognad till USA. När han återvände för en stund till Hong Kong, det var inte utvisas på grund av det faktum att han var till hälften vit, men för att bli en bona fide filmstjärna. Han hade redan förekommit i många produktioner, men det stora genombrottet kom när han var strax innan han återvände till Kina lite del som Kato inredda i tre avsnitt av Batman. Tecknet återupplivades i The Green Hornet, där det blev permanent sidekick Britt Reid. Tyvärr var serien redan efter en säsong bort och Bruce Lee slog under de närmaste åren endast i några små roller ... fram till 1971, då han plockade upp i öst The Big Boss. Till slut kunde han bara njuta av två hela år av berömmelse, eftersom 1973 han dog alldeles för ung, som 32-årig man, från effekterna av en allergisk reaktion mot läkemedlet Equagesic ... eller marijuana ... eller en familj förbannelse. .. eller en brist på kroppsfett ... eller en dunkel mak-attack av sina fiender ... Vad det som helst, här är en kort sammanfattning av vad du kan förvänta dig i denna ruta:

Filmerna i uppsättningen


The Big Boss
Det Bruce Lee tar på sig rollen som den kinesiska arbetare flydde till Thailand Cheng, som möter isen fabriken där han har att arbeta med narkotikahandel. När förneka sina kusiner för att hjälpa chef för fabriken, är de alla dödas ?? vad Cheng lämnar naturligtvis bakom ganska förbannad. The Big Boss var ursprungligen i USA utfärdade som Fists of Fury, vilket kan orsaka förvirring, trots att filmen fortfarande kan hittas endast i den aktuella titeln. Allt ser lite grov och även Bruce Lee visar fortfarande utrymme för förbättringar, men när du börjar tvivla på kvalitet, kommer det att vara en annan fantastisk slagsmålsscen utöver det övertygar dig att stanna kvar.
Fist of Fury
När Chen Zhen återvänder till sin gamla kampsporter skolan, upptäcker han att hans tidigare mästare dog. Under begravningen, vissa japanska karateutövare ?? s som kommer från en närliggande skola strö salt i såret, och Chen bestämmer sig för att lära dem en läxa ... Fist of Fury är utan tvekan en av Bruce Lee ?? s bästa filmer, och första där hans egen personlighet och graciösa stil lyser helt. De starkt stiliserade stridsscener tillhör det bästa av vad genren under åttiotalet hade att erbjuda och faktiskt den här filmen är absolut inte att missa för alla älskare.
Way of the Dragon
Eftersom hans farbror och brorsdotter Wang Chen Ching-hua trakasseras av den lokala maffian, Tang Lung skickas med sin familj till Rom. Det börjar han lära restaurang personal kämpar färdigheter, så att han inte riktigt göra sig populär bland den lokala kriminell organisation ... Way of the Dragon är tsjokvol med bisarra komiska stunder och konstiga tecken, men det var ändå ett steg framåt för Bruce Lee, vars personliga magnetism exploderar nästan från skärmen. Kampen med karate mästare och superstar-till-vara Chuck Norris i den romerska Colosseum är legendariska och en av de bästa någonsin sett i genren var.
Enter the Dragon
Under en kampsport turneringen att den mystiska Mr Han är organiserad på en avlägsen ö Lee deltagare kontaktas av Braithwaite, en brittisk spion som frågar honom om hjälp i avslöja som Han människosmugglare och knarklangare. Detta är faktiskt en amerikansk produktion som leddes av regissören Robert Clouse. Han visste hur man gör det mesta av besättningen och gjorde för några minnesvärda stunder. Att filmaren senare samarbetat med de största kampsporter filmstjärnor i världen, bland annat Jackie Chan, Cynthia Rothrock och Richard Norton säger kanske nog. Ett mästerverk i genren, och den sista filmen Bruce Lee helt visste att leta efter sin alltför tidiga död.
Game of Death
Game of Death har en osammanhängande berättelse och som har allt att göra med det faktum att filmen släpptes flera år efter Bruce Lee dog. Reigsseur Clouse tog över projektet och var tvungen att arbeta med bara 15 minuter av material där Bruce Lee faktiskt inträffat. Genom äldre film och en trio imitatörer, lyckades han till slut allt ändå. Filmen känns lite som ett spel där tecknet ska alltid få högre i en kinesisk torn, men de olika kampstilar som gör passerar i gransknings allt mer än värt.
Game of Death II
En skamlös och oetiskt försök att kapitalisera på framgången av Bruce Lee, år efter hans död. Direktör Ng See-Yuen använt arkivmaterial och en imitatör att göra den här filmen. Finns endast för fullständighetens skull.
Bruce Lee: Manen, legenden och Bruce Lee: The Legend
Två dokumentärer från nu något daterad ögon, men strax efter döden av Bruce Lee släpptes och därför mycket autentisk känsla. Räkna allt och denna Bruce Lee: 40th Anniversary jubileums- Set är definitivt rekommenderas!
(0)
(0)
Tidigare artikel Kläder: varumärket Chanel
Nästa artikel Vad är en budget coach?

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha