Dr Raths kampen mot läkemedelskartellen

Dr Matthias Rath är en läkare med en annan syn än majoriteten av läkarna. Han kallar sina kolleger, representanter för läkemedelsindustrin. Dr Rath sade att många sjukdomar är onödiga. Det finns ett botemedel för varje sjukdom för handsfree. Mänskligheten kan frigöra sig från alla sjukdomar. Men läkemedelsindustrin utkämpar krig mot försvinnandet av sjukdomar.

Innehåll:

  • Hälsosam kost förebygger sjukdom
  • Den sjukdomsfria värld
  • Varför människor inte läkt?
  • Fascismen och läkemedelsindustrin
  • Den nazistiska Fritz ter Meer
  • Läkare tror blint
  • Varför släppa maten?
  • Medicinering
  • Världen är en stor Auschwitz
  • Företag med sjukdom

Hälsosam kost förebygger sjukdom

Dr Rath, en tysk examen läkare, en av grundarna av Cellular Medicine som upptäckte genom forskning att vitaminer, mineraler, aminosyror och andra mikronäringsämnen sjukdomar kan lösas utan skadliga biverkningar på kroppen. Dr Rath är född 1955 i Stuttgart. Hans studier har visat att ökat intag av vissa mikronäringsämnen för att förebygga och bota sjukdomar är kända. Han är en förespråkare av näringstillskott som innehåller vitaminer, mineraler och aminosyror. Även i grönt te är bra material för att förhindra sjukdomar. Han kritiserades för det, men detta har inte avskräckt. Han talar om en konspiration i den medicinska världen. Andra samhällsområden sätts i scenen genom att ha myndighetsbefogenheter. I den här artikeln, bara de medicinska aspekterna av Dr. Raths syn behandling.

Den sjukdomsfria värld

Enligt forskning är att förebygga sjukdom genom att konsumera stora mängder vitaminer, mineraler, aminosyror och spårämnen. Läkemedelsindustrin har äta vitaminer som kosttillskott motarbetade genom att hävda att vitaminer kan ätas för mycket och därmed orsaka skadliga biverkningar. Men det har någonsin dött av att äta vitaminer. Genom ett överskott av att konsumera droger, död människor regelbundet. Många mediciner har döden som en bieffekt. Läkemedelsföretagen har inget intresse av ett sjukdomsfritt värld.

Varför människor inte läkt?

Varför skulle aktieägarna i Bayer, BASF, Hoechst och många andra tillverkare drog inte vill att folk läkt? Svaret är enkelt: aktieägare och investerare förlorar sina pengar. Många chefer från läkemedelsindustrin förlorar sina välbetalda jobb. Vissa människor kommer att säga att denna industri helar bara människor. Men det är ett resultat av många års välorganiserad propaganda i kombination med lobbying på högsta politiska nivå. Denna propaganda kommer att vara mycket subtil, som om det var offentlig information.

Fascismen och läkemedelsindustrin

Företaget Bayer, BASF och Hoechst är delar av det forna IG Farben. Läkemedelsföretaget har finansierat ökningen av Hitler och hans parti. Auschwitz, den största koncentrationslägret var ett arbetsläger där arbetstagarna arbetade för IG Auschwitz. Det var en del av IG Farben. Flera ledande befattningshavare i IG Auschwitz dömdes i Nürnbergrättegångarna, tillfällig domstol i nazistledarna. Ledande befattningshavare i IG Farben som Fritz Ter Meer, gick efter en kort fängelsestraff precis kommit tillbaka till arbetet på sitt gamla företag som hade döpts.

Den nazistiska Fritz ter Meer

Fritz ter Meer var skaparen av Codex Alimentarius, som vitaminer till medicin märktes. Detta gör vitaminer ansågs farliga eftersom de hade många biverkningar. I själva verket, vitaminer ofarlig och hindra dem från sjukdomar, såsom cancer, diabetes mellitus, hjärt-kärlsjukdomar och många fler. Så man kan säga att den fascistiska ideologin att förslava människor har flyttats för att övertyga folk att dyra läkemedel är bra, medan vitaminer och näringsämnen kommer med alla typer av faror.
Utdrag ur en broschyr av Dr Rath.

Läkare tror blint

Eftersom människors medicinska myndighet blint på deras ord tror är en stor del av mänskligheten har blivit en slavisk anhängare av industrin. Medici är utbildade av universitet som bara speglar synen av läkemedelsindustrin. Det är därför som läkare och läkare inte skratta åt alternativa terapier och effekterna av hälsosam mat åt sidan.

Varför släppa maten?

Vår mat är inte så hälsosamt som förut. Det rekommenderade dagliga intaget värden som förkunnar alla ström myndigheter världen är fel, enligt Dr Rath. Folk skulle vara mycket mer hälsosam frukter, grönsaker och kosttillskott bör äta. Det finns tusentals av medicinska akademiker som delar denna vision. Vilka är skälen till att maten har blivit ohälsosamt?
1. Användningen av herbicider och pesticider
Det kommer alltid att finnas rester av bekämpningsmedel på maten. Du bör tvätta grönsaker mycket bra men det är nästan omöjligt att få bort bekämpningsmedel. Endast ekologiska livsmedel är fri från bekämpningsmedel men även där kampen mot läkemedels lobbyn. Det gör att till exempel se i dokumentärer som ekologiska livsmedel med icke-ekologiska metoder ökat. Det är dålig publicitet för ekologiska livsmedel, men det är inte sant. Odling av ekologiska livsmedel är ansluten till högt ställda krav. Det kan till exempel år inga bekämpningsmedel används på en bit mark innan den första skörden kan kalla sig ekologiskt.
2. Den genetiska manipulering av mat
Det har varit genetiskt modifierade livsmedel i omlopp. Kött kan vara genetiskt höjas. Alla typer av majs och tomat är genetiskt föds och sedan bearbetas till produkter i förpackningar stoppas medan på förpackningen är inte alls att det är en läsk med fruktos som socker från genetiskt modifierad majs.
3. Förberedelse
Genom att förbereda mat felaktigt försvinner alla näringsämnen. Framför allt ser mikrovågsugnen att kvaliteten på maten är helt värdelös. All forskning som säger microwaving mat är nyttigare än tillagad mat med vatten sponsras av industrin. Om en utredning är inte oberoende, det är inte trovärdigt eller tillförlitlig. Det finns oberoende vetenskapliga studier som genomförts som tyder på att mikrovågsugn livsmedel är cancer för hälsan. Dr Hertel är en schweizisk oberoende forskare. Han publicerade en rapport som slutsatsen var att äta mikrad livsmedel faror innebar. Han har tidigare dömts av en domstol! Efter en kamp på 10 år, en högre domstol upphävde domen. Under tiden, har mikrovågor stor spridning i butiker och hem och blev världens genom media översvämmas med opålitliga undersökningar och drog slutsatsen att mikrovågsugnen mat är nyttigare än tillagad mat med vatten ..
4. Transport
Genom att transportera mat i containerfartyg, flygplan och lastbilar, är en produkt av lägre kvalitet. Tänk på frukt som alltid är precis innan den plockas mogna så att den kan mogna i flera dagar. När du väljer mogen frukt och äta rätt är mycket hälsosammare.
5. För mycket raffinerade produkter
Vi äter för mycket raffinerade produkter som vitt socker, vitt mjöl, pasta, vitt ris och vitt bröd. Matsmältnings mekanismen för vår kropp är inte byggd för att hantera raffinerade livsmedel. Det omvandlas till socker och fett som kroppen har stora svårigheter att bli av med det. Detta gör hälsosamma näringsämnen absorberas sämre.

Medicinering

Användningen av läkemedel leder till den naturliga balansen av bakterier som är orsaker störd matsmältning. Som ett resultat kan vi inte smälta mat korrekt. Som ett resultat, är näringsämnen som inte absorberas väl in i kroppen. Detta leder till ett försvagat immunsystem som i sin tur är orsaken till enklare utveckling kommer från olika sjukdomar. Dessutom vet läkemedel från läkemedelsföretag många specifika biverkningar som orsakar vissa sjukdomar släppa fler läkemedel förtäring. Således man blir beroende av och förslavade av narkotika och omvandlar den till en kassako för läkemedelsindustrin. Så småningom, människor dör snabbare efter medicinering.
En bild från sin bok '' stoppa Codex planer läkemedelskartellen ". Lysin är en aminosyra som förhindrar bildandet av cancerceller. Vetenskaplig forskning har visat att. Men det bör inte sägas om författarna till Codex Alimentarius.

Världen är en stor Auschwitz

Världen har faktiskt blivit en stor Auschwitz, är bara propaganda nu så stark i varandra som vi själva be om mediciner eftersom vi har presenterats att detta är ett bra sätt att ta hand om oss själva. I själva verket människor tjänare sig genom droganvändning och skulle hela mänskligheten från oket av sjukdomen kan borsta bort genom att äta mycket hälsosam.

Företag med sjukdom

Dr Rath talar om handel sjukdomar som läkemedelsföretag. En sjukdom ses som en möjlighet att tjäna pengar, inte som en möjlighet att läka någon. Under sken av en härdnings erbjuder produkter säljs som tar bort endast sjukdomssymptom och inte orsakerna. Behandlingar som undanröja orsakerna till sjukdomar såsom örtmedicin och homeopati genom the'Codex Alimentarius "med utkastet gjort otillåtna en inflytelserik nazistiska anhängare. Det finns orättvist risker som är förknippade med dessa naturliga botemedel. Läkemedelsindustrin begår brott mot mänskligheten genom att konsekvent skapa en falsk bild av verkligheten. Hälsa är en mänsklig rättighet, är en motto Dr. Rath.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Förhoppningsvis kommer folk att öppna sina ögon en gång, men många är förmodligen hjärntvättade ?? en vacker och tydligt skriven artikel.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha