Dr. Sylvain Mimoun Samråd: Marie-Agnès vill krydda upp gift liv

Dr. Sylvain Mimoun Samråd: Marie-Agnès vill krydda upp gift liv

För 26 år, Marie-Agnes och Denis är ett par. Hon har precis börjat boken av EL James, och skulle vilja införa spelet till deras kön.

 Innehållet i den här artikeln
  •  Samråd 1: Marie-Agnès vill snyggare kön
  •  Samråd 2: Marie-Agnès väckte nyfikenhet Denis
  •  Samråd 3: Marie-Agnes och Denis lyckats krydda upp deras förhållande

Samråd 1: Marie-Agnès vill snyggare kön

Genom att lösa, säger Marie-Agnes "Fram till dess är det mycket som händer med min man, men jag har nästan 50 år, och om min sexuella liv inte förändras nu, jag är rädd att det för sent efter. Dessutom en vän rådde mig att läsa en bok, Fifty Shades of Grey, och jag har insett att det émoustillait mig. "

Precis som miljontals kvinnor runt om i världen, Marie-Agnès och gav sig genom trottoaren av 560 sidor: en ung kvinna förälskar sig i en rik man, som också blir förälskad, men genom att säga att kommer att vara på sin tjänst för hans glädje för henne. Han kommer att "utbilda", ta henne till den mjuka sadomasochism. Boken är berättad av en kvinna, och passerar i en chic miljö, det uppenbarligen inte ont kvinnlig känslighet och gör det möjligt för SM konventionellt ritualiserade tankar, men inte smutsig.

Om Marie-Agnès är upprymd av sin läsning, hennes man, är han bekymrad över plötsligt se om begär kramar. Dessutom skulle hon vilja presentera dem spel, men när hon uttrycker ett förslag, verkar chockad Denis. Jag frågar om det har hänt att fantisera dem att spela lite tillsammans. "Ja, när vi var unga", säger hon svarar. Jag förklarar: "Att få din man att ändra, inte berätta om dina önskemål när som helst. Vänta tills den har roligt, vare sig i spänning. Så ditt förslag kommer att förknippas med glädje. "

Jag frågar honom: "Vet du vad han gillar, sexuellt talat? "" Han älskar att jag satte på honom, men det stör mig en hel del. "" Kan du ta denna inställning? Det är ni som vill ha något. Om han får tillfredsställelse som det kommer han att minska sina försvar och du kan framkalla spel utan att märka. Vi måste återställa sexuell medverkan mellan dig, omedelbart göra det eller det spel. "

Målet är för henne att lämna den positionen Andromache, att öppna dörrarna för kommunikation. Jag frågar honom: "din man vet att du läser den här boken? "" Nej, men jag tror inte dölja det. Det är på soffbordet. "Men, är täckningen inte mycket suggestivt, Denis kan mycket väl inte vet vad det är.

Jag föreslår honom att byta plats under deras förhållande, och försöker prata med henne så lättsinnigt, hans läsning: "Du vet, jag läser en överraskande bok. Jag tycker att det är svårt att släppa taget när jag blir tagen av berättelsen ... det finns tillfällen erotiska ... jag visste inte att det skulle påverka mig så mycket. "Eller till och med att få honom att läsa passager. Vem vet? Kanske kommer han även att lockas av de fantasier som beskrivs i denna bok, är fantasy bara en fantasi spel, en smekning i sinnet.

Samråd 2: Marie-Agnès väckte nyfikenhet Denis

Marie-Agnès kommer bara en månad senare. "Det gick bra. Tja, inte illa. Första gången jag tog över posten som Andromache, var han nöjd. Men den andra gången, sade han, "Men vad händer? Det är alltid så här nu? "Det stoppade mig nätet! Under flera dagar hade vi inte ha någon kontakt. Jag kunde inte berätta för honom om boken jag var rädd för hans reaktion. "Det idealiska skulle ha varit att göra det Denis som om han såg ingenting av intentioner hans hustru, och han drar nytta av förändring. Genom att reagera så stannade han potentialitet sexuell delaktighet mellan dem.

Innan frysning klimat tog Marie-Agnès tillflykt i sin bok. Igen stimuleras, det motiverade henne att återvända till Denis. Lyckligtvis gjorde han det första steget och frågade henne vad hon läste. Hon berättade för honom så entusiastiskt att han sa till henne: "Jag kunde läsa det? "Hans första reaktion var att svara:" Nej, nej, jag har rätt i det! "Men detta inte blockera situation igen. I själva verket, samma kväll, de älskar igen.

Och några dagar senare bad hon att läsa en passage hon hade valt en scen där hjältinnan, Anastasia, vill älska, och där Christian Grey vägrar lämna väntan och leker med sin önskan. En läsning som inte lämnar oberörd Denis.

"Jag sedan förvånad över att återvända boken", säger Marie-Agnès. Han berättade även henne att han inte tror att i hans ålder, han skulle kunna ha rapporter och så ofta som det händer också. Han avslutade med att säga: "Först var jag orolig eftersom jag undrar varför du hade förändrats. Om du hade känt någon eller inte, och framför allt hur jag kunde träffas. "Han satte press och gick in i prestationsångest, vilket är det bästa sättet att få en dålig erektion.

Det faktum att en viss medhjälp installeras dem, sätta denna sida av prestationsångest eftersom delaktighet bränslen spänning. Vid det här laget, har saker och ting förändrats en hel del.

Det känns att det föreslagna Marie-Agnès genomföra sexuella lekar, har blivit mindre viktigt eftersom det känns bättre i sitt sexliv. När det gäller Denis, överträffade han sin ångest. Detta betyder inte att allt är bra, men det går i rätt riktning.

Samråd 3: Marie-Agnes och Denis lyckats krydda upp deras förhållande

En månad senare, kommer de tillsammans. Mer vana, talade hon: "Så småningom blir det att bli fler och fler medbrottslingar, jag är glad." Jag frågade hur han såg det hela. Han svarade: "Mycket bra, men jag var rädd för att inte vara upp till det, medan jag drömt om i flera år! "

Jag är positiv förstärkning "Bravo för att ha kunnat skapa denna förändring och har använt denna möjlighet att etablera delaktighet mellan dig, som är den mest nödvändiga sak att förlänga lust och njutning. "Marie-Agnès tillägger dock:" Men jag skulle vilja sätta på plats i spel som boken ". "Åh nej! Jag kommer inte att vara en tortyr rum i huset! "Utbrister Denis.

Jag säger till dem: "Utan att gå in allt eller inget, vissa par ha kul att knyta handleder eller vrister. Andra anta en speciell position, erbjuder sexiga kläder, för att skapa överraskning och öka spänningen. Men det måste förbli ett spel och det är roligt. "

De lär sig att de köpte tillbehör: handbojor omgiven av rosa fjädrar och ett pannband. Sedan dess har de använda vissa tider och vissa inte. De har inte fallit i fällan att någonsin. Den här boken och vad de gjorde bidrog till att krydda upp deras förhållande. Jag drog slutsatsen: "Jag tror att du kan komma undan ensam nu. Men om du känner behov, förblir min dörr öppen. "

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha