Dog Problem: angrepp på människor

Flera orsaker kan vara aggressivt beteende, morr och / eller bita ring i hunden. Även den sötaste hunden kan positionera sig aggressivt under vissa omständigheter. Dominans, revirbeteende, ångest, smärta, mödra aggression och aggression överföring beskrivs vidare här. Alla är snabba att säga att hunden är falskt, men när han aggressivt oavgjort mot mensen.In flesta fall reagerar hunden i en normal hund sätt, men missförstås av människor. Icke desto mindre är det av stor vikt att beteendet är försökt att ändra så snabbt som möjligt, det är vanligtvis förvärra problemen.

Aggression och dominans

För Benjamin, är det inte klart vem som bestämmer i huset. Han morrar när chefen kommer till sin leksak, lyda chefen och låt den lilla diktatorn ensam. Om Benjamin ligger på bänken, en grå tillräcklig sitta chefen på den andra stolen. Åtdragning find Benjamin är inte alltid bra. Med en brummande, ser han att chefen drar handen. Borstning är månader ingenting inträffat. Steg för steg, Benjamin chefen hemma. Tills något händer att chefen verkligen inte gillar, såsom Benjamin tror att han kan ligga ner i mitten av sängen. I samma ögonblick som Benjamin sedan straffas, biter han hans chef.
Ignorera i så fall kan vara ett användbart verktyg för att nå din webbplats rang som kapten. Detta är ofarligt och inte rankas högt i jakande. I praktiken innebär detta till exempel att du bearbetar inte ta hunden att komma åt honom. Men låt hunden komma till dig. Ge hunden uppmärksamhet endast om han beter sig givet om ett givet kommando utför väl och ge honom kommandon ?? är bara att du vet att han följer den utan problem.
Eftersom chefen blir ofta rädda för sin hund, kommer han att uppträda osäker .. Detta fungerar återigen slå tillbaka på lösningen av problemet, nämligen att återställa rätt ordning. I detta fall kan hjälpa tillfällig användning av ett nosparti. När chefen vet att hunden faktiskt inte skada honom göra, kan han återfå sitt förtroende.
En dominant hund som avsiktligt attackerar en man kommer att försöka nå halsen. De biter brukar komma i underarmarna upp eftersom människor instinktivt gör upp armarna för att skydda halsen. Detta står i kontrast till frukta biter. Detta kommer att bita ner på och då oftast med korta, skarpa bett.
Ofta händer det att hunden uppvisar aggressivt beteende mot sina egna familjemedlemmar men främlingar är vänliga. Främlingar inte utgör ett hot mot hans ledarskap. Problem uppstår först när främlingen frågar något av hunden.
Om en hund är en sådan hierarki orsakar problem i en familj som leder till aggression, är det ofta klokt att söka professionell hjälp. Dessutom, efter en lydnadskurs på en kennel klubb eller rasen användbar. De kan, om det behövs, se även individuell hjälp.

Aggression och territorium

En vargflock bor i ett visst område. En hund har också ett territorium. Vanligtvis han får hjälp av mannen eftersom han definierar sitt revir, exempelvis ett staket runt trädgården. Definierar en hund att lämna sitt revir med sin lukt flaggan bak. En hund är den ljusaste på gränsen av territoriet. Han står skällande bakom staketet vid åsynen av en främling.
En hund som är rädd för människor eftersom han var i sin puppyhood för få människor har sett, kan omvandla den senare till en överdriven bevakning sitt revir. När allt kommer omkring, hunden ligger i deras eget territorium känns starkast och rädsla för främlingar är då aggression mot främlingar. Eftersom många besökare är rädda för morrande eller hotar hunden, är detta beteende förstärks. Hunden har framgång med sitt beteende, de hålla sig borta från honom, kommer detta att öka aggression.

Aggression och ångest

Aggressivt beteende är mycket vanligt på grund av rädsla. Tyvärr har detta inte är allmänt erkänd som sådan och hunden är märkt som falskt.
Om det är möjligt, en hund fly om han är hård startled eller rädd för något. En hund som är rädd för barn kommer att springa iväg när barnet gå till honom. Om barnet bakom hunden är på och hunden kan vid en viss tidpunkt efter något annat, till exempel genom att drivas till ett hörn av rummet, har han endast en väg, av sig själv stripp. Återigen, får hunden ofta skulden och kallas falskt. Glöm att hunden var helt hörn, har han inget annat försvar över tänderna. Attityden hos hunden talar i ett sådant fall ?? volymer: öron tillbaka, läppar dras tillbaka, doorgeknikte benen och svansen mellan benen. Dess bett är korta hapbewegingen till närmaste kroppen. Där barn är ofta så hög som hunden, de är i ett sådant fall ?? ofta biten i ansiktet.
Aggression på grund av ångest kan också uppstå om hunden i sin ungdom är otillräckligt inpräglat. Detta kan vara en otillräcklig imprinting på människor, men också till exempel inhemska ljud. Helst går han på flykt. Om detta inte är möjligt, kommer han morra, och om föraren inte reagerar, bita.
Benjamin hör hallen garderoben redan är öppen. Dammsugaren. Han flyger under sängen. Livrädd att han är skrämmande rörliga monster. Chefen har fått nog av beteendet hos Benjamin och kallar honom. Detta hör dammsugaren är påslagen och absolut inte vågar komma. Chefen flyger upp för trapporna och kommer att ta Benjamin från under sängen. Vid den tiden, biter hunden.
Även främlingar Benjamin måste ha någonting, speciellt män är skrämmande. Sista någon kom för att besöka honom gick vänligt fram till honom. Med svansen mellan benen Benjamin flög in i hans korg. Mannen ville att han där för att ge en klapp på huvudet. Benjamin hade ingenstans att gå och bita främlingen.
När aggression kommer ursprungligen från rädsla, samtidigt går in i en läroprocess. De flesta människor drar sig verkligen återvända så snart som hunden morrar. Och det är precis vad den här hunden. Beteendet belönas. Denna rädsla aggression kan förvandlas till en delvis lärt dominerande aggression. Om hunden inte vill ha något, men han gör göra sina tänder ser att få sin väg. Förutom rädsla då är också en rangordning problem i förgrunden. Vid denna allvarlig form av aggression, är det lämpligt att söka professionell hjälp.
På grund av okunskap om ägarens hund kan vända aggressivt mot honom. En chef som inte förstår inlämnande gester sin hund och hunden håller på att straffa samtidigt hänge kan bli biten. Hunden biter helt i självförsvar.

Aggression och smärta

En hund som har svårt inflammerade öron, kan reagera aggressivt om en man eller kongen kommit till hans öron. Även en hund som inte i tillräcklig utsträckning fötter kommer att reagera ganska aggressivt. Om en hund kommer att reagera plötsligt aggressiv, bör alltid övervägas om det finns någon fysisk orsak.

Maternal aggressivitet

Detta är den aggression som en tik kan behöva skydda sina valpar och miljö boet. En bluff gravid tik som samlar alla typer av leksaker och dra den till korgen eller egengrävda hål, kan försvara dessa leksaker häftigt. På grund av den kvinnliga före och under denna period för att ge distraktion av många att ta med det, kan problemen minskas. I svåra fall kan ge ett hormon behandlingsresultat. Om tiken efter varje lopp uppvisar beteendeproblem och du inte vill avla på henne, är en sterilisering värt att överväga.

Aggression Övergång

Aggression överföring från djur aggression mot andra djur eller människor än vad som ursprungligen framkallade aggression. Det talas också om ventilation. Exempel: barnet är arg på sin mamma och ger sedan sin pojkvän en spade. Vanligtvis genererar en högre placerad djur aggression och kan rankas lägre djur svarar inte här. Aggressionen trycks sedan uppifrån och ned.
Mera information också: Socialisering med andra människor
(0)
(0)

Kommentarer - 8

Problem har vi tagit hem en hund i sju år, så trevligt för oss och lyssnade rimlig. Men nu har han tre gånger besökte vårt strå till stacken, bara oväntat ?? människor hade redan varit här och allt är bra !? Walking är inte kul längre, en hund han går förbi den andra, vill han att mörda verkar även med vandrare utan hundar, kan han reagera på olika sätt, ett stort problem och vi vet inte vad vi har att göra?

Hej, reagerar min hund första halvåret ganska kraftigt mot endast män som kommer in i vårt hus. Oavsett om det är med oss ​​eller någon annan i huset. Svansen viftar men hans attityd är agressief.Wat kan jag göra för att hjälpa honom? Mvgr.Mw. Bakker från Leiden

Jag har varit ett antal år i Rottweilers. det fanns även någon med oss ​​på klubben med ett slags lika någonting hunden var chefen i huset, bara bita och var antingen dominant och undergiven. Väl på fältet, hunden var mycket lydig och mycket tystare! Jag frågade hur många gånger han gick ut. Han var redan hans energi på en gång, som visade sig väl, han hade ingen tid för sin hund och gick inte mer än med ?? Två veckor senare kom han tillbaka och frågade om vi kunde fånga hans hund biter honom igen! Nu när hunden hade på vårt hem och verkligen inga problem! mycket söt djur

Vad en rolig sak! Du får aldrig köra ifrån den hunden! Du bör plocka upp en tennisracket det lagret hålla benen och gå långsamt mot honom och kom mer och mer in i hans krets tills han kapitulerar och du tilldela benet. Vilken tennisracket är rent av självförsvar sak att göra med handen du gör bra med den racket. Är det verkligen tro mig! Owja och inte vara rädd för en hund du är chef radien så ingen rädsla eller tvivel! Ett bud med kött gör sin jaktinstinkt för lös faktiskt!

Jag har sedan dess fått en golden retriever nyligen om två år genom ryktesvägen. Det är verkligen en mycket söt djur, tränad och lyssnar väl. Jag äter normalt utan problem, hunden väntar prydligt tills hans tank är fylld, och även under de livsmedel som jag kan citera hunden eller ens dra bort men han inte göra en fluga förnär. Nu hade jag nyligen gett honom ett ben med kött på det som han äter i sovrummet. När jag gick in i sovrummet, började han morrar och visar tänderna. Han kom verkligen till mig sist attackera. Jag sedan stängde dörren och vände honom senare med sin matskål och sedan kunde jag fånga och kasta benet. Min fråga är nu vad jag gör med det här? Jag har mycket lite bakgrundsinformation om denna hund, och jag tycker att det är särskilt konstigt att jag aldrig har sett detta beteende. När benet var borta, hunden var återigen mycket undergiven och söt.

Och vad händer om du är den enda i huset som überhaupt uppmärksammar hunden som uppföljaren slutar ibland får flygas ut ur ingenstans? verkar munkorg ännu ett alternativ eftersom detta djur skulle orsaka allvarlig skada och det oftast kommer på mycket lugna stunder när allt du minst anar det, synd min hund t är ännu inte vad det var jag får göra,

Men en enkel lösning om du inte går i uppfyllelse! Titta på och be Norbert att hjälpa dig. Att han har gjort i mitt hus och kan varmt rekommendera honom för det!

Min hund är galen. Idag som gick st tid mot någon, ofta han gör i morse men nu var det lätt. Han gick mysig med sin flickvän längs köra stängslet vid utloppet plats en insida och andra utanför lysande hitta dem dittoen kom en kille och berättade att skälla på Sjoerd mot den mannen, och på ett dåligt sätt eftersom jag är utanför porten jag kunde inte lika åtgärder först hade honom lopen.De man försökte vara vän med bröd att ge honom, men ingen handling eller bröd men började weer.Ik ge honom en stor mun och kasta den på marken vanligtvis Detta är tillräckligt för att få honom tyst men nu nietDie killen försökte igen av hans lugna hand till stickande mot hunden, Sjoed började skälla igen och att bita på den hand som killen sa han är falsk han biter, men jag tror han kunde känna tänderna går på hans hand, men att detta var allt annat än hur jag lära honom? Är alla naturligtvis men det är till mods förtroende alla så att de inte tror det, hjälp hjälp

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också