Dubbla månad räkningen nederländska energiföretaget

Heike Hammarberg Februari 27, 2016 Miscellanea 3 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Några av kunderna i det nederländska energiföretaget kommer i September 2015 två konton: att i augusti och som september. Detta beror på noterna nu i förväg i stället för efteråt ska betalas. Vem av denna förändring i betalningssvårigheter är att göra en betalning med NLE. Har du inte håller med om denna förändring och vill byta till en annan elleverantör, kan detta vara ganska bra. Men kom ihåg att du förlorar ditt boarding rabatten.

NLE kunder får dubbelföreställning

Några av kunderna i det nederländska energiföretaget kommer i September 2015 två räkningar eller autogiro. Anledningen är att NLE byta till en annan betalningssystem. Där en gång i månaden i efterskott skulle betalas, att kunder från September 2015 betala räkningen varje månad i förväg. Anledningen NLE lägger fram för denna förändring är att de kan hålla ett bättre grepp om det här sättet på defaulters. När du inte betala en faktura varje månad kan sedan agerat tidigare. NLE visar också att övergången till det nya betalsystemet i framtiden kan se till att den faktura varje månad går ner. Hur mycket detta kommer att gå ner är fortfarande oklart.
Åtgärden gäller för alla kunder, men inte genomförs samtidigt för alla. Därför kan det vara så att du redan har ett konto har inte fått ett brev eller e-post. Kanske du bara komma in i början av 2016 en dubbel samling av det nederländska energiföretaget.
Lojala kunder är förståeligt upprörda massivt på denna åtgärd. Detta beror främst på grund av denna förändring i september månad två energiräkningar faller samtidigt på mattan, nämligen augusti som kommer att betalas i efterhand och september innan de skrivs. När du tittar på en genomsnittlig elräkning om ?? 170 - belopp då du kommer att förstå att för många familjer är en stor tugga av budgeten. Tidpunkten så rätt efter semestern är också mycket olycklig.

NLE kan skicka bara två räkningar i en månad?

Konsumentorganisationen har fått många klagomål från kunder NLE som inte håller med detta sakernas tillstånd. De undersökte därför om det kan lagligt bara. Slutsatsen verkar som det kan lagligt. Detta innebär naturligtvis inte att många människor anser att åtgärden som mycket onklantvriendelijk. Åtgärden var också just meddelat i den andra veckan i augusti 2015, vilket gör det svårt för personer med låg budget att ta hänsyn till. Konsument svar på strömmen klagomål skickade ett brev till NLE med uppmaningen att överge ändringen. Det är också möjligt att en kundgrupp kollektivt gå till domstol är att utmana åtgärden.

Återbetalning eller överföring

NLE har angett att det är möjligt för människor som befinner sig i ekonomiska problem på grund av den dubbla insamling för att göra en betalning, så att beloppet kan betalas ut i delar. Kunder som önskar komma i fråga för detta ändamål bör ta kontakt med NLE.
Kunder som ett resultat av programmet beslutar att inte längre vill vara kund hos NLE ges också möjlighet att växla utan påföljd. Normalt förtida uppsägning av kontraktet relaterade böter. Detta behöver inte i detta fall, därför inte skall betalas. Men här är fortfarande en hake: kunder som slutar i förtid förlorar sin ombordstigning bort av detta ?? 110, -.
Om du ändå vill byta detta är mycket enkel. I Nederländerna alla kan välja med vilken han och gasflödeshastigheter minskar och det kan ändra hela året. Det finns olika jämförelse webbplatser där du kan fylla i dina uppgifter för att se vilken energileverantör är billigast för dig. Omkoppling är lätt via internet. Många energileverantörer har en bekväm transferservice, så du har inget att oroa sig att säga upp ditt gamla avtal. Efter att ha passerat mätaren gjorde du byter. Genom gest av NLE, du som sagt ingen påföljd för att betala för att byta kabel.
  Like 0   Dislike 0
Nästa artikel Brädspel ?? Risk
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha