Ditt barn har simlektioner; där du tittar på

Adel Hallström Februari 27, 2016 Hälsa 9 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kanske du inte slutar vid tanken på att det finns viktiga skillnader mellan de olika simning skolor och simning klubbar. När det är dags att ditt barn måste lära sig att simma, du förmodligen skicka honom eller henne till närmaste poolen. Detta är inte alltid klokt; om du tar dig tid att jämföra webbplatsen för simskola / förening, och begära en provlektion du kommer att bli en mycket klokare. Du kan bara sedan göra ett välgrundat val. Med detta kan du förhindra att ditt barn tar längre tid för att uppnå simning certifikat ?? s. Eller ännu värre, få en grundlig hat simning.

Innehåll

  • Zwemschool eller Zwemvereniging
  • Poolen själv
  • Instruktörerna
  • Gruppens storlek
  • Ja eller nej flytredskap
  • Föräldrarna kan delta i simlektioner
  • Poolen kommunikation med föräldrar
  • Frekvens afzwemmen
  • Trial

Zwemschool eller Zwemvereniging

En simning klubb får inte distribuera bland sina medlemmar den förtjänst som görs, men det måste arbeta för ett visst ändamål. Detta har den fördelen att de förfäder en simklubb simlektioner är ofta billigare än en simskola, som faktiskt har att göra en vinst. Så om priset är en av dina tunga urvalskriterier, då är du bättre på en simning klubb.

Poolen själv

Forskning också på hygien är av största vikt och ge dina ögon vid inträdet brunnskostnaderna. Är omklädningsrum, duschar och toaletter rena?
Notera Även om du luktar en mycket stark lukt av klor. För små barn och barn med astma kan orsaka irritation i luftvägarna. Om ditt barn har astma, så vem är att träffa så rekommenderas att välja en klor pool.

Instruktörerna

Ett bekymmer är om simlektioner levereras av certifierade instruktörer. Det är inte en fråga som det praktikanter är i vattnet, så länge de arbetar under överinseende av en kvalificerad simlärare. En simskola praktikanter oberoende lektion, ge, vem man ska undvika.

Gruppens storlek

Helst simlektioner ges till en liten grupp av barn som har ungefär samma nivå. Om gruppen inte är för stor, kan simlärare ge mer personlig uppmärksamhet till varje barn.
Vad menas med en liten grupp kommer att bero på nivån på ditt barn. Om ditt barn är ännu inte ?? vattenfri ?? eller ?? vatten som används ?? är, då en grupp av upp till sex barn ideal. Om ditt barn när vatten används än maximalt 8 barn acceptabla. Graduate barn får tillräckligt med uppmärksamhet när upp till 10 barn i gruppen.

Ja eller nej flytredskap


Det finns simning klubbar som undervisar med korkar runt midjan, i syfte att ta bort det efter en tid, och utan att låta barnet simma. Andra klubbar inte använder korkar, eftersom de tror att barnet lär sig som en naturlig simning stroke.
Royal Dutch Simförbundet, förkortat KNZB rekommenderar en kombination av dessa två undervisningsmetoder. Den KNVB rekommenderar nämligen som flyter som en kork boll eller bara flyta rör att sätta i ett senare skede. Nämligen bara när barn kan redan flytande. Ett jäsmedel är då effektiv eftersom den fungerar som ett verktyg, så att barn helt kan koncentrera sig på utförandet av simsätt.

Föräldrarna kan delta i simlektioner

Vissa simma klubbar erbjuder simlektioner inte öppna för föräldrar eftersom de tror att barnen distraherad när de vet att deras föräldrar titta på. Andra välkomna här långt just därför att de tycker att det är finare för barnet.
En fördel av klocka är att du kan se vad ditt barn gör framsteg, så att du kan öva med ditt barn på de delar där ditt barn har problem med. Och för barn som är oroliga, kan det helt enkelt vara skönt att veta att i grannskapet mamma eller pappa är.
Om simlektioner beslutas bör det åtminstone finnas ett par gånger per år kurser som är öppna för föräldrar.

Poolen kommunikation med föräldrar

Mycket beror också på kommunikation med din simlärare. Kan du frågor kontakta honom? Är han i kontakt med dig om det uppstår problem eller för att diskutera utvecklingen av ditt barn med dig?

Frekvens afzwemmen

Det finns en swimming organisation är fria att bestämma hur många gånger per år kan simmade bort. Ju fler möjligheter det finns, desto snabbare diplomet kan uppnås naturligt.

Trial

Lärdomen är det dags att testa alla ovanstående kriterier. Titta på lektionen också hur man handskas med barnen. Är instruktörer vänlig mot ditt barn? Om du ser att rädda barn som trycks in i vatten eller att barnen i de fattiga vattnet i oavgjort, så ska du få fan ute.
Ett sista tips: en baddräkt är att föredra framför en bikini. Du förekommer också här att din dotter halva klassen är upptagen hiss halkade bikini remmar eller dra ner hennes livstycket.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha