Drone: Jamara X Hornet, en mycket snabb quadrocopter

Surret från Hornet X-Jamara varumärke är en mycket robust drone och enligt tillverkarens lämplig för barn från 12 år. Drönare är av typen quadcopter eller QuadroCopter, på grund av enheten med hjälp av fyra propellrar. Nybörjare piloter kan flyga i nybörjarklassen. Här får du en hel del stöd under flygning och är mindre troligt att du träffar objekt. X-Hornet år 2015 har ett rekommenderat pris på 60 euro och finns i butikerna i Nederländerna och Belgien. Vad är specifikationerna för X-Hornet från Jamara? Föräldrarnas övervakning krävs om quadrocopter flögs av barn?

Jamara

Jamara är en av de få större modellers som fortfarande kallar ett familjeföretag med stolthet. Anno 2015, fyra av de sju förvaltnings medlemmar från samma familj. År 1973 bröderna Natterer ett modellbygge bolag med säte i sina föräldrars hem i Leutkirch, Tyskland. Efter lite sexton år Jamara innebär en stor byggnad i den tyska Altmannshofen. Efter fyra år av explosiv tillväxt, en speciell hus byggt i Aichstetten, där företaget 2015 fortfarande står högkvarter. Dotterbolaget Jamara Toys grundades år 2000. Under detta varumärke ingår även de revolutionära quadcopters, helikoptrar och drönare hexacopters. År 2013 familjen, tillsammans med hundratals anställda över hela världen, firade den trettionde årsdagen av Jamara.

Den Jamara X-Hornet

X-Hornet faller inom det område där X-Jamara Flash faller under. Dessa drönare är vid första anblicken mycket lika. Den största skillnaden är i storleken på quadrocopter. X-Hornet är mycket kortare och därför mycket mer kompakt och något lämpligare att flyga inomhus jämfört med Flash quadrocopter. X-Hornet säljs under namnen Jamara Hornet, Jamera i X-serien och X-Jamara Hornet turbo quadrocopter. Om du aktiverar turboläge på den medföljande controller, kan du flyga upp till 40 kilometer i timmen med enheten. X-Hornet kan också drivas i två olika lägen: nybörjare och expert. När det första läget, perfekt för oerfarna personer och barn över 12 år, får du mycket stöd när de flyger, men mindre stunts kan återkallas. I det andra läget gör du får när kite mycket mer frihet. Om du köpte den kommer att levereras helt RTF X-Hornet. Så du gör något själv för att sätta dig tillsammans. Den quadrocopter drivs av fyra propellrar och har en solid fall. Praktiskt om du flyger när de flyger till objekt. Detta drönare är inte utrustad med en kamera.

Huvud Specifikationer

Enligt den officiella webbplatsen för Jamara är de viktigaste funktionerna i X-Hornet på följande sätt:
 • Tillverkare: Jamara
 • Modell: X-Flash - Drone
 • Typ: drone, quadrocopter, quadcopter
 • Mått:
 • Stunts: flip, rotera 360 grader, flip och snurra
 • 2015 Listpris: 60 euro
 • Styrning: controller
 • Flyg lägen: nybörjare, professionell och stunt
 • Ljus: LED
 • Max. Hastighet: upp till 40 kilometer i timmen

Se flyga X-Hornet

Innan du bestämmer dig för att köpa den här stunt utan drone kamera, är det bra att först läsa några recensioner och titta på video ?? s. Så du ser vad experterna tycker om drone och hur en flygning med X-Hornet faktiskt ser ut. Ett antal videor på Youtube video webbplats:
 • Packa upp drone och specifikationer: https://www.youtube.com/watch?v=-_9hiPjrW8w
 • En inrikesflyg och flyg: https://www.youtube.com/watch?v=nTxeQHhIthQ
 • Specifikationer, utomhus flygning, stunts och kontroll: https://www.youtube.com/watch?v=4XDPqskkYrU
 • En tysk översyn på den gula X-bålgeting drone: https://www.youtube.com/watch?v=yBTnyJ6W5Cs

Föräldrakontroll

Enligt tillverkaren Jamara är drone lämplig för barn över 12 år. Yngre barn snabbt förlorar nämligen kontroll över drone snabbt och kan små delar av den kompakta X-Hornet förtäring. Vissa webbplatser säljer X-Hornet med tips från 6 år eller 7 år. Det är mycket avskräckas av Jamara eftersom quadcopter hastigheter på upp till 40 kilometer i timmen kan få. Redan som barn som är 12 år och äldre flyga drönare, rekommenderas som en förälder eller lärare alltid hänga med. Föräldrakontroll är mycket önskvärd i flygande drönare.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha