Dopper, en vattenflaska till hands hemma och på resan

Zarah Jakobsson Februari 29, 2016 Hälsa 45 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Dopper är ett praktiskt vattenflaska med skruvlock och en bekväm "inbyggd cup" för hem och resor. Dessutom kan du på vägen, på olika caféer och restauranger, gratis få fylld.

Varför Dopper?

Kastas i Nederländska otaliga plastflaskor och även om det finns många människor som köpt på en livsmedelsbutik vattenflaska påfyllning igen med kranvatten, finner vi att denna grupp blir mindre. När allt är flaskan svår att rengöra, så att det fortfarande går i soporna eller, i bästa fall, i plastuppsamlingspåsen. Om det inte hamnar i papperskorgen eller plastuppsamlingspåse, är det slarvigt kastas längs vägen på gatan eller ett fyller flaskan så ofta att kvaliteten på plasten påverkas och därmed blir ohygieniska. Den Dopper kommer att ändra detta.

Om Dopper

Den Dopper är en holländsk design Rinke van Remortel, har förutom Dopper också olika takboxar avsedda för en bil. Innehållet i Dopper nästan 0,5 liter och flaskan kan stängas med skruvlock och enkelt med den praktiska koppen. Flaskan kan öppnas på två sätt, genom skruven ovanpå eller via bekväm koppen.
Den Dopper är miljövänlig, den är utformad utan BPA kan enkelt fyllas otaliga gånger och är lätt att rengöra med vatten och diskmedel och kan även diskmaskin säker. Det enda underhåll som krävs är att bestämma om gummit kant vid locket fortfarande på plats.
Köpeskillingen uppgår till cirka 10 euro, detta belopp ger dig enkel ute varje dag om du normalt köpa några flaskor med vatten i snabbköpet eller bensinstation. Den Dopper i order flera färger och finns även på olika butiker, kan en översikt av denna återfinns på webbplatsen för Dopper. Förutom den vanliga Dopper kan du också beställa en anpassad Dopper via hemsidan, kan du låta Dopper tryckta med ditt namn eller en rolig bild. Detta gör Dopper också lämplig som en PR-gåva för företagen. Som en gåva, ge någon ett roligt och unika gåvor, du presentera din logotyp och du stödja en god sak. Det finns också en Dopper Bält och en karbinhake att hänga Dopper på väskan eller bälte.

Påfyllning av Dopper

Den Dopper kan du ansluta flera punkter Dopper alltid fri påfyllning. Här Dopper har en praktisk app som skapats för. För både iPhone och Android-enheter. Detta gör att du aldrig får slut på vatten. Tycker du inte har en iPhone eller Android-enhet: På webbplatsen finns också en lista där du kan fylla på Dopper. Denna Dopper poäng du inkluderar restauranger, till exempel i en vård gård, de flesta La Place restauranger i V & D men också i kooperativa individer i hela Nederländerna och även en veterinär till Nootdorp.
Om du köper Dopper, du inte bara köpa en praktisk påfyllningsflaska, du bygger dricksvattenprojekt Simawi. För varje försäljning går Dopper 5% till Simawi. Under 2010 var detta ?? 7000.00 och här grunden har byggt toaletter och vattenpunkter. Alla projekt som stöds av Dopper uppenbarligen har att göra med vatten.
Den Dopper har en egen Facebook-sida och ett Twitter-konto.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (2)
Holm Wahlgren
  Like 3   Dislike 2

Den Dopper är en viktig punkt. Det vet nästan bara fördelar. Nästan, eftersom veckan är min Dopper fall olyckligt fallit så mycket. Med beaktande av motiven att minska plast berg skulle vara mycket trevligt om jag bara skulle kunna ersätta den blå delen. Är det allt?

Heike Lagerkvist
  Like 5   Dislike 0

Uppdatering 26 November 2012: bäst hämnden, jag fick ett svar från Dopper, det verkar som att du bara kan beställa locket igen? Kanske kan du annars själv kontakt Dopper genom att ringa 023 7370445.Succes! Dear Sandra W, vilket är mycket irriterande! Jag skickade ett mail till Dopper, så fort jag får ett svar, kommer jag låta dig weten.Sandra

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha