Dreams: nyfikenhet och Situationer Måls


Drömmar har alltid fascinerat mig, sedan urminnes tider. Vi vet också att det föreligger särskilda tolkar i domstolarna av kungar, i början av civilisationen. Men år 1800 far till psyko Sigmund Freud och Carl Jung och senare, de har revolutionerat den här världen. Sedan dess har mycket han har studerats inom detta område, men drömmer fortfarande förvåna oss med olika betydelser och tolkningar därav, som råkar vara närvarande varje gång.

HAR mardrömmar

Ofta människor har samma typ av mardröm skrämmande. Till exempel, jagad av ett monster är ett gemensamt tema för drömmen hos både vuxna och barn, men också förstå jagad, eller förloras, eller har tänder som faller, faller, eller drunkna.

BLINDA dröm?

Den blinde dröm lika mycket som seende. De kan också drömma samma bilder, om de blev blind efter födseln: blinda från födseln, men dröm att använda andra sinnen än synen.

Småbarn och DRÖMMAR

Spädbarn dröm precis som oss, men vad de drömmer skiljer sig från äldre barn och vuxna. Till exempel behöver de små inte drömma sig upp till tre års ålder.

Drömma i SVARTVIT

Vissa människor, upp till 12% av befolkningen, har drömmar i svartvitt och att de inte ser någon färg. Sömn experter kan ännu inte bekräfta, dock om dessa förändringar gäller huruvida det känslomässiga planet hörs i en dröm.

Har en idé BRILLIANT

Visste du att en del kändisar har blivit känd på grund av en dröm jag hade en natt? Det är så det började sagan "Twilight" och som medlem i Beatles, Paul McCartney, har tänkt om den berömda låten "Yesterday".

Drömmen om FALL

Dessa drömmar inträffar vanligtvis i början av natten, och detta sömncykel kallas fas 1. De som ibland göra drömmen att falla, vaknar de upp med en plötslig ryck rörelse och ibland faller tenderar att hänvisa till något de känner utom kontroll i sina liv.

LÖPTID DRÖMMAR

Drömmarna sista under en viss tidsperiod, beroende på vilken del av natten visar sig. Dreams kortare sker efter den första fasen, medan den dröm som kan pågå upp till 45 minuter tyder på att det är närmare att vara vaken.

Premonitory drömmar

Från tid till annan det händer att drömma om framtiden: dessa typer av drömmar kallas varning. Det mest kända fallet av denna typ av dröm är när Abraham Lincoln såg sin egen död och tre dagar senare, som vi alla vet, mördades av John Wilkes Booth.

När kvinnor DREAM

Kvinnor drömmer ofta om att vara i ett hus med andra människor runt omkring. Mardrömmar kan omfatta känsla jaga, att förlora en nära anhörig, låt. Studier visar att kvinnor tenderar att ha mer livliga drömmar under graviditeten.

När människor DREAMING

Studier visar att män drömmer om externa situationer, till skillnad från kvinnor. Män dröm sex, mycket mer än sina kamrater. Mardrömmar män visar slutligen mer aggressiva tendenser, som slåss.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha