DVD diskussion: Batman - Gotham Knight

"Batman: Gotham Knight" är en samling av sex animerade filmer skrivna av amerikanska manusförfattare, men insåg av japanska anime studior, som ligger mellan de två sista Batfilms, "Batman Begins" och "The Dark Knight".

Stå

Också tack vare framgången med The Animatrix, var teckningarna gjorts för att överbrygga klyftan mellan Matrix filmerna, verkar det som inom en snar framtid alltmer förvänta sig att animation används för att ?? live-action ?? utskrifter komplement. Det är verkligen vad som hände med Batman: Gotham Knight hände. Naturligtvis, motivationen att hugga denna DVD tillsammans förmodligen är främst av finansiell karaktär, men avsikten, att enligt skaparna bygga en bro från sex animerade filmer, vardera ca femton minuter mellan Batman Begins och The Dark Knight. Därför så många som fyra olika japanska anime studio ?? s kallas, medan varje film hade en annan regissör. Men var skripten som ägs av amerikanska författare, varav några var inblandade i de två senaste filmerna och andra redan har gjort sina spår i styra animeringssekvenser runt superhjältar i DC Comics. Jordan Goldberg myntade storylines och skrev Field Test, fem av hans kamrater var ansvariga för de andra scenarierna ?? s.

Innehåll

Resultatet består av sex filmer som inte är perfekt är knutna till varandra eller på bio, men här och där ändå bygger på varandra och en del information från Batman Begins eller tidigare filmer i denna mini serie tillbaka gräva. Så det finns att finna någon röd tråd genom berättelserna, men mycket mindre genom animeringen. Varje studio och varje regissör, ​​trots allt, gav sin egen tolkning av Bruce Wayne / Batman och de andra vanliga karaktärer som befolkar Gotham City, som kommissionär Gordon och butler Alfred. Några var särskilt inspirerad av Batman Begins, andra grep resolut tillbaka till serier, och andra kastade överbord alla tidigare inkarnationer och kom med något nytt. Fortfarande, Batman och hans familj i varje avsnitt ?? ?? mycket igenkännlig, så att du aldrig känner att du tittar på en kubistisk återupptäckt. Dessutom är fastställandet av Gotham City, i varje segment från Studio Bihou Närmaste, göra vissa en linje grafiskt genom denna 73-minuters animerad resa. Också trevligt är att vi Fladdermöss se mera blödningar än i filmer eller andra animationssekvenser, som gör allt ännu mer realistiska. Tack vare den japanska!

Diskussion

Batman: Gotham Knight öppnas med har jag en historia för dig, där tre tonåringar berätta för varandra om sina respektive möten ?? ?? med Batman. Bara i den här filmen får vi se fyra mycket olika versioner av Bruce Wayne i kostym: de tre mycket fantasifulla tolkningar av barn och ?? verkliga ?? Batman, vilket är en mycket mer att känna igen. Det är en intressant ?? tänk om ?? - motion, medan animeringen var omhändertagen av Studio 4 ° C, vilket innebär att det kommer att anpassa sig lika många fans. Vätskan tecknarstil är verkligen mycket annorlunda än vad vi är vana vid, men det är också helt enkelt mycket bra och i slutändan visar sig i våra bättre passform Batman än några tidigare försök DC själv.
Två av de sex berättelserna är bara anständigt utan mer. Fälttest kommer att uppfylla många fans av den första timmen med avsky, eftersom vi i det får se hur Batman genom en riktig kraftfält är helt immun mot kulor! Eftersom hans sårbarhet är bara attraktion för en stor del av denna superhjälte som initialt verkar mycket dåligt beslut. Ändå just denna film så småningom en hel del av tillvaron, eftersom vi i slutändan ta reda på varför Batman inte vill använda den här typen av teknik! Också arbeta genom smärta fyller bakgrunden historia vleermuisman i en liknande. Häri en svårt sårad Batman får hjälp av Alfred medan en tillbakablick förklarar hur Bruce Wayne någonsin gick ut på att söka en fakir som kunde lära honom hur man handskas med smärta. Det intressanta är att fakirer själv vägrade att lära sig sina konster Wayne eftersom hans motivation var fel. Ändå mångmiljonär hittade en kvinna som kunde hjälpa honom, som skall omedelbart förklarade hur det är att Batman blir ibland så många uthärda utan fel.
Slutligen finns det Deadshot, en ganska traditionell men välgjord film där Batman måste stoppa den brottsliga Deadshot för kommissionären Gordon nedslagen.
Inte varje segment vet berättarteknik att göra så bra, men tack vare den separata men lämpliga animation och en del intressanta idéer Batman: Gotham Knight säkert rätt att existera. Fans av olika animation serie DC Comics kommer också att vara glad att höra att Kevin Conroy tar Batmans röst på hans vägnar. Conroy kunde höras som Batman inkluderar Batman: The Animated Series, den nya Batman Adventures, Superman, Batman Beyond och Justice League och har aldrig låtit så bra som den maskerade hjälten. Han använder denna gång en något lägre röst, oavsett karaktär och den mörka atmosfären i fem av de sex segment verkligen gynnades. Synd det var ingen tillgänglig från The Dark Knight, men alla röstskådespelare lyckas leverera trovärdiga föreställningar. Soundtracket, som ibland lånar element från Batman Begins är mycket bra, även stör musiken några gånger under mindre spännande passager.
Sammanfattningsvis kan vi säga att med Batham Batman: Gotham Knight absolut inga nya fläktar för dem kommer att vinna, men att de som redan på karaktären håller denna DVD får förvärva nästan blint. Bara synd att vi har återigen inget extra utöver ljudkommentarer från Warner Brothers.

TEKNISKA DATA

  • Regi: Yasuhiro Aoki, Futoshi Higashide, Toshiyuki Kubooka, Hiroshi Morioka, Jong-Sik Nam, Shoujirou Nishimi
  • Manus: Josh Olson, Jordan Goldberg, Greg Rucka, Brian Azzarello, Alan Burnett, David S. Goyer, efter en karaktär av Bob Kane
  • Produktion: Toshi Hiruma, Mitsuhisa Ishikawa, Masao Maruyama, Eiko Tanaka
  • Musik: Christopher Drake, Robert J. Kral, Kevin Manthei
  • Montering: Joe Gall

KONSTNÄRLIG BLAD

  • Kevin Conroy
  • Jim Meskimen
  • David McCallum
  • Jason Marsden
  • Corey Burton
***
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha