Dromida ominus Quadcopter, en mycket robust surr

Drönare av Dromida ominus varumärke är nästan oförstörbar. Den quadcopter är nämligen konstruerad för att utföra stunts och ta stryk. Mindre reparationer av den kompakta surr kan utföras enkelt hemma. Den Dromida ominus quadcopter är till salu i Nederländerna och Belgien i färgerna röd, grön, gul och blå, och är tippad som en bra drone för barn. Vilka är specifikationerna för den fjärrstyrda enhet? Är ominus väl som lämpliga för yngre barn?

Företaget bakom ominus quadrocopter

Många fans av innovativa leksaker har anno 2015 ibland jätten Hobbico hört från Amerika. Företaget har sitt huvudkontor i Champaign, Illinois. Företaget sysselsätter i år 2015 mer än 600 anställda som fokuserar på mer än 30 varumärken. Stora märken av Hobbico inkluderar Revell, Stora körfält, Realflight, Monokote, Carl Goldberg produkter, Electrifly och Estes Industries. USA: s leksakstillverkaren grundades 1971 av Bruce Holecek under namnet Tower Hobbies. År 1985 företaget samman med Great Planes Modell Distributörer och Hobbico föds. Runt 2007 börjar de också producerar RC drönare och quadcopters. Dessa är bland annat släppt under varumärkena Revell och Dromida.

Den Dromida ominus Quadcopter

En av de första drönare i bolaget var Dromida ominus quadcopter. Det är utan motstycke i världen som en första drone drone var så framgångsrik. Detta quadcopter utan kamera är uppskattad för sin robusta natur och det faktum att du kan fixa det lätt. Den ominus efterträddes av Dromida Kodo mini: en kamera drönare. Via den medföljande sändar ominus kan sättas i fyra lägen. Användaren kan bestämma hur mycket ?? hjälpa ?? de vill under flygning. Det är också under 2015 en av de mest robusta drönare på marknaden och definitivt på gång tootje. Totalt kan du efter laddning via den medföljande USB-kabeln till 15-minuters flygning och stunts i luften.

Till salu i olika färger

Drönaren är i Nederländerna och Belgien till salu efter olika leverantörer såsom Bol.com, Toemen.nl, The Border Online RC och Verspaget.nl. Eftersom drone på grund av enkel fix och robust karaktär är så lämplig för barn över 14 år, finns i flera ljusa färger drönare. Du kan köpa drönare i:
 • Blå
 • Gul
 • Grön
 • Röd

RTF eller RTG

I olika leverantör, både online och offline, ser vi förkortningarna RTF eller RTG läggs till produktnamnet på ominus. Redo att flyga RTF medel och medel RTG redo att gå. I båda fallen gör du själv inget att montera innan du gör en första flygning av drönare. Om du RTB bakom namnet i listan måste du göra själv kreativt innan du flyger drönare i luften.

Mot flygande föremål

Kul att flyga. Lätt att flyga. Nästan omöjligt att bryta.
Företaget bakom drone annonserar texten ovan. Du kan enkelt drone att flyga mot väggen eller mot andra föremål. Det är nästan omöjligt att bryta Dromida ominus quadcopter. Emellertid bör avbryta något litet surr lätt kan repareras. Du får på de flesta holländska och belgiska leverantörer är även ett stort antal reservdelar om du köper Dromida ominus.

Vad får du?

Den kompletta box innehållande Dromida ominus quadcopter bör innehålla åtminstone följande delar:
 • den ominus quadcopter
 • 2.4GHz sändare
 • Uppladdningsbart LiPo batteri med USB-laddare
 • AAA-batterier
 • Extra uppsättning propellrar

Specifikationer Dromida ominus quadcopter

Enligt den officiella webbplatsen för varumärket ominus och Hobbico företag, specifikationer och funktioner i ominus enligt följande:
 • Namn: Dromida ominus
 • Typ: Quadcopter eller quadrocopter
 • Lämpliga: nybörjare och avancerade.
 • Vikt: 101 gram
 • Färger: gul, grön, blå och röd
 • Flygtid: 15 minuter
 • Laddningstid: 30 minuter i genomsnitt med ett nytt batteri
 • Material: metall och plast
 • Fjärrkontroll: 4 kanaler - 2,4 GHz med hjälpfunktioner

Råd Ålder

Drönaren är ominus år 2015 även känd som en drönare mycket lämplig för barn. Du kan visserligen svårt att bryta honom och mindre reparationer själva kan göras enkelt. Den rekommenderade åldersgränsen för vissa annonsörer står på tre eller sex år. I den officiella handboken för quadcopter ominus uppgav rekommenderade åldern från 14 år. Den drone kan orsaka skador eftersom om den träffar människor eller djur. Det är även flygande en drönare är inte lätt. Barn, men även vuxna, behöver dussintals flygningar ere de kommer att ha kontroll mästare. Också på ominus drone.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha