Ditt barn ordlek mat? Detta kan vara ett tecken på missnöje

Ditt barn ordlek mat? Detta kan vara ett tecken på missnöje

Ofta barn vägrar att äta broccoli. Det är banalt, men upp till en punkt. En amerikansk studie visar att de flesta av dem har blockerat en verklig risk för ångest och depression.

Det går inte att få honom att svälja brysselkål, lever, nötkött eller skinka fett? Alla föräldrar har upplevt hysteriska scener runt en tallrik. Problemet är vanligt. Enligt en amerikansk studie, publicerad augusti 3 i tidskriften Pediatrics, 20% av barn från 2 till 6 år är "selektiva eaters".

Bland dem, 18% är verkliga chipoteurs och 3% är så svåra att livsmedels nivå blir det mycket komplicerat att ha gemensamma måltider. Dr. Nancy Zucker, chef för ätstörningar enheten vid Duke University, var intresserad särskilt i dessa två kategorier av barn.

Efter att ha följt mer än 900 småbarn från 2 till 6 år, drar kommissionen slutsatsen att i denna ålder, väljer alltför dess makt är ett tecken på missnöje och oro. De svåraste barnen är dubbelt så stor risk som andra att utveckla depression.

Ökad känslighet

Bland de antaganden, vissa barn har en känslighet för sinnes nivå, särskilt utvecklad, vilket skulle kunna förklara sin avsky reaktion på vissa dofter, smaker och texturer.

Dr. Zucker uppmuntrar föräldrar, inför ett barn som vägrar att äta, konsultera en läkare. Målet är att ingripa så tidigt som möjligt, innan barns hälsa och familjerelationer lider.

(0)
(0)
Tidigare artikel Uggs: för-och nackdelar
Nästa artikel Film Review: Madagaskar

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha