Dåligt väder i Zeeland Flandern

Valfrid Jönsson December 27, 2015 Underhållning 15 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Zeeland Flandern främst besökte för sina stränder och sanddyner, men tyvärr, i Nederländerna är det ofta dåligt väder. Vad du ska göra i Zeeland Flandern när vädret går ner?

Aardenburg

Arkeologiska museet
Här hittar du alla typer av fynd från utgrävningar. Från pilspets till vaser. Det finns även hitta en komplett Germanic grav från 275 AD. Museet är inrymt i en sextonhundratalet herrgård. Bakom huset finns en vacker botanisk trädgård.
Adress: Marktstraat 18 till Aardenburg.

Axel

War Museum Gdynia
Översikt Museum om andra världskriget. Också intressant för barn att besöka. Detta privata initiativ är inrymt i en lada.
Adress: Second Förkortning 3 i Axel.
Streekmuseum Tomt Axel
Museum av livet på landsbygden i Axel genom åren.
Adress: Noordstraat 11 i Axel.
Witte Museum of Photography och Radio
Detta museum är ett privat initiativ. Varje år museet lockar cirka 1500 besökare. Det finns mycket att hitta något liknande rör radio, James Bond spy flygplan och skivspelare. För entusiaster i denna lilla museum att hitta alla typer fyrtio Minox kameror.
Adress: 45 Bastion Street till Axel.

Breskens

Fisheries Museum
I Breskens du hitta ett fiskemuseum. I detta museum får du lära dig några av historien om fisket. Små barn kan klappa hajar och det finns en utställning av muddrade objekt. Dessutom hittar du ett hav akvarium.
Adress: Quay 1 i Breskens.
Inom lekplatsen Avsluta
Nära sanddynerna du hittar här restaurangen exit. Förutom denna restaurang finns det en lekplats utomhus, minigolf, tåg trädgård och inomhus lekplats. Den inomhus lekplats är lämplig för barn under 15 år. Det finns en bollhav, karusell, labyrint, modell tåg bord och ett spel område. Klättring och clambering vinden med Wii och X-box Kinect är särskilt lämpligt för äldre barn.
Adress: Kieweg 2 i Breskens.
Raceland Indoor Karting
Här kan du njuta av en idrotts kart race. Det finns också junior kart och barnen kart närvarande. Naturligtvis finns det också en möjlighet för ett snabbt mellanmål.
Adress: Delta Angle 44 i Breskens

Cadzand-Bad

Bowling De Schelde
Partycentrum De Schelde ?? ?? Ligger på första Scheldestraat i Cadzand-bad. Här hittar du inne spelet underhållning i form av en bowlinghall.

Holly

Fyra Crafts Museum
I detta museum att hitta sina kostymer och det är att hitta material från arkeologisk forskning.
Adress: Steenstraat 28 Hulst.
Inomhus lekplats Reynaertland
Här är att hitta en lekplats utomhus med pool. Inuti mot en bakgrund av medeltida hus, barnen lekplats med klättring och klätterutrustning och en inomhuspool. Det finns också gott om gästfrihet som tillhandahålls.
Adress: Creek Zoom 2 i Hulst.

Koewacht

Lin Museum 't Vlasschuurken
I museet hittar du gamla verktyg och maskiner som en gång användes för lin bearbetning. Dessutom hittar du en liten linne butik och en tesalong.
Adress: 45 Ek Avenue till Koewacht

Oostburg

War Museum Switchback
Detta krig museum är ett privat initiativ. Museet har fått sitt namn efter kodnamnet för den kanadensiska militära operation för att befria västra Zeeland Flandern i oktober 1944 ?? ?? Operation Switch.
Adress: 16 Gamla stan i Oostburg.

Sas van Gent

Industrial Museum
Museet påminner om förflutna Sas van Gent som en industristad. Du hittar maskiner och verktyg från olika perioder och barn kan göra experiment med elektricitet.
Adress: Kerkhoflaan i Sas van Gent.

Sluss

Toversluis
Toversluis är en inomhus fritidsgården, där alla typer av underhållning som finns. Du kan gå bowling och laser spel för barn under 13 år finns det en inomhuslekplats med klätterställningar, gummibåtar, studsmattor, bollhav, rutschkanor och en kart banan. Vuxna kan ha roligt på kasinot och det finns naturligtvis också, massor av alternativ mat i wok restaurang.
Adressen är Rue Neuve 83A till Sluis.

Terneuzen

Skidome
I detta inomhus snö hall kan du åka skidor, snowboard, glida ner i röret, och en hel del mer snö.
Adressen är Zeelandlaan 3 i Terneuzen.
Skolmuseet
I detta museum, har skolan börjat komma tillbaka till livet med sina gammaldags material, skrivbord och väggpaneler och naturligtvis hittar du även primern.
Adressen är Rue Neuve 2-4 i Terneuzen.

Westdorpe

Museum Gammal Westdorpe
I detta museum att ta reda på historien om Westdorpe. Museet bitar från kyrkans historia från medeltiden, och möbler som minns det förflutna i Westdorpe som bryggeri. Byn var under de senaste tre bryggerier rika.
Adress: Dig Jansdijk B 50 Westdorpe.

Zaamslag

Shell Museum
I detta museum kan du hitta tusentals snäckor, stenar, mineraler och arkeologiska fynd.
Adressen är 3 Square i Zaamslag

IJzendijke

Museet fäste
Detta är museet av statliga spanska Lines. Med hjälp av videor och presentationer, kommer det förflutna tillbaka till livet. Dessutom, för att finna ute manquettes, kartor och föremål.
Adress: Markt 28 IJzendijke.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha