Domus Magnus erbjuder exklusiva bostäder för äldre

Hälso- och sjukvård och framför allt äldreomsorg förändras snabbt. De traditionella vårdhem är sakta på att försvinna från vårt samhälle. Oron är alltmer inriktad på länge erbjuds alternativ. En mycket speciell och exklusiv form av bostäder erbjuds av Domus Magnus. Domus Magnus erbjuder exklusiva 24-timmars vård på flera attraktiva platser i landet. Denna speciella oro står till ditt förfogande, medan du bor i en vacker och lyxig hemtrevlig lägenhet. För avlösning, såsom rehabilitering eller en kort paus, Domus Magnus erbjuder också möjligheter. Och vård i de sista stadierna av livet, som kallas palliativ vård är en av de många möjligheter. Domus Magnus är också exklusiv lösning för privata bostäder för äldre.
  • Begreppet Domus Magnus
  • Olika typer av vård Domus Magnus
  • Olika kontor Domus Magnus

Begreppet Domus Magnus


Domus Magnus är en privat bostadsområde anläggning för äldre. Här begreppet liten skala används och försöker så långt det är möjligt att skapa en hemmiljö. Ett hemmiljö som matchar komfort och livsstilen som invånarna som användes i sitt eget hem. Om att regelbunden vård är praktiskt taget inte längre är möjligt, är det på Domus Magnus största vikt att allt att ägna så mycket uppmärksamhet. Inte bara för att den nödvändiga vården, men också tagit för de små personlig touch i vården kommer att ta tid.
Vem är berättigad att delta i Domus Magnus?
Detta är en privat bostadsområde anläggning, och avsaknaden av en rikstäckande, bestäms av regeringen, kravet på posten. Den som bestämmer sig för att han är redo för denna typ av bostäder, är berättigade. Graden av omsorg som krävs är ingen riktlinje för tillträde till bostäder. Domus Magnus fokuserar på det högre segmentet av personlig vård äldre.
Att bo i en privat lägenhet
Även för dem med liten eller ingen efterfrågan på vård, är att leva i en vänlig och säker miljö för Domus Magnus kontor ganska attraktiva. Denna attraktivitet bestäms också av det faktum att alla har tillgång till sin egen lägenhet. Kort sagt, kommer du att bo kvar självständigt, men kan också falla tillbaka på eller använda anpassade vård hemma. Ett husdjur är möjligt i alla grenar av Domus Magnus välkomna. Lägenheterna har ett litet kök. Dessutom har varje enhet tillgång till en vacker trädgård, där du kan gå fritt i och sittande.
Avkoppling och måltider till dina egna intressen och smak
Reguljära turer och aktiviteter anordnas. Detta kan ske för alla invånare, men också individuellt. Det gör det tydligt att Domus Magnus konceptet ner till den lilla detaljer oro levererar skräddare. Måltiden kan du förbereda dig, men det kan också vara färdiga redo att serveras i lägenheten. Varje anläggning har också en gemensam matsal där du vill också njuta av med de andra invånarna i måltiden.
Kostnader för att delta i Domus Magnus
De som väljer den speciella miljön i Domus Magnus betalar en så kallad bostadsserviceavgift. I detta belopp ingår kostnader för fastigheten slås samman och tillhörande tjänster. Kostnaden för den anpassade vård betalas från AWBZ och WMO, och är beroende av indikationen vård. Naturligtvis betalar invånarna i detta bostadsområde anläggning, den lagstadgade personliga bidrag, som bygger på de egna intäkter / tillgångar.
Ytterligare tjänster inom Domus Magnus konceptet
Naturligtvis är det möjligt på alla områden som skall rengöras för kläder och sängkläder. Mycket speciell är det faktum att denna tjänst om huset erbjuds. Barber, Sjukgymnast eller pedikyr hemma: det kan ordnas för dig. Som nämnts, måltider, tre gånger om dagen, om så önskas serveras till dig i lägenheten. Kaffe och te är hela dagen till ditt förfogande.

Olika typer av vård Domus Magnus


Mycket speciell är omfattningen av den vård som erbjuds av Domus Magnus konceptet. Invånarna får den vård som behövs för att mäta och kan tills den sista fasen av sitt liv använder bostadsområde anläggning. För både bofasta och tillfälliga invånare, 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan vård levereras till storlek.
Domus Magnus som vård hotell
Förutom en institution för permanent uppehållstillstånd, är Domus Magnus också erkänd som förmodligen bryr hotell. Som återhämtar sig från operation, eller efter ett sjukhus av någon anledning kan ännu inte direkt självständigt tillbaka till sitt eget hem, kan gå till en av de grenar av Domus Magnus. Här kan du rehabilitera under professionell handledning och arbeta för en snabb återgång till ditt eget hem. Förresten, samma omsorg Hotellet kan också effektivt användas som ett hotell. Är du redo för en semester och behöver extra omsorg? Då kan du i en av de mest exklusiva platserna i fred och med personlig vård njuta av en vacker ny miljö.
Domus Magnus i det sista stadiet av livet
Självklart för de boende, men också för tredje part vård erbjuds i den sista fasen av livet. De flesta människor tillbringar denna fas av livet kära hemma. Om det av någon anledning, inte är möjligt, erbjuder Domus Magnus ett bra alternativ. Här, i en hemmiljö och bistås av ett team av professionella vårdare en säker plats bud på livets slutskede.

Olika kontor Domus Magnus

Klein Engelenburg Estate
Liten gård Engelenberg under 2005 som den första grenen började. Det ligger i Brummen, på en egendom på 3,5 hektar. På gården finns det monumentala villa med två nybyggda vingar och ett orangeri. Liten Engelenberg består av 33 lägenheter i olika storlekar.
Den Uylenburgh
Den Uylenburgh ligger i centrum av Amsterdam, i Jordaan. Anläggningen består av sex sammanhängande kanalhus, där upp till 37 hemtjänst lägenheter inrymda. Det är en vacker plats, med en front fantastisk utsikt över kanalen. Baktill är en rymlig, 600m² storlek trädgård, en grön oas i den livliga staden.
Star Schans
Star Schans ligger i ett bostadsområde i Nijmegen. Star Schans är en före detta skeppare hus 1926 och ritades av arkitekten HA Pothoven. Denna speciella monument är hem till 44 lägenheter, varav vissa har utsikt över floden Waal. På de bakre två nya vingar har byggts, som innehåller ytterligare 16 lägenheter. Återigen, en underbar trädgård, där man kan bo bra.
Huis Ter Weegen
En mindre anläggning Huis Ter Weegen nära Zutphen. Huis ter Weegen är en vacker villa i ett grönt område och rymmer 12 lägenheter i olika storlekar. I den vackra trädgården med många sittplatser kan avnjutas läckra från solen.
Magistrates
Sedan 2007, magistrat i Rotterdam rymma 34 hemtjänst lägenheter. Innan dess fanns en BB och regeringen Training College fastställts för barnmorskor. För renoveringen har också länge fungerat som en domstolsbyggnad. Magistrate ligger i staden men ändå har en vacker och stor trädgård, där det är mycket trevligt att bo.
Hus Hide
Nära till gamla centrum Warnsveld är det land säte Welgelegen. Det uteservering är en herrgård, en gård och en vacker historisk trädgård. Herrgården är nu, med sina 14 vackra lägenheter, som används som bostäder och sjukvård.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha