Dåliga råd från djuraffärer

Härje Källström Februari 26, 2016 Natur 12 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Många människor går när de letar efter ett djur för att hitta djuraffären, eftersom du kan inkludera djur som hamstrar, råttor, marsvin och kaniner ?? s de säljer det. Ofta du tror att du får bra information när du köper ett djur där, men i själva verket är detta inte så. Många människor går när de letar efter ett djur för att hitta djuraffären, eftersom du kan inkludera djur som hamstrar, råttor, marsvin och kaniner ?? s de säljer det. Ofta du tror att du får bra information när du köper ett djur där, men i själva verket är detta inte så.

Dåliga råd

Ofta säljarna i en djuraffär inte är väl utbildade och de vet lite om djur som de säljer. Så de vet ofta inte vad sex är ett djur, du tror att köpa en hane, verkar vara en hona. Men det är inte allt, eftersom djuraffärer är kommersiella försöker sälja dem ofta många objekt, även om det inte är bra för djuren.

Farliga produkter

Knaagstenen och aningar
Så du har till exempel knaagstenen och saltsten. Ofta när man köper en kanin, marsvin eller hamster får höra ?? då det är så bra för tänderna ??. I själva verket är detta inte fallet. Tänderna hos en gnagare bär på grund bakom övre tänder särskilda markerings tänder, vilket gör att tänderna att bära när djuret äter något. Vad du kan köpa så tänderna bära ut, till exempel, en knaagstick, med frön, nötter och andra läckra grejer på den. Notera här att du inte behöver ofta ge det så mycket socker.
Knaagstenen och saltstenar är farliga för hälsan hos gnagare, de flesta människor inte tyvärr. Gnagare komma dit stenar i urinblåsan och njurstenar, som orsakade mycket smärta och du bör besöka veterinären, som återigen är dyrt.
Hamsterwol / hamstervadd
När du köper en hamster du ofta får höra att hamsterwol eller hamster bomull, så varm och mjuk för din hamster. Detta är korrekt, det är varmt och mjukt, men det är också farligt. Det finns många hamstrar dött eftersom de hängde sig, de inbäddade i ull och kan inte komma ut. Vare sig de äter det, men det kan inte konsumeras i tarmen, vilket gör att djuret dör.
Sågspån
Säljer också nästan alla djuraffärer sågspån. Sågspån är giftigt det är för att den är gjord av furu, sågspån när det är vått, kommer det att finnas giftig rök. Detta gör att många djur får cancer och de flesta djur, det är också mycket dammig. Så du måste råttor, möss aldrig sätta sågspån eftersom råttor och möss har mycket känsliga lungor och kan därför få dem mycket svårt att andas och även död där. Substrat såsom trä, bomull eller Corbo komfort är utmärkt mark omslag för dessa husdjur. Observera att Corbo snabbt kan bli mögligt om det är fuktigt.

Utbildning lösning

Tyvärr vet många säljare som inte arbetar i djuraffärer detta, skulle det vara så mycket bättre om de visste dock. När allt kommer omkring, gör det till ett djur och du fortfarande vill det bästa för. Det skulle vara bättre för djuren och säljarna får en typ av kurs som ger dem de djur de säljer sinnen, så det finns färre missförstånd och kunden får rätt information.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (6)
Gunsan Backstrom
  Like 1   Dislike 1

Super bra produkt! Jag är också en examen vaktmästare och para-veterinär- och erkänna detta så mycket! Jag är ofta toe-curling i ett sällskapsdjur som mig igen "råd" Hear. Nu snabb t läsa artikeln varför djuraffärer ska sälja några djur, bara hatar punkt.

Hägvid Aaberg
  Like 2   Dislike 1

Även i skolor där kurser ges i djurindustrin, eleverna lär sig fortfarande inte sågspån är skadligt ?? Tragedin är att dessa elever tror att de vet hur man tar vårdbehov eftersom de har "lärt sig att göra." Kommer det då ännu en sats av skolan fortsätter glatt att hålla djur på sågspån ?? levererar återigen en mycket reutelratten och splutters inkomst möss ?? och vem vet mer cancer ??

Seve Davidsson
  Like 2   Dislike 2

Naturligtvis inte alla säljare i djuraffärer så. Men jag håller helt med den artikeln. Vad jag inte har erbjudits för mina djur som inte var bra! Knaagstenen alltid, till en början inte trodde att det inte var bra, tror du butikerna ändå hey, hamster bomull och starkt luktande sågspån, alla! En gerbil vår zn ben fastspänd i hamster bomull. Vi har amputerat ben och lyckligtvis han gjorde det efter väl och har tre ben under en lång tid ännu rondgehuppeld. Nu har jag studerat bättre och allt, och ignorera alla de underliga saker i PET gewoon.Echt bra artikel!

Jocke Bergqvist
  Like 5   Dislike 0

Jag håller inte med om att människor i ett husdjur fungerar som inte har någon förståelse för djur. Jag har själv gjort en utbildning djurvård and'm med flygande winmpel passerade min examen. Jag fick då träningen dierenartsasisten gjort alltför framgångsrika och nu har en framgångsrik djuraffär där min egen utbildning resa ifråga regelbundet för att alltid ha sina kunskaper till spijkeren.We max 3 stagnera irländsk kör här, och det passar oss, jag tar alltid en 1: a och 2: a år och 3: e året av varandra så att de också saker kan leren.de veterinär kommer första gången på tre månader för att göra allt ser efter och eventuellt även han erhåller stagie; s det bij.Ik bal, så att det sägs ofta att vi är dåliga säljare i djuraffärer nej Jag kan stolt och tryggt säga att jag min butik är inte så

Måns Rosenqvist
  Like 4   Dislike 1

Jag är 12 år gammal och jag älskar en hel del djur. Jag har två råttor, två gerbiler och hamstrar två andra fåglar. Men jag har hört från djuraffären som salt slickar var mycket bra för tänderna. Så jag har en hängande på råttor. De har bara kanske 2 till 3 gånger slickat. Jag hoppas att de inte dör eftersom jag har bara tre veckor hälsningar rick

Herbert Molander
  Like 0   Dislike 0

Hej Rick, hur trevligt att du har så många djur! Är dina hamstrar tillsammans i buren? Vissa djuraffärer rekommenderar att sätta två tillsammans, men då är chansen att de dödar varandra kämpar. Här är en praktisk länk för hamstrar: råttor kommer inte att dö av hörsel, endast om du ger dem längre visas, det finns en god chans att de kommer att få stenar i urinblåsan och njurstenar, men det kommer att vara två eller tre klickarna inte komma, så oroa dig inte det over.Groeten, Dazzeltje

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha