Dutchman s ekonomiska liv i 2009. Men hur?

Luise Engström December 26, 2015 Miscellanea 16 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Den globala ekonomiska krisen tvingar holländaren att leva ekonomiskt under 2009. Efter år av överflöd åren av motgångar har anlänt. Det är i sig en dålig sak, särskilt för de människor som redan utblottade. Å andra sidan minskar konsumtionen i en tid där miljön också lider enligt vår kultur av girighet en bra sak. Låt oss en ta några år märkning tid och så miljön att ge lite vila. Mät hur vi kan leva mer ekonomiskt?

Avsikterna för 2009: mindre fickpengar och spara mer

ING ekonomiska Bureau, en undersökning som offentliggjordes den 2 Fredag ​​Januari på intentioner holländarna. Detta visar att de nederländska vill spendera mindre pengar och vill spara mer. Sextio procent av de tillfrågade kommer att spendera mindre pengar, medan femtiofem procent säger att de kommer att öka sitt sparande.

Där nedskärningar?

Var du ska börja skära ned på nederländska?
  • 33% säger att de vill dra ner på välgörenhetsorganisationer.
  • 33% säger att bilen för att göra mer monter.

När holländarna vill spara?

Det finns några viktiga frågor som utgör mest för din plånbok:
  • SLUTA RÖKA
  • ett nytt jobb
  • fullständig utbildning
  • höst

Visa Etsel: Klipp inte så bra för ekonomin, bra för miljön och andliga rikedom

Pengar måste rulla. Det är ett smörjmedel i ekonomin. Därför spara eller inte klippa så bra strategi är att bidra till den ekonomiska igen. Det är sant. Men å andra sidan, är den ett bra utseende där pengarna allt använt. Överdriven konsumtion är bara dåligt för miljön och i slutändan, dåligt för ekonomin. Ekonomin drar nytta av en ren miljö. Konsumera Juniors skulle kunna ge ett betydande bidrag.
Det vore bra om myndigheterna att hantera krisen tid att reformera när ekonomin genom att ta större hänsyn till miljön. Huvudinriktningen bör vara renare energi. Regeringen bör pumpa in mer pengar i renare energi som är helt klart framtiden. Vi måste också komma bort från vårt beroende av oljeländerna. Under de senaste åren har priset på råolja har stigit så högt att det har påverkat västerländska ekonomierna. Med alternativa energikällor en helt ny världsordning dyka upp i vilken alla länder i världen kan dra nytta av low-end icke-förorenande energi.
En ekonomisk kris är också bra för vår andliga rikedom. Det lär oss att inse att allt inte är så självklart och att vi borde fokusera mer på Gud att hjälpa oss med våra problem. Vad vi längtar efter Guds välsignelser. Vad Gud vill av oss är medvetna om förhållandet mellan honom och människan. Om för mycket är givet, vi tar det till nominellt värde. När vi får välsignelser intermittent, vi accepterar detta utan något behov av erkännande. Då och då måste vi komma ihåg att Gud styr världen och att vi bör prisa honom. Vi glömmer Gud alltför ofta som det går bra med oss. Vi glömmer att det är han som ger oss rikedom.

Hur känner du inför ett mer ekonomiskt liv under 2009? Ge din åsikt!

Hur känner du att behöva leva ekonomiskt under 2009 och kanske 2010? Kommer ni egentligen? Eller kommer du bara spendera pengar för att hålla ekonomin på väg? Tror du att en mer ekonomisk liv är bra för miljön? Och vad gör det till ditt andliga liv?
Ge din åsikt igen längst ner i denna artikel i reaktionsblocket!
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha