Dog Behavior: Min hund inte lyssnar

Vad gör du när din hund inte lyssnar? Du trodde han befaller ?? s erfarna och plötsligt han inte lyssnar? Om du misslyckas med att lära honom ett kommando? Varför hunden inte lyssnar? Hit särskilt frustrerad, men läs vidare. I den här artikeln kan du läsa mer om hur du kan hantera beteendet.

Hundträning

Du har hunden fullt utbildade eller om du just har börjat och han tar det väl. Men plötsligt din hund lyssnar längre, varför? Din hund vet kommandona väl och plötsligt han reagerar på ett annat sätt eller inte alls, när du ger honom ett kommando. Detta kan ha flera orsaker:

 • Tänk bara på hur du har lärt hunden ett kommando. Säg att du sitter ensam, eller peka dig med din hand eller göra en annan gest? Beröm hunden alltid och plötsligt otillgänglig? På grund av de åtgärder vi har vidtagit, har hunden kommandot lärt sig och när du utför på ett annat sätt, kan hunden bli förvirrad och förstår inte vad du menar. Därför anser vi att de inte lyssnar, men han förstår inte vad du vill ha från honom. Den handen gest, kan du nu utesluta, kan mycket väl vara orsaken till att hunden inte svarar på kommandot.
 • Ett vanligt misstag med kommandot "här" är som vi kallar hunden, koppel och sedan vi sedan försvinna. Oavsett om du kallar "här" och hunden måste komma in och när du lämnar. Om du gör det här sättet, efter ett tag hunden inte kommer, eftersom hunden vet vad som kommer att hända och du kommer ofta inte kul. Hunden föredrar att spela och föredrar att gå runt utanför. Därför kommandot "här" förutom utbildning när hundarna någonstans att spela, kom till dig och kan återvända för att spela. Då kan du vara säker på att din hund lyssnar i andra situationer. Om du inte gör det, kan hunden få en period av att inte lyssna, eftersom hunden inte kommer att vara lika bra som han lyssnar. Det finns inget roligt framför och länka har snabbt sätta de flesta hundar.
 • Alltför stora förväntningar, bör din hund kommandot en stegvis lärande, det tar tid för och ibland förväntar vi hunden ett kommando för att veta en gång och det kan tillämpas överallt. Då dina förväntningar är för höga. Vissa hundar lär sig snabbt, men sedan upprepning och inkrementell lärande är viktigt.
 • Distraktion, hundar ofta distraherad och du inte få uppmärksamhet. Så se till att du betalar uppmärksamhet när du förväntar dig något från hunden. Ge inte kommando till en valp som han härligt leka med andra hundar. Detta förhindrar frustration, speciellt för dig.
 • Alltför ofta praktiseras på samma plats, inte hunden inte lyssna utanför porten. Därför öva på flera ställen av intresse, så att hunden verkligen vet vad som förväntas av honom.
 • Stoppa snabbt med givande och tror att hunden vet det. Se till att du stannar belöning, kaka, husdjur, med din röst, spela en mängd olika sätt som du låter din hund att lägga märke till att han har gjort det bra.
 • Ägare som är snabba att reta hunden belöningen. Hunden hör en arg röst, att känna och märker en dålig inställning till chefen. Det är kontraproduktivt att vara arg, se till att du gillar hunden och belöna honom omedelbart när han kommer.
 • Inte följt kursen. Om du har en hund för första gången, är det lämpligt att ta en kurs, så att du kan lära dig grunderna tillsammans med hunden. Om du gör det, kan du inte förvänta dig hunden att han vet alla kommandon. Coaching är ett partnerskap mellan hund och ägare. En osäker chefen skickar den till hunden. Det tar ansträngning och tid när du tränar med en valp. Detta kommer sedan att ha en positiv effekt på beteendet hos hunden. Dessutom har en kurs roligt och lärorikt för personer med hundar.

Upprepa övningar med hund

Lyssna hund är inte alltid självklart. Tror du "Jag har lärt mig hunden och ofta praktiseras nog, nu måste han vet det." Men när övningar och kommandon som inte kommer att upprepas regelbundet, hunden kan också bara inte inser vad du menar. Om du gör övningarna gång vecka eller upprepa flera gånger i veckan, hunden kommer att fortsätta att förstå vad du menar. Övningarna du gör inte alla måste göra en efter en, kan du ibland lekfullt med ett kommando. Till exempel, låt hunden sitta innan du äter får. Om du är kan du använda kommandot "färdiga" utanför "stanna" om du kommer att få något inuti och när du kommer tillbaka ...... belöning. kvar Hunden kommandona kommer ihåg och du kan fortsätta att använda den. Obs! vara säker på att ni kommer att fortsätta att belöna och utöva kommandona på olika platser, så att hunden verkligen vet kommandot och inte associera ett kommando till en miljö.

Tips hund att lyssna

Om du vill att din hund att lyssna noga, då tålamod är nyckeln. Ibland hunden har en period då han lyssnar så bra. En tik är i värme, kan en hund blir frustrerade av en hona som är i värme, hunden kan puberteten, hunden kan inte passar alla faktorer som kan orsaka hunden tillfälligt inte lyssna. Men vad kan vi göra åt det?

 • Du ser ofta vad hunden inte gör bra, men titta på vad hunden gör väl. Lär annat titta på hunden och belöna bra beteende. Hunden kan lära sig nya kommandon och du kan belöna och så kommer hunden att få bättre lyssna på dig, ha tålamod med din hund. Var uppmärksam på hur ofta vi själva är inkonsekvent och fortfarande vill att hunden svarar bra, som vi gillar det!
 • Kommandot är vi lära hunden ofta om hunden står. Om hunden är någonstans och du vill att han ska sitta ner, kommer han inte att göra som alltid, är han inte van vid. Byt övningen är därför avstängd när hunden står eller ligger ner, så att hunden kommer att följa kommandon från olika positioner.
 • Många övningar utgår från sittande övningen. Om du är någonstans, kommer hunden ibland sitter bredvid dig, men de flesta hundar du måste lära dig. Om din hund lär sig genast att när du anger att hunden fint bredvid dig sitta ner, då har många fördelar. Ibland kan du ge kommandot till hunden om det tar längre tid då hunden kan vänta tålmodigt.
 • Hundar är ofta korrigeras på ett felaktigt sätt. Folk drar bandet upp och visa hunden som sin plats, men du når ingenting. Du behöver tålamod, gör hunden gradvis klart vad du vill. Om vi ​​plötsligt ge ett kommando till hunden vi har aldrig övat innan hunden inte förstår vad du säger? Därför gör allt tyst, så att hunden vet vad du vill ha från honom och prisa hunden. Bygga upp, belöna i tid och bygga belöningar när saker och ting går det bra, men bo med din röst eller belöna med en leksak. Hunden får en bekräftelse på att han gör bra och också vet vad du vill ha från honom.

Uppmärksamhet av hunden och lyssna

En hund som inte lyssnar att citera detta finns flera skäl. Men vad det handlar om, vad du kan göra åt det. Uppmärksamhet är en viktig punkt. Om du bara ringa ett kommando och hunden inte ens titta på dig, hur hunden vet att det är avsett för honom? Hunden kommer gärna spela eller lukta. Så frågar först uppmärksamhet hunden innan du börjar träna och uppmanar hunden att du lyssnar. Hur kan du öka medvetenheten om hunden?

 • Du går nära hunden står. Hunden är bredvid dig och sedan sätta dig några steg framåt för att be om uppmärksamhet hunden. Var noga med att inte stå för nära.
 • Distraktioner förekomma, särskilt i början. Ibland människor runt omkring dig mycket glada och de kommer att se om de vill träffa dig. Men nu när din första bekymmer är hunden tränar och sedan praktik i en lugn plats. När hunden än att uppmärksamma dig, kan du utöka det långsamt. I början, innan du äter, undvika andra hundar och leksaker, etc. Dessutom är vissa hundar lätt distraherad.
 • Med din röst kan du få en hel del med hundarna. Säg lugna hundens namn och se till att det inte är förhastat, obligatoriska eller onda väg. Om du gör, då hunden inte kommer att titta på dig eftersom han är rädd att du kommer att vara arg. Hundar vill du göra en tjänst genom att lyssna, och när du låter arg de inte kan göra dig lycklig. Så hunden inte tänka omedelbart när du ringer hans eller hennes namn, ha tålamod, upprepa efter några minuter, ens för ett ögonblick och sedan han lyssnar? Omedelbart massor av belöning och prata med en glad röst. Om din hund inte lyssnar en gång, kan det vara så att det han har hört i området och därför härstammar.
 • Se till att lyssna är attraktiv. Hundar gör saker som de har gynnats. Se därför till att det också är vad som kommer att göra att din hund om han lyssnar på dig. I början kan du inte tillräckligt ofta belöna din hund, men inte alltid med kex. Också med en gång stroke eller använda din röst eller genom att spela tillsammans, kan du belöna din hund mycket väl. I början du ofta fungerar bra med cookies, men det behöver inte vara bara små bitar så att du kan belöna hunden "ofta". Det handlar inte om hur stor belöningen är att få hunden, men han får något. Belöningen kan vara som att lyssna väl är långsam nedtrappning, så att hunden lär sig att det inte alltid kex i gengäld. Svara eller om hunden lyssnar väl och därmed använda en glad röst, ögonkontakt, klappa hunden eller spela lika varandra. Hunden får en bekräftelse på att han har gjort det bra.
 • Håll dig lugn är viktigt när du tränar med hunden. Vissa människor skrika åt hunden att väcka uppmärksamhet, men det är inte vettigt. Hunden har då idén att det inte finns något att fånga dig och då de inte kommer. Det är bäst att bara hålla tyst och vänta tills hunden gör det eller vid ett senare tillfälle, försök igen.
 • Hunden vistelse i kontroll är viktig. Du bör inte vara alltför fint väder för din hund. Det är som chef ibland svårt att göra attraktiv lyssnande. Hunden måste lyssna när du ringer. Om du tror att hunden inte kommer, du själv vända och gå därifrån. Ibland kan det ta en stund för hunden passerar du gå hem utan honom. Men för det mesta de kör snabbt efter dig. Om din hund i koppel är att han kommer att ha hastighet och lyssna tidigare.
 • Ja, har du uppmärksamhet, även om det tog tio minuter. Det är dags att belöna hunden omedelbart översvallande, hunden är där och du är nöjd. Observera att din hund inte omedelbart ge andra kommandon. Se till att du låta hunden nu se att du är glad att han har lyssnat och du gör det genom att belöna honom spela en cookie, kramar, belöning på det sätt som bäst passar dig och din hund.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha