Divorces

Sedan sjuttiotalet har antalet skilsmässor ökat. På nittiotalet var det vuxit ganska stark och skilsmässor sedan nittiotalet, bara med mer ökat. Skilsmässan runt åttiotalet / nittiotalet har ökat eftersom kvinnor mer oberoende skapat vad som fungerar inblandade. Fler och fler kvinnor ville gå till jobbet och därför inte kunde ta hand om barnen. De ville sig ekonomiskt oberoende.

Fördelar skilsmässa

Trots alla nackdelar som medför en skilsmässa, medför den också en rad fördelar hos vissa barn. Barn blir mer självständiga och motståndskraftig genom skilsmässa. Men är denna förmån endast märker efter några år. Om barn har bott i långa perioder av våld eller missbruk situationer, är de ofta lättade uppstår när det finns en skilsmässa, vilket de långa perioder av våld eller missbruk situationer ofta lösts.

Nackdelar skilsmässa.

Det finns fler fördelar än nackdelar med en skilsmässa.
 • En skilsmässa påverkar barn, som jag beskriver på följande sätt, de känner sig skyldiga, förlorar de tro på sig själva och de har mindre kontakt med fadern.
 • Skilsmässa skapar pengar problem.
 • Vuxna tappa tron ​​på sig själva och de är mindre benägna en ny relation.

Anledningar till att få frånskild

Här finns tolv möjliga orsaker till en skilsmässa:
 • Fysiskt våld
 • Missbruksproblem
 • Sociala / kulturella skillnader
 • Barn inkompatibla
 • Familj / barn
 • Sexuella problem
 • Ekonomiska problem
 • Hälsa
 • Framtida oförenligt
 • Trött på varandra
 • Någon annan i spelet
 • Tecken kolliderar

 • Den vanligaste orsaken är att tecknen konflikt mellan två personer. Nästan fyra av 10 har skilsmässa på grund av att karaktärerna kolliderar. De två karaktärerna är alltför olika och de passar just varandra väl som strider.
  Vad är också en vanlig orsak är att make / maka är otrogen med någon annan. Partnern finner då ut och det är helt fel. Många människor har problemet att binda sig till en annan person för en lång tid. På grund av detta faktum, ibland du träffar uttråkad med din partner, även en ganska vanlig orsak att bryta upp. Vid varje framåt och fusk är naturligtvis nära varandra eftersom det ofta folk konstigt eftersom de är på sin egen partner är efterlängtad.
  Många kvinnor upplever fysiskt våld och missbruk en anledning att få skilsmässa. Nästan 20 procent av kvinnorna anser att detta är en anledning, medan endast 1-2 procent av män finner detta en anledning.

  Skilsmässa påverkar barn

  Barn som drabbats av skilsmässa presterar sämre i skolan och är vanligare i trubbel. Barn är rädda eller arga om de är rädda att de drar tillbaka, de blir arga så har de bara irriterande och uppmärksamhet ifråga beteende.
  [Barn frånskilda föräldrar bor kortare, statistiskt sett har en större risk att drabbas av fattigdom och efterblivenhet, göra värre i skolan, har mer känslomässiga eller psykiska problem löper större risk för hälsoproblem och sexuella övergrepp, blivit mer benägna att dricka och droger och hamna tidigare i brottet.
  Genom skilsmässa och brutna relationer i Nederländerna mer än en miljon barn i ett halvt sekel mindre född. Anmärkningsvärt är att i diskussionerna om åldrandet inte nämna det. Redan nu ses som CBS 2006, förmodligen det lägsta antalet födslar har gett sedan 1900.
  Skilsmässa Barn har en två till tre gånger större risk än normalt för skilsmässa. Dubbelt så stor om barnet växer upp i en ensamstående förälder och frånskild tre gånger om den växer på två frånskilda föräldrar. En nedåtgående spiral som genom socialisering av relationsmodeller, kommer att fortsätta med oförändrad regeringens politik. ]

  Skuld

  Genom skilsmässan barnet kommer att få en känsla av skuld som kanske hennes eller hans fel att hans eller hennes föräldrar är skilda. Barnet förlorar ofta därmed koncentration i skolan.

  Mindre kontakt med pappa

  Efter separation, kan det hända att den försämrade kontakten mellan fadern och barnet. Nitton procent av barnen har ingen kontakt med fadern. Om ett barn har dålig kontakt eller ingen kontakt med fadern, vilket ofta leder till spänningar mellan barn och mor, har också barnet känner att han eller hon saknar något. De flesta barn väljer att leva med sin mamma att ta kontakt med fadern ofta snabbt minskas. Ändå 36 procent av barnen har kontakt med fadern, detta leder till ökat självförtroende hos barnet och fadern också.

  Förlora tron ​​på sig själv

  Barnen kan tappa tron ​​på sig själva för att de tycker att det är deras fel. Detta gör det möjligt för dem att krypa in i ett hörn för att ses. De är rädda för att göra ännu så ?? ett misstag. De kan mindre benägna att starta en ny relation eftersom de inte har något mer tro på sig själva. De kan också göra mindre snabba vänner eftersom de är rädda att de kommer att förlora det, precis som de har förlorat sina föräldrar ?? ??. Detta kan orsaka problem i skolan, eftersom de ofta känner sig ensamma.

  Skilsmässa orsakar ofta pengar problem

  Föräldrarna har båda att köpa sina egna hem och ofta gör mamman inte bara pappan. Detta gör det möjligt för barnet och mamman till en förmån att leva och underhållsbidrag som pappan ska betalas till mamman. En skilsmässa leder ofta till uppsägning av banan av fadern eller modern. Efter separation köpkraften hos kvinnor mycket mindre om en kvinna har ett barn och att barnet bor med mamman, då kvinnans köpkraft avtar mindre. Men eftersom kvinnor med barn tenderar att ha en sämre eller inget jobb jämfört med kvinnor som inte har barn de ofta hamnar i nivå socialbidrag. När fäders köpkraft som barnet går att leva med far, men också när barnet går att leva med fadern, är köpkraften ökar fortfarande, det vill säga 6%.

  Vuxna förlora tron ​​på sig själv

  Inte bara barn förlorar tron ​​på sig själva, vuxna förlorar tron ​​på sig efter en skilsmässa. De går ut långsammare och mindre benägna att ta kontakt med andra människor. En relation, kommer de också börja långsammare eftersom de är rädda för att förlora partner igen.
  (0)
  (0)

  Kommentarer - 0

  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha