Disneyland Hotel i Disneyland Resort Paris

Annsofie Lundmark December 27, 2015 Underhållning 5 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vem till Disneyland Resort Paris i Chessy, Frankrike tänker sannolikt kommer att se två saker för sig själv: den stora rosa slott i Disneyland Park och den stora rosa hotellet som utgör ingången till parken. Detta hotell är Disneyland Hotel, den lyxigaste av de sex Disney Hotell till Disneyland Resort Paris höra: Det är en fem-centrala hotell. Temat för Disneyland Hotel är en viktorianska tiden.

Grundläggande information

Gäster som bor på Disneyland Hotel kan från hotellet kan gå in i Disneyland Park. Walt Disney Studios, den andra temapark av orten, som ligger ca fem minuters promenad.
Hotellet är en Disney Boutique närvarande. Tack vare Shopping Tjänsten kan vara inköp som skickas kostnadsfritt till affären för en viss tid i en av Disney Parks eller i Disney Village. Här gästen kan sedan plocka upp inköpen.
Shopping Tjänsten är en av de fördelar som Disneyland Hotel är på grund av att staten Disney Hotel. Den andra fördelen är att gästen kan utnyttja de extra Magic timmar: vissa dagar kan Disneyland Park gäster tidigare i ?? eller, i undantagsfall, Walt Disney Studios ?? och göra vissa attraktioner.
Hotellet är lättillgängligt med bil, tåg och flyg. För bil ?? s det finns en rymlig parkeringsplats, kan tågresenärer promenad från stationen till hotellentrén. För dem som anländer med flyg, det är den speciella Disneybus på flygplatsen Charles de Gaulle och Orly kör till hotellen. För detta är en biljett krävs.

Chambers

Rummen på Disneyland Hotel är spridda över två vingar av hotellet, West Wing och östra flygeln. Via en gångväg, är vingarna anslutna till den centrala delen av hotellet, huvudbyggnaden, där restauranger, butiken, mottagning och bar är. Poolen ligger i den västra flygeln.
Disneyland Hotel har olika rum och sviter. Först finns det standardrum, som kan väljas för en normal standard rum och ett standardrum med terrass. Standard rum med terrass ligger på framsidan av hotellet, där gästen har utsikt över Fantasia Gardens: the garden vid ingången till parken. Rummen sova upp till fyra personer har två dubbelsängar i rum för upp till två personer är en king size-säng.
Alla rum har eget badrum med toalett, dusch och badkar.
Förutom standard Rum Hotellet har också flera familjerum med två dubbelsängar och en bäddsoffa lämplig för ett barn. Detta rum rymmer upp till fem personer. Anläggningarna är i övrigt identiska med standardrum.
Det finns också några familjerum med terrass, som ligger på framsidan av hotellet med utsikt över Fantasia Gardens.
Castle Club
Om du väljer en Castle Club rum, välja ytterligare lyx. Gäster som bor i slottet Club har i själva verket en särskild mottagning att checka in, hela dagen tillgång till en speciell lounge med te och kaffe, frukost med en eller flera Disneyfigurer som kommer tillsammans för ett foto och / eller underskrift och en VIP fastpass: en snabb Pass tillåter obegränsad användning kan göras av den snabba Pass attraktionerna både nöjesparker.
Gäster som bor på slottet Club, kan även använda en speciell hiss som tar dem direkt till ingången till Disneyland Park.
Det finns Castle Club rum med och utan utsikt över Disneyland Park. Rummen utan vyer är upp till fyra personer, rum med utsikt är båda för två och upp till fyra personer.
Suites
Disneyland Hotel har fem olika sviter: Törnrosa Svit, Juniorsvit, Cinderella Suite, den Tinkerbell Suite och Walt ?? s Apartment Suite. Alla sviter rymmer upp till två personer.
Sviterna har samma möjligheter som slottet Club rum. De kan endast bokas via telefon. Erbjudanden inte är tillämpliga på dessa rum.

Måltider

Disneyland Hotel har två hotell: restaurang uppfinningar och Kalifornien Grill restaurang. ?? Båda restaurangerna är öppna på morgonen för en omfattande frukost, där det förekommer ofta att en Disney karaktär visar sig i hallen.
Kalifornien Grill är ?? öppna natt för middag och arbetar med ett kort.
Uppfinningar Restaurangen är också öppen varje dag för lunchbuffé och en middagsbuffé. Vid middagsbuffé dit från 18:00 Disneyfigurer längs tabellerna för ett foto och / eller underskrift. Det är starkt tillrådligt att boka i förväg för en måltid på denna restaurang.

Temat

Officiellt temat för Disneyland Hotel viktorianska tiden, men många människor tror att temat är just Disney. Detta har naturligtvis att göra med verk av bland andra Dumbo och Snow White Witch i hotellets reception, men också med Fantasia Gardens: trädgården uppkallad efter filmen Fantasia. Flodhästar från denna film är också återspeglas på behangrand i badrummen.
Disneyland Hotel är ett lyxigt hotell gäster vill ge en riktig saga känsla. Arkitekten John Hench var angelägen för gäster omedelbart skulle bli spännande vid åsynen av hotellet. Därför finns också har valts för de varma färgerna rosa och rött på utsidan i stället för vitt och svart, som var den ursprungliga planen.
Vad Disneyland Hotel gör det ännu mer speciellt, är den söta doften som luktar är vid inresan. Det ligger i hotellets boutique försäljning som parfym.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha