Dålig andedräkt? Det finns något att göra på

Vem stinker ur hans mun, kan bero på det. "Det finns en hel del psykisk smärta gömd bakom dålig andedräkt", säger prof. Dr. Edwin Shop, tandläkare vid UMCG. "Även om det är behandlingsbar i 90 procent av fallen."

Edwin Shop luktar alltid problemet innan patienten och de verkliga mondstinkers tycker att alla skrämmande. Han håller huvudet i närheten av ansiktet, sniffa andningen och smak så att säga, för att analysera lukt.

"Det är precis som med vinprovning, kommer du att bli bättre genom erfarenhet." Efter att sniff vet Katalog oftast redan. Den dåliga lukt från munnen eller lungorna. Då patienten måste blåsa i två enheter som analyserar gaserna och rullar resulterar i hårda statistik från: stanken kommer ofta med svavelgaser från munhålan. "Och då kan vi börja behandla dom."

Dvs dålig andedräkt dålig andedräkt är en av de sista tabun och ett underskattat medicinskt problem, finner Shop. Människor lever i flera år i isolering, kan inte hitta en relation, inte vågar arbete där de kommer bland män. "De försöker maskera sin doft hela dagen genom att äta myntverk." Men det finns också mer allvarlig medicinsk nöd. Till exempel personer som genomgår alla möjliga otäcka magen utreda eller tom år, mage svälja piller. "Även om det är högst osannolikt att det kommer från magen. Men tyvärr inte alla läkare vet det. "

Dr Edwin Winkel periodontist och tand implantologist och beslutade att specialisera sig tio år sedan i dåligt adem.De diagnos i de flesta fall, kommer stanken från munnen, för att vara exakt från tandköttet eller tungan. På baksidan av tungan ackumuleras i alla typer av bakterier.

Om det inte rengörs det med en tungskrapa, gaserna går att bakterier utsöndrar stank.

Den dåliga andetag klinik hålls i tandvårdspoli & munhygien från University Medical Center Groningen. Men det finns också tandläkare och tandhygienister som tillhandahåller liknande behandlingar. Det är en tandvård som ersätts med några dyra tandvårdsförsäkringen.

Alla dessa spole åtgärder från apotek, godis och tuggummi för frisk andedräkt utannonserade, det är allt meningslöst, du vet Dr. Winkel. "Dessa åtgärder ger tillfälligt en frisk smak så att patienten får idén att det finns en frisk andedräkt, men det är inte sant." Nej, det bara fungerar bra är bra att borsta tänderna, tand stick ner, tandtråd, en tungskrapa och en bra gurgla. "

(0)
(0)

Kommentarer - 2

Mr Winkel har aktier i munvatten i Dentaid, jag märker att han inte marknadsföra sig med hjälp av en tungskrapa I Halita att skrapa och Orabrush med en gel för att borsta och detta är det enda riktiga botemedlet. Glöm munvatten hjälpa dig vidare ingen mening.

Vad är en bra gurgla? De flesta av sköljningar får en muntorrhet, ändra smaker och tand missfärgning.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha