Din partner Ryssland? Här botemedel DIY

Härje Källström Februari 27, 2016 Hälsa 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Experter kallar snarkning och är en sjukdom som drabbar många människor och hotar flera äktenskap.
Just det: dela thalamus med en partner som snarkar och håller oss från att göra oss sova så irriterad hela dagen, är det mycket svårt. Ord observatoriet i Bologna professor och plastikkirurg Paul Gottarelli som genomfört en undersökning på ett urval av cirka 100 personer.

När du snarkning, finns det en allmän uppmjukning av strukturen i munnen med olika konsekvenser.

Orsakerna till snarkning är olika, allt från övervikt; alkoholkonsumtion på kvällen, innan du somnar, för förkylningar, nästäppa eller allergier eftersom vävnaderna är inflammerade och slemmet stör passagen av luftströmmen.

TRICKS MOT snarkning

För att minska risken för snarkning ben är viktigt att först ändra läge i sängen.
Även viktminskning, såsom nämnts ovan, bidrar till att lysa våra nätter undvika oss snarkning.

Undvik att använda kuddar för låg och framför allt se till att de är klädda med allergivänliga material.
Sova på din sida kan vara en hållbar lösning. Naturligtvis finns det ingen garanti för att vi kommer att stå fast i den positionen hela natten men åtminstone kunde vi börja somna på det sättet.

5 sätt att hålla sig borta "snorer"

Om du själv, snorer, du kan inte stå det mesta av infelicitare nätter för dem omkring dig, kan du prova lösningen av tennisboll.
Det är att sy en tennisboll på baksidan av en pyjamas: denna teknik kommer att säkerställa att, rulla runt i sängen, känner bollen bakom ryggen och vi skall väckas därför att återgå till utgångsläget.
Om problemet orsakas av en täppt näsa, då är det dags att ta en avsvällande eller antihistamin innan du somnar eller användning av nasala band, som finns i alla apotek. Du måste bära remsorna innan du somnar varje kväll, och detta gör det möjligt för oss att låsa upp näsan och öka transitering av luftflödet.

Gurgla med munvatten peppar reducerar och mjukar inflammation i halsen, om du lider av en förkylning eller allergi.
För att öka effekten av munvatten är bra att tillsätta en droppe av pepparmyntolja.

Det kan tyckas vara en extrem åtgärd som, i verkligheten, är särskilt effektivt: många människor använder kragen för att stoppa snarkning.
Detta verktyg fungerar eftersom det håller din hals och rebound gynnar därför passagen av luft genom luftvägarna.
Minska allergener i sovrummet är ett bra sätt att lindra störningar relaterade till nästäppa. Det är också viktigt att använda en dammsugare för att rengöra golv och gardiner och ändra lakan, underkläder och örngott ofta.

Snarkning med allergi mot pollen? Inga problem, kan lösningen vara att försöka dricka upp till tre koppar te gjorda av nässlor. Naturläkare, i själva verket rekommendera denna potenta brygd för att lugna inflammation. För att göra te, häll kokande vatten i en kopp och mer än en sked av torra löv; sedan täcka te och låt dra i 5 minuter. Filter och dricka innan läggdags.

Att förlora 10% av kroppsvikten kan hjälpa till att lindra andning och natt sätta oss bort från snarkning.
Även om rökstopp är en användbar lösning, eftersom röken irriterar slemhinnorna, förvärrar halsen och ökar risken för att utveckla nästäppa.

Också se till att ditt rum inte genomsyras med torr luft. För att uppnå detta resultat, antingen använda en luftfuktare eller förångaren kan väl hålla luften fuktig.
Vissa har dock använder gamla metoder, men effektivt: strax före sänggåendet, fylla en skål med varmt vatten, lägg en handduk över huvudet och andas in ångorna i några minuter.

Sätt dig i skorna av dem som tvingas lida snarkning av din partner, det är verkligen svårt.
Detta problem, om det tas till det yttersta, kan orsaka förödande effekter på livet av paret. Inte ett fåtal personer, i själva verket tenderar att separera eftersom de har en partner som gör dem omöjligt att sova.
En mindre drastisk lösning vore att sova i separata sängar.
Bland andra system och utrustning som syftar till att skydda oss från vår partners snarkning, omfattar inköp av öronproppar.
Det är då en mer utarbetad lösning som består i att använda en anordning som kan ge konsekventa och kontinuerliga ljud som absorberar andra ljud.

NÄR kontakta din läkare

Om du är en inbiten snorer som slutar andas under sömnen, är det så att du tala med din läkare.
Bland de saker att bekänna till läkare, det är också det faktum att du vaknar andfådd, lider huvudvärk eller ännu mer trött än när du somnade.
Kom också ihåg att sömnapné kan minska syrehalten i blodet, vilket leder till en ökning av blodtrycket.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha