Diskussionerna i familjen

Ibland verkar det som ditt barn inte vill göra vad jezegt och inte vill följa reglerna. Ofta börjar ett barn med argument och ändlösa diskussioner. Ditt barn i samma situation som förhandlare.

Förhandlaren


 Du pratar med ditt barn blir kört fast för femtielfte gången i rad och plötsligt befinner du dig i den föga avundsvärda positionen för en person som köper en korsförhör och du känner sig fångad i dina egna ord. Det verkar som om ditt barn hans ambition som en framtida advokat eller domare utövar på dig. I stället för att ansluta sig till avtalet han kommer att diskutera med dig och komma med argument och övertygande bevis på att du som förälder är fel. Om enstaka händer igen, men det är att le, men det händer varje dag som är mycket frustrerande och kan störa harmonin i din familj.
För att undvika denna typ av problem och geargumenteer, finns det några tips:
  • Viljan som föräldrar att lyssna noga på ditt barn och hela hans berättelse att få veta utan att finna dina motargument viktigt.
  • Viljan att revidera en regel eller beslut om det visar sig att det är mindre väl genomtänkt.
  • Bo konsekvent när du sa nej till någonting och inte ändra till Ja, även om han drar ut alla hållplatser för att få sin väg.

Hur barnet kan försöka få sitt straff rätt?

Genom upprepning. Vissa barn fortsätter att upprepa sin fråga, om och om igen, ibland på de mest udda stunder. Oavsett hans argument och upprepa det är inte nödvändigt att besvara om och om igen. När tydliga och säga att han vet svaret, är tillräckligt. Du kan välja att ignorera det eller springa iväg. En dag kommer han att ta reda på att ändlösa repetitioner misslyckas.
Genom att klaga. Han är inte nöjd med beslutet och se till att du vet. Han kommer att klaga om sina vänner, som alla kan ha det och han inte ensam. Men han snart kommer att veta, som klagar inte omfattas, och han kommer att sluta.
Hur gör du säker på att inte alla samtal slutar i en ändlös kamp? Det finns vissa grundläggande regler. Barn älskar att diskutera saker och om du förklarar att varje diskussion är bunden av reglerna, kommer de att vara glad, det borde inte vara talade om. Detta är bäst att inte gjort om du har landat i mitten en svår diskussion eller en kamp. Diskutera detta i en tyst tid:
  • Det finns ingen yelling på varandra
  • Den som talar kan avsluta sin tyst känsla
  • Du kan inte förödmjuka den andra
  • Som föräldrar, kan du sluta säga att denna fråga inte längre är under diskussion

En annan möjlighet är att tillåta ett barn att välja. Om ett barn kan välja att han kommer att vara långsammare för diskussion. Naturligtvis är detta inte alltid möjligt, ibland saker måste hända att du som förälder tycker är bäst. Det kan vara så att, trots allt försöker ditt barn fortfarande på ett respektlöst sätt att komma runt. Det bör göras klart för honom av hans exempel att skicka till sitt rum för att ta bort något från vad han tycker, eller snarare att skicka till sängen mycket trevligt. Senare han ber om ursäkt och få sina grejer tillbaka igen. Det är viktigt att klargöra för barnet att detta beteende inte accepteras. Stoppa samtal och gå bort så att du inte får dras in i en kamp om ord.
Om barnet mår bra och följa de regler diskussions innebär att du kan belöna honom bäst. Något till sängs senare eller visa en extra TV-program. Alltid förklara varför du vill ha något eller inte. Och som förälder, måste du också att följa reglerna för diskussion
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha