Dressyr i Belgien: övningarna från L prövningar

De regionala dressyrtävlingar hålls i Belgien enligt klasserna E, A, L och M. I denna artikel kommer vi att diskutera vilka specifika övningar kommer att diskuteras experiment i L. Nivån L kommer efter nivåer av E och A, och är också kallad nivå två. Denna studie är redan något utöver det vanliga grundläggande övningar men skulle fortfarande vara möjligt för varje kombination, förutsatt att tillräcklig och lämplig utbildning och uthållighet. I denna artikel kommer vi bara diskutera de övningar som är nya i L-test. Läs andra artiklar i vilka övningar ställs i prov E och A smak

 Collected trav

Var i de föregående två klasser, försöket startade genom att arbeta trav, meddelar L piloten att komma in i ringen i uppsamlat trav.
Även efter starten av testet är att köras i alla insamlade trav, om inget annat efterfrågas.

 Kurzkehrt

A7 är en svänger bad om hand i L6 rättegången kommer att omvandlas till en retur sväng på huk kallas det "kurzkerht". Den här övningen är faktiskt motsatsen till en sväng för att gå tillbaka förskottet. I det här fallet har vidare till 180 ° åt vänster eller höger, där den bakre handen förblir mer eller mindre på samma ställe. Bakdelen måste släppa alla fall!

 Bakåt - galopp

I L experiment måste kombinera först bakåt och därifrån mot honom i samlad galopp. Detta förutsätter att hästen gäller från bakdelen kan galopperande mot honom och skarpt vände benet hjälpmedel!

 Contra Galop

Från L tester också uppmanas motverka galopp. Det bör gå hästen i rätt ledning till vänster, eller vänster galopp på höger galopp. Dessutom bör ljus föras till utsidan med huvud och hals, och måste vara tillräcklig i balans för att upprätthålla en måttlig takt galopp.

 Enkel stigningsändring

En enkel stigningsändring under L piloten frågade flera gånger. Detta innebär att man gör en övergång från galopp att gå och sedan omedelbart tillbaka skall ställas in i andra galopp, igen från steg.
(0)
(0)
Tidigare artikel Egenskaper hos choklad
Nästa artikel Vad gör en fotograf?

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha