Disorders: Infertilitet

Ingabrita Sohlman Februari 28, 2016 Hälsa 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
De flesta människor tror innan de började försöka få barn att detta kommer att ske och inte stora svårigheter kommer att innebära. I många människor, men det är inte så. Vad är så lätt för vissa par, går för andra par mycket svåra eller inte alls. För dessa människor kan få barn är mycket svårt, särskilt när önskan att få barn är mycket hög. Infertilitet, även kallad infertilteit kan ha olika orsaker.

Orsaker till infertilitet

Orsaken till oförmåga att få barn kan vara med hustru och make. Man tror att kvinnan är infertila ofta. Däremot kan män vara infertila.
Nedan följer en genomgång av orsakerna till infertilitet hos kvinnor i män och hos män och kvinnor:

Studier på infertilitet hos män och kvinnor

Vid undersökningen historia infertilitet är ofta mycket viktigt. Du kan ofta ta reda på historien om paret få en hel del information. Så snabbt veta hur länge de har försökt att få sina barn, hur ofta de försöker detta, när, etc. fysisk undersökning är också viktigt. De kunde från analyscykeln hos kvinnor är ofta för mycket information. Dessutom kan du göra det postcoitumonderzoek, ett hormon studie, en forsknings klamydia eller ett frö forskning. Hos kvinnor, kan du ändå överväga att ha en livmoder bild eller låta utföra titthålskirurgi.

Behandlingar för infertilitet

När det finns flera fertilitetsbehandlingar. Du kan välja att inte gå behandla. Detta görs när det finns indikationer på att det också kan hitta en befruktning sker på ett naturligt sätt. Du gör detta till exempel när ett par har inte mycket lång tid att försöka och / eller när du förväntar dig en behandling mycket betungande för en person. Du kan också välja att börja hormonbehandling, kirurgi eller sexuell terapi. Gå ner i vikt och / eller sluta röka kan avsevärt öka risken för att ha en spontan graviditet.
Här är en lista över möjliga behandlingar för infertilitet:
 • Insemination
  • KID: artificiell insemination med donerad sperma
  • IUI: intrauterin insemination
  • IVF
   • ICSI: intra-cytoplasmatisk spermieinjektion
   • PESA: Perkutan epididymalt sperma aspiration

   Indikationer för infertilitet

   För IVF, följande uppgifter:
   • Äggledarna
   • Onbegrepe störning
   • Man faktor
   ICSI för följande indikationer:
   • Svår manliga faktor
   • Ingen befruktning i IVF

   Risken för en graviditet beror på olika faktorer, såsom kvinnans ålder, oavsett om det har förekommit en tidigare graviditet, hur länge barnet och även om de röker eller inte.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha